Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2018 20:09 - Брад Пит: "Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца в Холивуд!"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на проблема с педофилията в Холивуд. Оказва се, че актьорът, който е ветеран в шоубизнеса, лично е бил свидетел на тъмната страна на развлекателната индустрия.
,,Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол! шокира Пит.
И добавя: ,,Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминати, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни.
А на въпрос защо мрежите на елита са избрали точно Холивуд, актьорът е категоричен: ,,Заради родителите. Това е американската мечта - да бъдеш известен. И родителите биха направили всичко, за да направят децата си такива. Срещали ли сте някога майка на дете актьор? Те са наистина луди! Такъв род печалби са лесни и това не се отнася само за филмите, а и за музиката, телевизията, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава.
Според звездата децата са използвани като политическа валута докато родителите си затварят очите с надеждата тяхното потомство да оглави следващата класация: ,,Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за главната роля. След това детето попада при някакъв тип, който управлява телевизионната мрежа. Тя разпространява филма и вложителят ще спечели много пари, когато стане хит. Човекът от телевизията никога не би казал нещо лошо за филма, защото вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва около политиците и банкери... Това са задкулисни игри с деца, които са като разменна монета.
Брад Пит има трудно минало с тайните общества, след като изтече видео на бившата му съпруга Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения.
Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също безкомпромисен в изказването си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на скандала със сексуалното насилие над деца, който включва „много влиятелни фигури”,които са под чадъра на политически лидери от върха.
За Ууд скандалът в Холивуд е по десетобалната система, подобен на този с Джими Савил във Великобритания, в който бившата телевизионна звезда, който е имал близки отношения с британското кралско семейство, не е само сериен педофил, злоупотребил буквално със стотици деца, но и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899029
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031