Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2020 11:28 - Путин и ФБС са открили извънземен ген.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 2459 Коментари: 45 Гласове:
0

Последна промяна: 20.06.2020 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След дълги проучвания на попаднал им извънземен ген Путин и ФБС са открили че става дума за стари травестити. От ония стари времена. (Ех, какви котки имаше, лисици. ... )

То гените им се объркват и объркват уфогончиите.







Гласувай:
1



1. universalnia - Тайната на траверсите от старите времена.
16.03.2020 11:29
Тайната, травестити от старите времена.
Анунаките от Ану са родени, той Мохамед знае как е станало, той е от там.
Това станало в Двуречието. Мъжете бяха А ми дадеш и та зарязвам, а от жените въртяха най-древната професия. Обаче за да ги оженят като целочки "врачове" на Любовта отдаваха девствеността им на ануса им. Обичайно това имаше неприятен ефект за ануса им и се налагаше да ги церят с брей като от маясъл. Когато междувременно забременяваха омаяли поредната жертва женили ги, те раждаха травеститки момчета от брея, ако плода им бе заченат женски. За това се навъдиха едни мъже без гемче. Уж си го късаха първия път да ги не хванат че са травестики, щото то клитор с химен нема, химена е на отвора на влагалището, а влагалището е пътя на семето, кръвта.
Туй е загадката на тази уж извънземна раса анунаките. От Ану са родени.

Другите. Травеститки и траверси от стари времена.
Билките на знахарите за смяна на пола от едно време, военните врачове.
При необходимост:
- Жените които искат да си сменят пола ползват брей и дебелец/алое. Взема се настройка от брей и дебелец/алое по една лъжица дневно три месеца и си сменят пола, като стават мъже.
- Мъже които искат да си сменят пола и станат жени - първо с ножа и после вземат настройка от копър и дебелец/алое три месеца по една лъжица, така си сменят пола и стават жени.(Но деца с гени YY са генетично болни и изродени. Пък и това е само за вразите казън.)

Ако можеш да намериш извънземен ген давай... Те женските гени се преподреждат и прегрупират...

Причина за израждането е генетичната YY комбинация. Именно това е причината при хората да се среща израждане при кръвосмешение докато при животните изражданията при кръвосмешение са изключение.

Травестити жени с ген XY са родени от неуспешни опити за аборт, с минимална доза божур/др. за да се избегне безплодие, но засяга само плода че е по-уязвим, и копър който е противозачтъно но го вземали в големи дози. От тези зародиши като са били заченати мъжки се раждат травестити жени с ген XY.

От тях идват тези израждания деца с ген YY. Причина за израждане е генетичната комбинация YY.
За това изражданията от кръвосмешение при животните са изключение, а при хората се срещат. Най-засегнато е ромското население, при близкородствени бракове в гетата. Иначе едно време по селата са били пак почти изолирани от съседните села и вътрешно общностните бракове не са водили до израждания, което показва че са със здрави гени.
цитирай
2. universalnia - И аз съм попадал на извънземни.
16.03.2020 11:52
Имаше една хубава военна докторка, като изваяна от брилянт, е само плоска като дъска, но иначе хубава и нали бях на зор...
Тя ми проведе няколко теста. Имали значение как ще подредиш цветчетата, а аз викам няма значение, ка ми падне. Тя ме пита, кво ша праиш ко ти правя скомина с лесбийка, а аз й викам давай си свършим работата, ко ша ма разиграваш.

Другата й колежка бе също много хубава, имаше и хубави гърди, е не като дини и пъпеши, но една длан големи хубави. Само дето не знаеше как се убива човек и то в ръкопашен бой, та й се наложи да ходи на курсове по военна подготовка няколко месеца понеже се чудеше на самурайския майсторлък с ножа който й казвах, потвърден от няколко стари полковници дето си знаят занаята.
... . ...
Тия двете лазаретки бяха Жана Д Арк и Жана Д Арк, ама коя от двете, на кончето или на огъня...
Тая дето не знае елементарни неща как се убива човек и устройството на човешкото тяло със сигурност на времето са я изгорили като вещица, тя един врач!?... ( : ). И ако тая не е готвачката на Мария Антоанета... Мяза на шведския Тирпиц, да не сервира мидите с черупките, ша ти сервира бисерче с което ще се храни, късмета й...
А е по-хубава от Венера на Ботичели.

