Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2018 17:08 - Опиатите са средство за контрол над съзнанието
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 452 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Опиатите водят до загуба на контрол над съзнанието ни. Не е лек животът на земята. Изпълнен е с редица трудности и предизвикателства, които тестват силата и издръжливостта на нашия дух. По този начин ние се развиваме и израстваме. Колкото по-тежки са условията за живот, толкова по-голям тласък и стимул за развитие получава душата. Всичко е въпрос на гледна точка. Трудностите ги възприемаме като такива, защото все още не сме усвоили урока, който те пазят за нас като ново познание. Моментът, в който урока бъде усвоен, спираме да възприемаме трудностите като такива. То е като в училище, новите уроци са трудни, защото са все още непознати, но когато усвоим знанието на което ни учат те, тогава новият урок спира да представлява каквато и да е трудност за нас.

Благодарение на злото ежедневно сме потопени в многобройни ситуации, които като нови уроци чакат да бъдат усвоени. Да, понякога е много трудно, но е важно да се научим никога да не се отказваме и да не забравяме кои сме всъщност ние, защото забравим ли може да се изгубим в мрака. Не бива да се поддаваме на яростта, която предизвиква в нас трудностите, а да ги приемем като уроци, които са дошли, за да ни научат на нещо ново.

Много хора търсят решение и изход от проблемите си чрез опиати. Мислят си, че като приемат наркотици, алкохол или какъвто и да е друг опиат, ще избягат от проблемите. Това е само една илюзия, не е възможно да избягаш от уроците, които сам си поставил по програма да усвоиш. Всичко, което преживява човек в своето ежедневие, е следствие от нашето собствено желание да го преживеем. Така ние трупане ново знание, с помощта на многобройните трудности, през които преминаваме в настоящия си живот.

Затова в началото на книгата написах да не съдите злото за постъпките му. Да, то е коварно, но въпреки това несъзнателно ни помага да се развиваме и израстваме. То изпълнява своята част от плана. Това, което се иска от нас, е да му противодействаме, защото спрем ли да го правим, тогава в негова служба се отдаваме, оставяйки се в негови ръце да ни контролира.

Всички възможни опиати, които хората използват, отварят вратата за злото. Когато човек се напие, дрогира или по какъвто и да е друг начин замъти своето съзнание, тогава той губи контрол над себе си. Загубвайки контрол над своето съзнание, образно казано, ние отваряме широко вратата към нас. Така злото може да се възползва от нашата моментна слабост. Това е причината много хора, когато се напият или дрогират, да изпитват агресия. Това е отражение на злото, което осъзнато или не, сами са допуснали в живота си.

Тези хора, които имат силна енергийна защита и техните ангели хранители ги пазят, до известна степен успяват да спрат набезите на злонамерени същности да се възползват от тях докато са опиянени, но това не се случва винаги и ако човек продължи системно да се опиянява, тогава рано или късно се превръща в донор на енергия за злото.

Когато човек се опияни и отвори вратата на злонамерена енергийна същност, тогава те провокират в него чувство на непукизъм. Сякаш нищо от това, което му се случва, не е важно. Карат те да се чувстваш до някаква степен така, все едно не си отговорен за всички свои действия, които са причинили някому вреда. Пример: набили сте член от семейството. Отдавате се на алкохола и в този миг във вас се появява чувство, което ви освобождава от вината, че сте причинили някому болка. Когато изтрезнеете и чувството на вина се върне, най-вероятно ще предпочетете отново да се отдадете на чашката, за да притъпите отново това “досадно” чувство. Това е пример, който е често срещан. Много хора използват опиати и несъзнателно подаряват енергията си на злонамерените същности. Това е техен избор, не можем да ги съдим, но трябва да знаят, че цената, която заплащат за тези няколко мига спокойствие е много висока. Алкохола може да ви създаде илюзорно щастие, но то си остава една илюзия различна от реалността.

Ако вие сте човек, който използва опиати и осъзнавате нуждата да се промените, тогава ви съветвам да намерите начин себе си с повече положителна енергия да захраните. Това ще ви помогне да се освободите от оковите на опиатите, но ако става дума за ваш близък или роднина, знайте, че е много трудно да го убедите да се откаже, ако той самият не почувства необходимост да го направи. Обикновено това се случва или когато духът е силен и успява да внуши на човек желанието да спре или когато стигне дъното и осъзнае колко много си вреди по този начин. Не е никак лесно да се разкъсат оковите на опиатите, особено когато те дълго време системно са употребявани.

Ако някога се замислите да пребегнете към опиати, за да избягате от проблема, знайте, че по този начин само ще задълбочите проблема, защото един проблем се разрешава не когато бягаш от него, а когато с любов и благодарност към него подходиш. Потърсете корена на проблема и се опитайте да осъзнаете от къде произлиза и на какво ви учи той. Продължите ли да бягате от своите проблеми, тогава знайте, че те ще ви преследват вечно, докато не се уморите да бягате и не се изправите очи в очи с тях.

Когато употребявате опиат, тогава не само бягате от проблемите, а точно обратното, вие ги задълбочавате, защото тогава не сърцето и душата са вашите съветници, а злото, което лукаво ви внушава, че всичко което правите, е за ваше най-добро. Карат ви да си мислите, че постъпвате правилно, но знайте, че под въздействието на опиати е много трудно за човек да различи правилното от неправилно. Затова хората подвластни на опиати извършват дела, които в дадения момент са вярвали, че са били нещо правилно, но след като премине действието на опиата те се разкайват с цялото си сърце за своите действия.

Опиатите са инструмент на злото, чрез който то контролира съзнанието на хората. Не се подавайте на тази клопка, защото ще заплатите висока цена за нея. Не си струва тя да бъде плащана. В световен мащаб опиатите са като бич за обществото ни. Младите хора израстват с тях, те са като смисъл и стимул за живот на мнозина от тях. Консуматорите на опиати вместо да намаляват, се увеличават, при това с тревожно големи темпове. Това показва силата на злото и контрола, който има то над хората в сегашното ниво на земно развитие. Сякаш всичко ескалира и се е устремило право към дъното. Но знайте, че преди всяка голяма промяна се достига до ескалиране на старото. Това стимулира доброто от старото да се отърси и да проправи път към новото. Няма да мине много време, когато всичко ще се промени към по-добро, вярвайте в това, така ще допринесете със своята вяра да се случи по-скоро.

Откъс от книгата: „ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“
Източник: https://shirinan.com/citati/kniga-4/469-opiati-kontrol-nad-suznanieto 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912364
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930