Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2018 18:12 - ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ СА РЕПТИЛИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 3783 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тези същества живеят сред нас, в непосредствена близост, градят сбъркани ценности у хората, разглобяват на парченца истинското ни съществуване и ни третират като роби…

Те имат пряка връзка с Ануннаките и от памтивека са сред нас.

По естествения път на логиката и воден от любопитството си, у мен се зароди въпросът: „Кои са Рептилите в България?“

Един от първите българи, който се осмели да говори публично за тях, е Еленко Ангелов, макар че описанията на „змея“ са отдавна във фолклора ни, да не кажем, че ни съпътстват още от създаването на първата българска държава. Неслучайно „Халата/Змей“ присъства толкова често в българския фолклор. Дори и имената на някои български царе загатват за рептилския ни произход. Калоян – „Хало“ Йоан (а не както повечето хора твърдят „кало“ от гръцки – хубавец), брат му Петър се е наричал „Хало“ Петър. Хала = Змей в българският фолклор. Едно нещо, което пише Жечко Иванов от Шумен за вестник “Шуменска заря”, направо ме потресе:

„Според мащаба на географската карта, особено когато тя е по спътникови снимки, по бреговата ивица на България се наслагва троен образ на мъж.

Това, според Жечко Иванов, не е произволна рисунка, а видение. Главата на мъжа е с кожен шлем и прилича на бога на маите и ацтеките Кетцалкоатъл. Жечко Иванов смята, че тези племена, населявали Южна Америка, имат един и същи произход с древните българи. Към тях той присъединява и част от северноамериканските племена на чероките. В дълбока древност българите, според него, са преминали Беринговия проток, който е бил свързан по суша тогава и са се заселили на Американския континент. Основание за това му дава идентичността в двете фигури – това, което вижда на картата, и образът на Кетцалкоатъл в изображения на маите. В южноамериканската митология той е бял мъж, дошъл от запад. При заминаването си обещал да се върне. Жечко Иванов смята, че най-почитаният бог на маите слязъл на черноморския ни бряг, откъдето вероятно е започнал дългото си плаване на запад.

Друг вариант на същия образ, отново по Черноморието, е на мъж с къдрава коса, оприличаван на римски владетел. По западната граница на България се очертава глава на египтянин.”

И така, Жечко Иванов смята, че

всички български владетели, с изключение на сваленият след 40 дни на власт хан Токту, са доказани рептили!!!

Той прави и още паралели – например, че Аспарух е белият бог на маите и ацтеките КЕТЦАЛКОАТЪЛ, който е изобразяван като наполовина птица – наполовина влечуго (т.е Рептил).

Нека сравним изображението на Аспарух от Шуменския паметник с изображение от древна ацтекска летопис. Приликата във формите е поразителна! Предполагам знаете кой е Конан Варваринът? Дори неслучайно, новата версия се снима у нас! Защо ли? Ето защо:

Всъщност Конан е кимериец, а кимерийците са наследници на древните българи. Борбата между Конан и рептилите е за господство над българите по това време.

С други думи, проучването на миналото на нашите предци кимерийците показва, че те са народ не само по-древен от траките, но и известен с патронима си Кимерий още преди Троянската война. При това кимерийците не забравят древните си поселища и през 7 в. пр.н.е. се връщат във Витиния и превземат тези територии от лидийци и йонийци.

Нашите учени все още оставят без внимание въпроса, че именно кимерийците са предци на хуните (Прокопий Кесарийски), а сведенията за „мардуани” във волжко-българския средновековен летопис „Барадж тарих” отново показва, че именно кимерийците са били предци на българите.

Това е казано и от Никифор Григора през 14 в. и неслучайно през 19 в. гениалният български революционер и книжовник Г.С.Раковски, на основата на летопис от Атон, твърди, че българите произхождат от „гимери и кимери”.

Кои са днешните Рептили у нас?

Засега не се наемам да ги определям, защото нямам силни и категорични доказателства за съществуването им /или ги пазя за по-удобен момент…/.

В контекста на писаното, само ще спомена, че аз лично съм имал преки контакти с рептили, най-вече от женски пол, с които във времето съм работил. И твърдя това най-отговорно, без грам измислица и фалш /дори се чудех, защо тези хора ме отвращаваха с нещо, за което нямах дефиниция…/. Те,

Рептилите, обожават да са център на вниманието, да заемат ключови, светски позиции,

където да налагат своята безнравственост, прикрити зад маската на принципност и любов към другите… И дали са чисти Гущери, или Хибриди, няма значение за мен, те всичките работят за нашето робство – физическо и духовно…. По какво ще ги разпознаете: завземат лакомо територии, бранят ги с цената на живота си, имат много „роби“, мачкат ги, проводници са на сексуален импулс, мамят, направо благоговеят пред парите и властта, обграждат се само с ласкатели /мразят критиците си, много често ги унищожават/…

Но най-вече ще ги познаете по очите – гледат през теб, бездушни са, при разговор, ако ги гледате право в очите, те ги отместват нагоре. Ядосайте ги, развълнувайте ги и ще видите онази промяна, която не е характерна за човешките същества. Забравих: много харесват цветните лещи и очилата, тъмните помещения и нощния живот, обичат влажните и непроветливи жилища, тежките миризми и златото – дяволския метал/… Много е модерно сега сред тях да са духовни водачи, да прокламират „своята духовност“, да основават духовни школи и да изпиват енергията на заблудените, които най-често ги боготворят…

В България ще ги срещнете във всяка една ключова сфера: политика, икономика, бизнес, шоубизнес /о, тук са най-много/, мода, банков сектор, духовни и тайни учения и организации, реклама, журналистика, обучение, медицина и фармацевтика /училища, ВУЗ-ове и частни институции/… Въобще навсякъде!