Истинската Жана Д Арк прилича на Александър Велики. Тя ги разбира мъжките работи, и самурайски майстории не са й чужди.
(Само разкопчаваш каиша на бронята и с ножа, че в вражеските ръце зор...)

Той Атила мяза на Александър Велики.
А бе, Аеций, ти ли обърка Атила с Илдико...
То синчето ти отнесе кютека за сватбата, а?... Кирил Аеций е Илдико, нали? Те, печелите битките и войните на връа на писалката...
- То с амазонския поздрав - Мара, духай! Партски поздрав.
цитирай
3. universalnia - Е, признавам си, в миналия си живот бях лесбийка, смених си пола с разни илачи, а сега съм й клонинг от костен мозък ; - ) ...
31.05.2020 14:44
Е, признавам си, в миналия си живот бях лесбийка, смених си пола с разни илачи, а сега съм й клонинг от костен мозък ; - ) ...

Това мен нема бърка, женскио ген, ХХ, та те жените се харесват в огледалото и съвсем естествено харесват жените. Да си мъжка лесбийка е чудесно.
А мъж да се харесва в огледалото... това вече е нещо ненормално. Да не съм от онези дето чакат на опашка за хамама на агата...
; - ) ...
... . ...
А ако питаш тогава кога и как е било.
Ами в 12та година. То глад, та щи дойди... рамазан байрам. Медбата, имаш достатъчно познания, разни билета и илачи. Като си от народа от народа са учиш, знахарки, врачове. Ум имаш използваш го. С ум постигаш най-много.
Ша чакаш Коледа, подарки... да не ти е изпила чавка акъла...
А то пут си не моо го понасяш. Тва си за затриване от глад и закво ти е другото..., то само другото не ти ли стига да се хвърлиш на Одрин по самурайски ка казва ген. Савов. Хо, леера, урока по "немски", колко струват Евангелиетата, преподавай го на Димитров.
Там татика некъде. Поемаш по пътя си. Стрелба, оръжийце, лов на дивеч, да се изхраниш и препечелиш нещо, все некоя животинка ще гледаш и въдиш, занаятче нещо - обезателно - винаги щи ти трябва - е малко се печели, но без занаятче не може.
Тъй, после квото сабя покаже. С ум успех се постига.
Квото стане стане, напред и толкоз. Къде шъ одиш, следваш си пътя и толкоз.
Кво са, питай оная, не мен!
; - ) ...
... . ...
*****
цитирай
4. universalnia - То като искат да им докажат че може жена да си смени пола и стане мъж, съмняващите се да им сменят пола по спеца на военния врач и после пак ги връщат обратно,
17.06.2020 05:30
То като искат да им докажат че може жена да си смени пола и стане мъж, на съмняващите се да им сменят пола по спеца на военния врач и после пак ги връщат обратно, под ножа, пред очите на др. съмняващи се.

А на мъжете съмняващи се че може жена да си смени пола и стане мъж им се прави смяна на пола по спеца на военния врач в жена и после по горната процедура...
цитирай
5. universalnia - Който не признава че съм му род, моля по горната процедура, и един хубав 18+ филм с него.
17.06.2020 05:34
Който не признава че съм му род, моля по посочената процедура, и един хубав 18+ филм с него.

То като искат да им докажат че може жена да си смени пола и стане мъж, съмняващите се да им сменят пола по спеца на военния врач и после пак ги връщат обратно, под ножа, пред очите на др. съмняващи се.

А на мъжете съмняващи се че може жена да си смени пола и стане мъж им се прави смяна на пола по спеца на военния врач в жена и после по горната процедура...
... . ...
ДНК тестовете знайте.
2017г са ми правили ДНК тест.

То малки разлики в ДНК са и от ваксините, придобит наследствен имунитет.

Д-р Мара Живкова имаше добра медицина. Ваксини има.
... . ...
*****
цитирай
6. universalnia - За качествата на гена ми най-малкото:
17.06.2020 05:53
Да, честно изпитване.

