Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2018 17:50 - Заразяват ни с рак и грип от въздуха: истината за Кемтрейлс
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 828 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отворете си очите! Десетилетия наред военни, транспортни и специални самолети (някои от които са тип пътнически, но са конвертирани в танкери) са разпръсвали във въздуха тонове високотоксични вещества, бактерии, вируси и бацили с няколко основни цели:

Предизвикване на широкомащабна заболеваемост и смъртност сред световното население;

Многократно увеличаване печалбите от продажба на синтетични лекарства и ваксини (понастоящем фармацевтичната индустрия реализира едни от най-големите печалби в световен мащаб, възлизащи на милиарди долари);

Модификация на климата и промяна на биологичното равновесие сред природата;

Използване на природните и атмосферни сили за военни цели;

Предизвикване на световна здравна и екологична криза;

Унищожаване на естествените посеви, прокарвайки по този начин път на устойчивото на алуминий и други отрови ГМО. Доказателствата са толкова много, че просто трябва да си отворим очите, за да ги видим! От това зависи нашата съдба, тази на нашите близки, на хората, които всекидневно срещаме.

Видеоклипът "Желатинов дъжд след секретни военновъздушни експерименти” показва нагледно резултатите от провежданите години наред секретни опити с биологични агенти върху нищо неподозиращи граждани – населението на цяло едно градче в САЩ се разболява тежко от грипоподобна болест след изкуствено предизвикан желатинов дъжд!

Във филма на BBC "The Мilitary Chemtrail Tests over Norwich in the 1960s” се разкрива как военните са провеждали опити в източна Англия, Норуич, разпръсквайки във въздуха и чрез специално оборудвани камиони цинк-кадмиев сулфид, високотоксично съединение, предизвикало впоследствие бум на ракови заболявания сред фамилии в района, в които никога не е имало заболяване от рак.

Понастоящем в САЩ и други страни по света има нарастващо движение за разкриване на аерозолните престъпления (chemtrails), за което обаче в България нищо не се говори!

Хората започват да се пробуждат и да виждат истинската опасност, но за съжаление в ефира на нашата страна информационният мрак е по-гъст и от най-черната нощ! Гледайте тези поразяващи видеоклипове за това как всеки ден ни засипват по въздуха с тонове токсични вещества, бактерии, вируси и бацили! Събудете се, защото в момента се подготвя най-страшния масов геноцид в човешката история! Лаборатория потвърждава високи нива на високотоксичното вещество барий в проби, взети от очевидец, след аерозолно разпръсване. Пътнически самолет, превърнат в танкер за аерозолно разпръскване. Обърнете внимание на вътрешността на самолета, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръсване!

Какво има в аерозолните следи, оставяни по протежение на цялото небе? И какво причиняват на човешкия организъм?

Внимание! Това, не са следи от изгоряло самолетно гориво! Много е важно да знаем да различаваме кой самолет оставя нормална следа от изгоряло самолетно гориво и кой оставя химическа следа от аерозолни химикали, които след известно време се разстилат по небето. Когато химическите следи са много и са една до друга (често пъти се пресичат), след време образуват плътна завеса по небето, скривайки слънцето и причинявайки редица други негативни ефекти върху природата. Нормалната следа от летящ самолет е къса след самолета и изчезва бързо в пространството.

Аерозолните пръскания причиняват и рак

Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето – на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам.

Свинският грип

Фактите и доказателствата сочат, че изкуственото разпространение на вируси и бактерии чрез ВАКСИНИТЕ, е било рутинна практика на световния елит дълго още преди да избухне 1-та световна война. Колко хора, например, знаят за така нареченото „Голямо свинско фиаско" от 1976 г., когато над 500 души умират следствие на масово проведените ваксинации срещу свински грип, а други десетки хиляди тежко се разболяват и парализират? От тези 500 смъртни случаи правителството официално признава само 25 (чак да се чуди човек как се е случил подобен прецедент), а от тежко болните – само 500!
В крайна сметка се оказва, че пандемия от свински грип изобщо не е имало! Оказва се, че това е бил поредният биологичен експеримент върху човечеството...!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899129
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031