Един от характерните белези за тях е, че не правят нищо алтруистично, без да имат изгода.

Винаги са първи приятели, когато забележат, че сме нещастни и от това наше нещастие стават по-дейни, зареждат се. Затова те не харесват жизнерадостните, смелите, откровените, любящите, здравите семейно, не харесват децата /най-често нямат такива или за параван осиновяват и ги превръщат в свои подобия/.

Рептилите обичат сурово месо –

суши, риба, необработени мезета. Гущерите обичат да се съвокупляват /каква грозна дума, но е точната за тях/ с нас, предпочитат оралната и анална любов, грубия и бърз секс, не харесват ласките, романтиката, любовната игра, чувствата при правенето на любов…

Отидете на гости у някой Рептил или неосъзнат такъв хибрид и ще го познаете по притежанието на тези вещи и признаци: наличие на змийски бижута и аксесоари, картини или изображения на змийски очи и гущероподобна символика /татуировки, домашни любимци-студенокръвни/, множество египетски символи – пирамиди, сфинксове и йероглифи. Логично са членове на масонска ложа или тайно общество и не го крият. Поогледайте се за пирамидата с окото на Ра, масонския пергел, шахматния под и други /щом го четете, най-вероятно познавате символиката на тайните общества/.

Скритият рептил се смее така, сякаш съска,

слага ръка на устата си, има лош дъх /но не онзи на развалени зъби или от махмурлук/, а по-скоро с дъх на амоняк или развалено месо… Обожава интригите и черния хумор.

Мъжките рептили, правейки секс, не пазят сексуалните си партньорки и свършват в тях, а женските още от първата среща искат от мъжете деца! Но те няма да имат отношение към вас като към равноправни партньори , а по-скоро като осеменители и/или биологични родители!

На жени, които са родили от Рептил, след време им се отнемат децата и те полудяват, а мъжете, които са заплодили Рептилка, умират при мистериозни обстоятелства…

Рептилите са ужасно ревниви и не мислете, че го правят, защото ВИ ОБИЧАТ. Не, в тях е заложено да „пазят територията си“ – така е устроен рептилоидният мозък.

От досега изписаното, някои от читателите, ще видят качествените описания у самите тях /дори и да не го признаят публично/. Това е така, не защото сме рептили, а защото сме повлияни от тяхната ценностна система, която всъщност е ценност на модерното време /за моя огромна жалост…/. При прочитането на горенаписаното, вие ще забележите много от определенията у своите близки и приятели, но това не значи, че те са Рептили.

Най-същественото са очите, приятели… Гледайте очите и когато видите онази нечовешка зеница, когато забележите необичайно разминаване на зениците от дадена гледна точка, това е знак, че срещу вас не стои човешко същество. Вторични признаци са: шейп-шифтърството на тези същества – честата промяна на цвета на кожата, образуване на нехарактерни за хората, форми по черепа и най-вече в областта около ушите, гушата и челото /подутини, вдлъбнатини, черти, зеленикави петна/; издълженият език – провлачва се по двата края на устната и често е по-дълъг от човешкия; зъбите – заострени и редки, нечовешки извити, плашещи; крайниците – ръцете са кокалести, издължени, с дълги нокти, променят цвета си, когато са развълнувани или при промяна на климатичните условия, а краката рядко са обувани в отворени обувки, дори и в най-топли дни, защото издават рептилското повече от останалите признаци – следете за слепени пръсти и много дълги, грозно неизрязани нокти; гръбначният стълб – често сменя вдлъбнатините и се образуват шипове като на влечугите.

Имената им са винаги различни от традиционните или пък обичат да си приписват прякори, с които стават публично известни. Много интересен е моментът, в който са пред тв камера или фотоапарат: тогава устройствата ги разобличават и те го знаят. Николай Христов – silnibg.blogspot.com



Гласувай:
2



1. miroslav1979 - Тоя е или смахнат или масон който ...
28.06.2018 19:10
Тоя е или смахнат или масон който нарочно пише глупости или полуистини .
цитирай
2. balar - тъй, конан варварина е българин,
28.06.2018 19:51
предполагам, че тогава дядо торбалан трябва да е рептил, а негов първообраз е шрек най-вероятно.
По-тая логика червената шапчица би трябвало да е баш-комунистка ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899093
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031