Най-малко 200 отбрани отлични девойки по род, най-малко 5 деца, 5 поколения. Девойките може и да се клонират, копират и възкресяват с хрономашини, както и да раждат като самодиви.

А за научните ми открития, техника и технологии няма да спорим, определено са верни, аз вземам и използвам тях, а вие само свойте, щом ги оспорвате.

Да си играете с думите, с буквите и запетайките не ви е позволено, тва да не ви е Кабала или пък теологичния спор от соя на "Колко дявола има на върха на една игла."
цитирай
7. universalnia - Еничарите, истината зад завесата...
17.06.2020 07:26
Еничарите имат поземлени владения акче, 400дк, 100 акра.

И не са били конница!?
Определено са драгуни, конница.
А защо са наречени еничари.
Ала значи змия на турски, а от кой език идва, от руски, не е от български определено. Тука виж кой си играе. И да знайш, цялата разправия с Крилатият дракон идва от некой, който мяза на него и е мераклия да си смени пола и стане жена, то знайш ли кви са и близнаци понякога са доста различни, но жена определено не би си въобразявала, че ще изглежда по-хубава като мъж в огледалото.
Е, да ясно е.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ...
Сега кво ша са разправяме за следите от изнасилвания и изневери, има и с уста. Некои пипат и с ръчичка.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
ПС: Крилатият дракон прилича и на капитан Петко войвода. Са кво!?...
цитирай
8. universalnia - А не било граовото зърно...
19.06.2020 07:05
Да знайш ко се събудиш след тежък запой до мен аз съм Мара, не съм Юда, аз ги не целувам че тва е гадно, ама е най-гадното.
... . ...
Съм служил в турската войска, знаа ка да ги свалям, само че ко поискат и да се целуваме, това им отказвам. Целувката де, не лечението срещу запек...
... . ...
Най-добра си е червената армия, що да не служа в нея.
... . ...
То в американската армия е истински ужас, там е мълчи и не питай - там се целуват... Кво ша искаш такива... да служиш с тях... Ужас.
Червената армия не е такава, там не е така.
цитирай
9. universalnia - То пред мен си събуват гащите да ги видя само дали са девствени...
19.06.2020 07:17
То пред мен си събуват гащите да ги видя само дали са девствени...
цитирай
10. universalnia - Те ги принцовете и принцесите и кавалерите...
20.06.2020 05:17
Четвъртият Евангелист Иванушка глупак стана булка на Доган, те турците с ножа си знаят... той му изпра гащите селяндурски.
Царчето Симеончо онова истинското, не тоя расата, мина под ножа и стана филмова звезда по филмите след 12тия час, а сестра му княжна Мария Луиза истинската, а не тая, пак по разкрасителни процедури со ножа и па там с братчето си. Буровчо й бе дубльорка... А и принцеса Султана-Кобурготска.
... . ...
*****
цитирай
11. universalnia - В филма "След 12тия час" отдавна чакам да се появи Путин. ... И без това му смениха физиономията 17г.
20.06.2020 11:07
В филма "След 12тия час" отдавна чакам да се появи Путин. ... И без това му смениха физиономията 17г.
... . ...
А кога българските ВВС правиха учения на непозната планета, извинявай, но тия да не са паднали от небето...
Ква таа планета бе, там никой не живее, ама пък не е и залесено, кви са тия работи, така ли се теранизира планета...
Чекай само да те докопам... Ти кога се върна там бе след набега на българските ВВС които са ви изпепелили планетата. Скоро е било, само пресна тревица е покарала след огъня и бомбардировката.
... . ...
цитирай
12. universalnia - А на коя планета е тва бе.
20.06.2020 14:33
Гледам лунния пейзаж е на мястото на концлагерите за мургавите другари... на Сталина.
Тва от сл.1г. от войната, че сме ги видели че са били там.
... . ...*
А Снежанки и нии мои да направим, в Белене. Кво ша ги пратим на улицата ли...
Червената армия няма SS ли!?
*****
... . ...
Повтарям, коя планета е тази?
Не ми дрънкате за съзвездие Северна корона, трябва да е някъде ок. средата на Галактиката, съзвездие Стрелец, известната там ЧД.
***
цитирай
13. universalnia - Някои може да са познали планетата.
21.06.2020 05:00
Някои може да са познали планетата.
... . ...
За мен е непозната.
Но повтарям дават координати ок. средата на Галактиката, съзвездие Стрелец, близо до известната там Черна дупка.
цитирай
14. universalnia - Кво си са засилил да си мериш граовото зърно у доктор ала бай андро с моето 20см железо...
22.06.2020 02:54
Кво си са засилил да си мериш граовото зърно у доктор ала бай андро с моето 20см железо...

