Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2018 19:21 - Замразеният с кората лимон убива раковите клетки – той е 10 000 пъти по-ефикасен от всяко друго лечение
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10319 Коментари: 0 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Замразеният с кората лимон убива раковите клетки – той е 10 000 пъти по-ефикасен от всяко друго лечение

Защо замразеният с кората лимон е по-лечебен? Всеизвестен факт е, че кората на лимона съдържа от 5 до 10 пъти повече полезни вещества от сока на лимона. А те са основните борци с отровите в организма ни и доказано убиват клетките на рака.

След като прочетете това, никога повече няма да изхвърлите лимоновата кора. Защото тя е сила, която отстранява токсините от тялото ни и по този начин предпазва организма ни от болести. И което е най-важно, използването на замразен лимон за консумация ще унищожи всички туморни клетки, които са се зародили в тялото ви. Замразеният с кората лимон е едно абсолютно безвредно природно лечение и никой няма да усети каквито и да било нежелани ефекти.

Това свойство на замразеният лимон е доказано в повече от двадесет лабораторни изследвания от 1970 година насам. Но защо никой не ни го е казал? Защото, ако научим, че има природно и безопасно лечение на рака, фармацевтичната индустрия няма да може да ви пробутва безполезните си химиотерапии и скъпи лекарства.

Лабораторните тестове са доказали, че консумирането на замразен лимон унищожава повече от 10 злокачествени клетки, които предизвикват рак. При това тази терапия унищожава само раковите клетки и не засяга здравите, както прави химиотерапията.

Замразеният с кората лимон е супер лечебен
Какво трябва да направим?

Първо взимаме лимоните и ги измиваме много добре с топла вода и сапун. Най-добре е да се използват био лимони, по възможност. След това ги обтриваме добре със сода за хляб и отново ги изплакваме. Накрая подсушаваме с кухненска кърпа и поставяме всички лимони във фризер или камера за дълбоко замразяване.

След като се извади от фризера замразеният с кората лимон са настъргва на ренде заедно с кората. Така го консумирайте. Като е добре да го сложите, например в салатата си или супата. А може да го смесите с мед и орехи и да го изядете за десерт.

В каквото и ястие да го сложите, то няма да стане по безвкусно, а напротив. Ще имате идеален приятен вкус във всяка салата, супа, рибно ястие или друго.

Изяждайте по един замразен лимон на ден и бъдете здрави!

Източник: budetezdorovy.ru

image




Гласувай:
29


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470235
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031