Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2018 19:31 - Телефонен разговор между Игор Чубаров - посланик на Съветска Русия в Еритрея, и Сергей Бахарев - посланик в Зимбабве и Малави
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Телефонен разговор между Игор Чубаров - посланик на Съветска Русия в Еритрея, и Сергей Бахарев - посланик в Зимбабве и Малави:
Бахарев: Ало.
Чубаров: Сергей Викторович? Шалом Игор Николаевич. Шалом. ( Мир вам на иврит)
Бахарев: Шалом, мили мой. Шалом.
Чубаров: Приеми поздравления по повод на това, че твоята страна (Зимбабве) прояви много, така да се каже, правилно разбиране на положението в Украйна.
Бахарев: А твоите (Еритрея) също. Изненадаха ни.
Чубаров: А моите, ако ме разбираш, се въздаржаха.
Бахарев: Така ли? Защо са постъпили така? Малко е необичайно.
Чубаров: Да и вчера, така да се каже разговарях с министъра. И казах: "Как така?" А той: "Ние разбира се, от все сърце..." , така да се каже. Но браво на твоите момчета. Те са единствените, така да се каже, на континента. Нали?
Бахарев: О, не...И Судан. Странно е, че твоите показаха слабост.
Чубаров: Да, да. Но сега моята задача е елементарна. С тези посланици на Евросъюза сега говоря само за едно важно нещо. Момчета, завзехме Крим. Но това, така да се каже, още не е краят. Предстои ни да завладеем вашата Каталуния, Венеция, а също така Шотландия и Аляска. Чак тогава ще мирясаме.
Бахарев: Ще мирясаме само на първия етап.
Чубаров: На първия етап. Да, през това време ще мислим за крайграничните Латвия, Естония и други подобни, които се писаха европейци. А също така ще подберем с шутове румънците и българите. По мутрите ще ги бием.
Бахарев: Нека бъдем по-точни. Няма да ги мъчим. Да вървят по дяволите. По-добре да вземем "запуснатите" калифорнийски и маямски региони.
Чубаров: Прав си. В маямската селищна система, там практически са наши граждани. (Евреи хазари от Русия и СССР.) Нищожества. Имаме пълно право на референдум.
Бахарев: Както и в лондонска област.
Чубаров: Да, да, да. Точно така. Прав си. Румънците няма да ги докосваме заедно с българите. Нека засега да си останат в Евросъюза.
Бахарев: Заедно с онези прибалтийски говна.
Чубаров: Да, както неотдавна си плямпахме с един от посланиците от Евросъюза - ей така, докато си хапвахме. Той ми казва: "Слушай, вземи си обратно онези Румъния и България." "Не" - отговорих му аз. - "Няма да стане."
Бахарев: Сърбайте кашата, която сами си забъркахте....



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901999
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031