У касапина след като удари 12тия час отиваш ти...

Ти с генералисимус Франко со неговата Палечка ли ще играеш срещу другаря Сталина.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ...
Те ЦКто на бившия СССР се цунат по християнски не по юдовски да ви го напомнят, че ги изкарват еврей, илюминати и прочие, но вие сте от партията на джадиите от Цариградския бърдак.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ...
Твойта майна лесната сичко сака. Сака ви изпием кръвта да ви дадем една Пирова победа, вам Пир, не нам.
... . ...
На тебе майката ти е да ти изтегля кървите от корема и да ти дам домашно възпитание...



цитирай
15. universalnia - Съм червеноармейска Алфа, те па били извънземни...
22.06.2020 02:59
Съм червеноармейска Алфа, те па били извънземни...
... . ...
Бая от племето ни има в Съветския Съюз, от уногондурите, прабългарите. Те има ги и в Онгъла край Русе, в Плиска и т.н.
цитирай
16. universalnia - Най-после си признахте на коя планета сте водили ядрена война. Припятските блата.
22.06.2020 06:47
Това е Беларус, Припят, Мазурските езера.
... . ...
Тези острови са от ок.2км до 6км. Не по-големи.

Езерото е поне 300км дължина и 200км ширина.

Мазурските езера, нацистите ги пресушиха в мечтите си. Да влезнат в Съветския съюз не е толкова трудно, що се силат толкова да ги присъединява Съветския Съюз.
(;-) ...*
цитирай
17. universalnia - Снощи комшиичеата голем смех, чакат да покажат Путин на синия екран, той го няма, сменили му физиономията...
23.06.2020 13:09
Снощи комшиичеата голем смех, чакат да покажат Путин на синия екран, той го няма, сменили му физиономията...
Е, нали ви казах.
Те путиниста фена му веднага избега от срам, че го познаа Наташките, страшилището за турецкий аскер.
цитирай
18. universalnia - А, първата модел номер 6 ми дойде в 8кл. Но първата сцена от бойна звезда Галактика - 3 курс ВУЗ икономика, бе като враг пред портите, но с Масхадова, щерката.
23.06.2020 22:02
А, първата модел номер 6 ми дойде в 8кл. Яки каки. Но първата сцена от бойна звезда Галактика гледах 3 курс ВУЗ икономика, беше като враг пред портите, но с щерката на Аслан Масхадов Аслана Масхадова като Ханибал.
цитирай
19. universalnia - Когда ударит 12тьй час...
29.06.2020 19:33
Маршал Ромел, майор Кьониг, ген. Аслан Масхадов и др.гагаузи.
*****
... . ...
Те некои черкези са одрали кожата на некои немски племена, саксонци, елзасци и др.
... . ...
- Ромел, кво са крииш, от къде знайш ка да са спраиш в пустинята. От Средна Азия. Черкези, казаци, и червената армия знае как. Бел черноглав, хитлеристите фанатли те ша те избелат.

- Майор Кьониг, извинявайте но вие от коя страна на фронта бяхте!? Не служихте ли в червената армия!? То у вермахта имаше едно прусаче, Ханс Клаус. Нещо да са го объркали понеже имаше Железен кръст от войната в Украйна!? Ну, Заяц, ну погоди!...

- Привет, Аслан. Навремето с стратегическите бомбардировачи полета до САШа бе с еднопосочен билет. Връщане няма, а с парашути где!?
Сега ПРО, баланс на острието на ножа, но снова лучше чем ядреньй конец.
Те филма След 12тия час, ний го знаим.
Вий черкезите сте у черквата. Отиваме значи у рая - сайлоните демек, да са не засягаме, роботи, киборги, кибери и прочие. Тоя филм го знаим.
Рязаните отиват у хуриите, шиитите па също. Ти сигурно знаиш, те Грозни напомня за Загроз, планината на Стареца, Стареца от Планината. Там направо отиваш у филма След 12тия час... и в тоя и оня смисъл...

То има Один, Валхала и валкирийте. Для лучшие воинъй. Наздарова, красноармейцьй!
... . ...
*****
цитирай
20. universalnia - Хъм, гледал съм филма сл. 12тия час, трябва да притеснява повече принцесите с граовото зърно...
03.07.2020 21:37
Хъм, гледал съм филма сл. 12тия час, трябва да притеснява повече принцесите с граовото зърно...
... . ...*
Те резаните турци са си резани. Кво ги бърка, те у хамама са си с свойте турци, гаджали...

Ние имаме една приказка, по-добре врабче в ръката от колкото сокол в небето... (Те сталинските са соколи, наще са орлите и сините дракони!...)

А принцеските с граовото зърно къде отиват... След 12ч. не ги виждам, ни с принц, ни с последия просяк дори, не ги виждам поне и като придворни дами на някоя царица или дружки на некоя принцеска, а дори и на малката кибритопродавачка... и нея не виждам. Как, къде отиват тези принцеси след 12ч. проспали граовото си зърно... А!?...
... . ...
*****
(;-) ... . ...

ПС: То Земята кво е - развъдник за разни "ангели" и дяволии или е разсадник за космически цивилизации на човечеството!?
*****
цитирай
21. universalnia - Моме, ти да си са виждала в филма "Сл.12тия час", не си нали. Къде отиваш, в рая не те виждам!?
04.07.2020 08:12
Моме, ти да си са виждала в филма "Сл.12тия час", не си нали. Къде отиваш, в рая не те виждам!?
цитирай
22. universalnia - А, не сте виждали Луцифер. Като удари дванайстия час го виждаш.
04.07.2020 12:10
А, не сте виждали Луцифер!? Като удари дванайстия час ша го виждаш...

Лучия фери а - не си го виждал, на кино не отиваш ли...
То едни дяволски гъби, огън, огън, всичко изгори.
Мечтата на Муун. Не е мечът на самурая.
... . ...
След тва какво... какво следва, моме, накъде...
цитирай
23. universalnia - Как са обръщат полюсите на Земята и т.н.
04.07.2020 16:40
Един патрон водка, зареждаш бойната глава и готово, светът се завърта около опорната точка...
цитирай
24. universalnia - А, мили момичета, ко мислите да се оправяте в този свят без стария френски, а с инглиш и др. грешите...
05.07.2020 21:05
А, мили момичета, ко мислите да се оправяте в този свят без стария френски, а с инглиш и др. грешите...
... . ...
Известен ми е поне един случей на:
Една партизанка от вр. ВСВ, ами станала целочка, ама баш целочка, зараснала след работа на сухо, от сухото у врача и зарастнала успешно, изцелена...
Това не е единствения случай.
Една стриптизьорка го бе показвала...

ПС: Затри пера си, кукличке, то пер не се познава по перата на капата...
цитирай
25. universalnia - Ха, мили момичета, не вервате че мъжете не ви обичат. Колко ви обичат ще видите в филма "Сл.12тия час".
07.07.2020 06:49
Ха, мили момичета, не вервате че мъжете не ви обичат. Колко ви обичат ще видите в филма "Сл.12тия час".

Не сте ли го гледали!? Гледайте го.
Там куклички и спящи принцески на граово зърно нема.
Може да гледате да се уверите.

Аз предпочитам да гледам СРСто от турския хамам пред това...
Ама едни юди, гадове, отвратителни плужеци...

А вие, мили момичета, да не си мислите че може да намерите балами да ги въртите на малкото пръстче, че накрая и до уличната кофа за смет няма да стигнете...
... . ...
*****
цитирай
26. universalnia - Исус Хризтос имал брат близнак, Тома Близнака.
07.07.2020 11:56
Исус Хризтос имал брат близнак, Тома Близнака.

Брей, от кой ли е. Да не е от месеца...
цитирай
27. universalnia - То принцесите спали на граовото зърно ги дават по еротичния канал, но той тук с цензуриран.
07.07.2020 22:09
То принцесите спали на граовото зърно ги дават по еротичния канал, но той тук с цензуриран.

Щот тука са им турски любими и са са наредили на опашка за хамама. Режат ги оджите, имами.
цитирай
28. universalnia - Населението доста е оредяло в Източна Европа и Централна Европа. То с годините...
10.07.2020 11:01
universalnoto написа:
Време, променлива облачност на височина от ок. 6км, сутринта ок. 6ч бе на ок. 4км височина, а при разсъмване бе на 6км височина. Видимост на небе ок. 20км височина.
... . ...*
Провери хоризонта, има ли парад на Полярната звезда над Москва, Ню Йорк и Вашингтон по случай - виж календара! (Деня на Независимостта на САШа, Великата френска революция и т.н.)
... . ...*
Вчера на обяд нямаше нищо, само подготовка, ха, за Септемврийското възстание... 2дн подготовка, за днес не знам, провери хоризонта...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
***
Черпят 30° ментовка, по случай смърта на Непобедимото Слънце. Митра. Кога беше, някъде 1981г.
Десанта на червената армия не е мит. САС червеноармейски.
Бихме ги гадините. Унгария баялдъ. А имама друса кебаб с патладжани.
Цел, Нова Земя. Колко да заредя. 500Мт добре ли е!?

.................................................................................................................................................
***
От 2017г околната среда е по-чиста.
Облачността се вдига на височина ок. 4-5км. Средно с ок. 1-2км.
Това е признак че околната среда е по-чиста и замърсителите са намалели. За това заоблачаването става по-високо.
... . ...
Горенето на горива за отопление и транспорт доста рязко намаля в посочената година, 2017г. Поради спадането на населението там.
Да там, Източна и Централна Европа. Съветски блок и Алианса где са...
То Сибир редко населен.
цитирай
29. universalnia - Колега, патрона от Калашника в цевта моля и спусъка, не си играйте на сталинските гаври...
10.07.2020 11:05
Колега, патрона от Калашника в цевта моля и спусъка, не си играйте на сталинските гаври...

За оплаквания и недоволни има съд...
... . ...
Кугел и Нощ и мъгла са само без съд и присъда...
цитирай
30. universalnia - Гюл е "поетично" за девстеност на турски, военен термин.
10.07.2020 14:39
Гюл е "поетично" за девстеност на турски, военен термин.
Идва от: Гьол, свиня са ти го кажа направо, но му отишла кръвта.
Колко поетично е казано - гюл. Иначе звучи малко грубичко...

То само момите са малко, треа и момците...
Гюл, гюл, гюл!...
... . ...
*****
цитирай
31. universalnia - На Антарктида е блокиран бунтовнически космически кораб НЛО, бунтовнически екипаж. Другите НЛО са го блокирали.
11.07.2020 17:41
На Антарктида е блокиран бунтовнически космически кораб НЛО, бунтовнически екипаж. Другите НЛО са го блокирали.
цитирай
32. universalnia - Климатичните промени през последните години от 2017г
15.07.2020 07:15
С чиста енергия и околна среда са земите на Съветския Съюз и Северна Африка(и Гърция). Замърсяването на въздуха там е с 1/2 намаляло.
А в Запада конец, Западна и Централна Европа са почти обезлюдени. Няма замърсители.
... . ...
*****
цитирай
33. universalnia - Шпайн е ядрена пустиня от ВСВ!!!
02.08.2020 18:11
Шпайн е ядрена пустиня от ВСВ!!!
Термоядрени бомби.
Определено не са на Третия Райх.
На Съюзниците са.
О, и го крият.
... . ...
*****
Небесен обзор.
*****

ПС: Все едно ги е била съветската ядрена ракета SS18 СА ТАН о ВСВ.
цитирай
34. universalnia - Я, викаш че така светел ХАРПо, глупости. Той нашия радар като го надуеш светка като осветителна ракета.
06.08.2020 23:44
Я, викаш че така светел ХАРПо, глупости. Той нашия радар като го надуеш небето светка като от осветителни ракети.
Военни осветителни ракети. Светка все едно си на фронта ПСВ. (ВСВ ползваха прибори за нощно виждане.)
цитирай
35. universalnia - Мъртвата зона - гр.Мизия, Бяла Слатина, Кнежа. Козлодуй не е гърмял вм. Чернобил!?
08.08.2020 14:52
Мъртвата зона - гр.Мизия, Бяла Слатина, Кнежа. АЕЦ Козлодуй не е гърмял вм. Чернобил!?

Това е Чернобил, то уж Чернобил в Съветския Съюз бил гръмнал, но наще тука лъжат. Гръмнал е АЕЦ Козлодуй. За тва уж не били обявили тревога и го криели у НРБ само. А е точно обратното - гръмнал е АЕЦ Козлодуй и всички го знаят, освен в затъмнението в Булгаристана.
То Чернобил требвало да го гръмнат малко по-рано та да стигне радиацията навреме до Булгаристана да не се усети некой с броячи и дозиметри случайно че е гърмял АЕЦ Козлодуй. Военни и медици имат такива уреди.
... . ...
*****
цитирай
36. universalnia - Кой е най-големия глупак в Стара София...
14.08.2020 06:55
- Ген.Рачо Петров, кой!? Той въоръжен, па и генерал, и само два мандата, а жена си уредил придворна дама... Те сега Бате Бойко да не е такъв глупак, власта не изпуска, па не вервам негвата да работи у публичния дом в Разград или Кърджали... Той Дилян Пеевски е минал през одиночките на ДСто. Не Бойко Борисов. Аре за Догана да не говорим.
... . ... (;-).
*****
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
- Тия след 12тия час що са на дигоксин, а не на граа.
- А, за да плаши американеца жена си да го слуша. Като не слуша, пуска телевизора и вика: "Жено, аз отивам по рязаните на кръстоносен поход! " (;-).
- Те американските военни знаят, и не само американските, че на женорята само петролните шейхове са им в главите. А уж огледалата са им в сърцата... ха, ша им дават и по телевизията да са кефат ли. Не, дават им шейховете да ги отучват от огледалата.
(Тя - огледалото пред нея и с петролния шейх в леглото.)
- Американский джихад: "Жено, аз отивам на джихад срещу рашите да ги потурча. И ставам петролен шейх."
... . ...
*****
цитирай
37. universalnia - То Черно море почернеа от черно злато...
14.08.2020 07:54
То Черно море почернеа от черно злато...
(;-).
... . ...
****
цитирай
38. universalnia - Яничарския раи е у Луджишка Сърбия в Германия, то една долина (до Ваймар!?). Те ислямския е в Гуантанамо.
15.08.2020 11:25
Яничарския раи е у Луджишка Сърбия в Германия, то една долина (до Ваймар!?). Те ислямския е в Гуантанамо.

Там са сръбските стражари и главорези от СХСК или Югославия преди края на ВСВ.
То СС дивизията Искандер е от македонисти - т.е. яничарите на Сталин.
Там са всите "бежанци" нацисти фашисти от бугарско, само дето не са българи. То Юди. Ка Юда ша е българин. Тва да не са сърбените македонци. С промиван мозък. Е те тия са и слугинажа на ЦРУ и нацистите немски.
... . ...
*****
цитирай
39. universalnia - Има превратаджийски НЛО космически кораби, от типа "Синя акула".
18.08.2020 11:38
Има превратаджийски НЛО космически кораби, от типа "Синя акула".
Около 300м с формата на синя акула.
4бр. Един оптичен гравитатор от техните е с заряд ок. 24Мт и гравитационно поле с обсег 1м. Те са по ръбовете. Общо заряда в един от тези космически кораби е 57Мт на гравитаторите.

До сега са били улучени и взривени 3 от тях. Първия на Нова Земя 60те години на 20в. Втория тази година на Шпицберген. И третия в Австралийската пустош по-късно тази година.

Остава последния дето са върти на планетата ни.
... . ...
*****

ПС: Разведка хорошо работает.
... . ...
****
цитирай
40. universalnia - Кой е истинския ми враг.
18.08.2020 12:39
Политик и военен който има едно червено копченце под ръка не ми е враг.
Враг е този който отказва копчето.
цитирай
41. universalnia - Абсолютно правилно. Като ковем оръжия така ковем и сърпове и плугове.
18.08.2020 12:54
Абсолютно правилно. Като ковем оръжия така ковем и сърпове и плугове.^
... . ...
*****
цитирай
42. universalnia - А, Путин где!? Он на хадж у Мека и Медина. То с яшмака са мъжете, ги въртат на кутрето кат Путин бизнеса.
19.08.2020 07:04
А, Путин где!? Он на хадж у Мека и Медина. То с яшмака са мъжете, ги въртат на кутрето кат Путин бизнеса.
... . ...
*****
(;-)
цитирай
43. universalnia - Ну, сказал тебя маску свалит. Да не ти режат още от носа.(;-).
19.08.2020 20:51
Ну, сказал тебя маску свалит. Да не ти режат още от носа.(;-). ^(!).
... . ...
... . ... ( : )^ ... (;-).

... ... ...
54г.мин. Не е раждала. Ялова, изтърбушена, аборта вероятно от съпруга или гаджето, спонтанен в леглото...
- Са кво ша я навираш, то ша па търса и какичките на Ксантипа, пу! Тая даже и не прилича много на тия.
Казах ти свали маската! Не прилича на ониа, доста е грозна, са да ти я и рисувам без маска, е все едно не мога да разпозная чертите на лицето под маската, тва да не ти е обичайната маска на спецназ и алфите, или яшмаците на кадъните. (:-).
- То м/у 18мм нос и 32мм-36мм нос има разлика, да не говорим че лицето е различно, чертите са различни. В долната част особено...
... . ...
*****
цитирай
44. universalnia - В Търну Мъгурели мазера на обсерваторията, от 2016г зове на помощ хитлеристите НЛО от болния си мозък.
21.08.2020 10:48
В Търну Мъгурели мазера на обсерваторията, от 2016г зове на помощ хитлеристите НЛО от болния си мозък.

Целия им зор бил, че Симеона Великий имал грамадна църква подобна на храма на Ищар в Вавилон. Тя голямата базилика в Плиска не е базилика, а предренесансова катедрала.

Ина Ана има, ква Анахита. Инь Ана. Инана.
... . ...
*****
ПС: Може би влаовете предпочитат вместо просвета в скромните едновремешни праклисчета на Инана по бабешките въпроси (;-) да светнат като кралски крушки в светая светих на Люблянка...*** (;-).
... . ...
*****
*Тя не Анито, а Нинчето доч ченгето фашистко в опозиция от ВСВ обслужваше всички в класа къдет им падне за да не издадат тайната им, со Сталина Мара от циганския катун у вертепа на гетото.
... . ...
*** ***
цитирай
45. universalnia - Как преценявате метеорологичната обстановка
22.08.2020 23:00
По случай парада на Полярната звезда, Поларис. Ракетите. ПРО прехвана изстрелването на ракетите от НАТО. Вятърът се промени. От загряването на атмосферата над областа на 8те звезди. Стреляха от Запад НАТО войски дислоцирани там.
А за новата 2020г има ядрен фоерверк над Турция(Анкара + 2ч бг). САШа забравили да си изтеглят Титаните от там. Ок. 1000г радиация смееш ли да припариш. Поне 2г мин. А зоната на 8звездния - ок. 2000г радиация, 4г мин.
... . ...
*****
ПС: И над Булгатистан ги пукаа като празнична илюминация - една Рубеж с 4 бойни глави по 2Мт. У Разград, Шумен, Кърджали и Смолян, районите с етническо българско население... от гол. екскурзия.
... : ...
цитирай
46. universalnia - По случай купуването на Рим от Крум Върбишки празнична илюминация с една Топол на сърбите и руммилиета у Булгаристана.
30.09.2020 05:40
По случай купуването на Рим от Крум Върбишки празнична илюминация с една Топол на сръбите и руммилиета у Булгаристана. 6 бойни глави по 2Мт.
То у невъзвращенците.
... . ...
*****
... : ...
цитирай
47. universalnia - 0887 298 334
03.03.2023 23:43
Simmonel Abent Bashles SHELL21VH
2° Etter 4° C vit 3° A vit Analg Ing5ml!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 388819
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930