Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08 14:21 - Живеем в система, създадена от психопати
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 376 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Зад външното бeзyмиe на съвременната ни история, в действителност стои безумието на психопатите, които се борят да запазят своята непропорционална власт, докато ние се държим като стадо овце. У психопатите по рождение липсват всякакви чувства на угризение и емпатия и този дефект се потвърждава от сканиране на мозъка!

Защо на планетата, въпреки големия брой интелигентни и добродушни хора, има толкова много войни, страдания и несправедливост? Какво ли не креативни планове, религия или философия не са се опитвали да изпълнят най-големите мислители на нашата цивилизация - изглежда, че нещо не е в състояние да подобри нашето положение. Този модел се повтаря отново и отново в цялата история на нашата цивилизация. Отговорът се крие във факта, че нашата цивилизация, каквато я познаваме - е до голяма степен създадена от психопати.

Без изключение, всички цивилизации, включително и нашата се основават на робството и масовите убийства. Психопатите са изиграли огромна роля в развитието на нашата цивилизация, тъй като те са тясно свързани с лъжи, убийства, измами, кражби, изтезания и манипулиране и причиняват огромни страдания на другите, без никакво съжаление. Своето собствено чувство те поддържат с помощта на своето господство.

Създателят на цивилизацията, първият племенен вожд, който успешно е промил мозъците на армията от контролирани убийци, най-вероятно е бил роден псхипат. След това съдбоносно откритие, че другите хора са готови да се подчиняват на авторитети, психопати започват да използват това мощно преимущество срещу нормалните хора в тяхната борба за власт.

Зад безумието на новата ни история в действителност стои безумението на психопатите, борещи се да запазят непропорционалната си власт. И докато властта им е обект на все по-голяма заплаха, психопатите стават все по-отчаяни в опитите си да я задържат. Ние всички сме свидетели на обожествяването на свят, в който са свързани помежду си престъпни картели, стоящи над нашето общество и над закона.

През последните 50 години, психопатите имат практически пълен контрол върху всички структури на властта.

Ако внимателно се вгледате в политическата сцена, ще откриете, че без значение колко са незаконни действията на полиците, никой не е в състояние да ги изобличи напълно. Всички така наречени скандали, всичко, което трябва да доведе до оставката на някое правителство - това е просто един фарс, разиграван за обществеността за да бъде отвлечено вниманието, с цел да я принуди да вярва, че демокрацията все още работи.

Един от най-важните аспекти на въпроса за това как една група от патологични индивиди е в състояние да завземе властта в обществото, е податливостта на манипулиране на индивида. Според Лобачжевски делът на психопатите в нашето общество е 6% - 1% вродени психопати и до 5% вторични психопати или социопати. Психопатите по рождение са в центъра на системата. Останалите образуват второто ниво на йерархията в системата за контрол на психопатите.

Следващото ниво на йерархията на тази система се състои от хора, които не са родени психопати, но са били обект на влиянието им за дълъг период от време (тежки семейни проблеми или социално въздействие), или поради слабата си психика сами са решили да имитират поведението на психопатите за собствените си егоистични цели.

Според Лобачжевски тази група обикновено е 12% от населението. Значи - около 18% от населението участва активно в създаването и поддържането на режима на патократите: 6% са патократичен елит, а останалите 12% - новоизпечена буржоазия, която ползва специални икономически привилегии. След като осъзнаете истинската същност на психопатичното влияние върху нашето общество - безскрупулно, безсъвестно, егоистично, студено, лишено от емоции и от каквито и да било морални и етични норми - ще ви обхване ужас, а в същото време много неща ще придобият повече смисъл. Нашето общество става все по-бездушно, благодарение на бездушността на хората, стоящи на върха му, които са напълно лишени от съвест.

В книгата си Политическа поерология Лобачжевски обяснява, че клиничните психопати се ползват от своето превъзходство дори в ненасилствено съперничество с цел достигане на все по-високи нива в социалната йерархия. Психопатите могат да лъжат безсрамно (и да издържат теста на детектора на лъжата, който измерва нивото на стрес), така че те могат да кажат всичко, което им трябва, за да постигнат целите си. Така например, явявайки се пред съда, психопатите могат убедително да лъжат с невинно лице, докато съвестта на техните психически здрави опоненти не им позволява да говорят нищо друго освен истината. Затова често се случва така, че един съдия или заседатели са на мнение, че истината трябва да бъде някъде по средата, и решават в полза на психопатите.

Неизбежно следствие от това е, че всички нива на управление в крайна сметка се заемат от психопати. Тъй като на психопатите са чужди каквито и да било ограничения в стремежа има да достигнат до самия връх, защото те наистина са патологични личности.

,,Хората ги разваля не властта, а патологичните личности, стремящи се към власт.
Как можем да различим психопатите от нормалните хора?
Как изглежда истинският психопат?

Такъв опасен въпрос рядко се задава. Причината за това се крие във факта, че често погрешно бъркаме понятията ,,зрав" и ,,нормален". Психологическото разнообразие от хора - е ключът към здравето на човешката раса. Нормалност сама по себе си не съществува, защото здравите хора постоянно се развиват отвъд приетите норми. Тероризмът, който търси навсякъде всеки, който не отговаря на стандартите, - не е нищо друго освен лов на вещици или инквизиция. Ние не трябва да забравяме, че психопатичните елити осребряват тези драми и измъчват жертвите си толкова дълго, докато те не признаят престъпления, които те никога не са извършвали.

Съвсем наскоро църквата и държавата имаха постоянен поток от приходи и земи от преследване на вещици и Инквизицията. Това продължава и днес - в 21-ви век.

В продължение на десет поколения европейци ловът на вещици е често срещано явление. Не позволявайте на този кошмар да се повтаря отново. Тестването за нормалност може да се изврати. Нормалност не съществува, но има съвест.

Имаме достатъчно доказателства в подкрепа на теорията, че тези психопати са резултат от физическото насилие в детството. В същото време имаме достатъчно емпирични доказателства, които предполагат, че психопатията е причинена от генетични фактори. Невробиологичният модел ни дава голяма надежда, че ще бъдем в състояние да идентифицираме дори и най-рафинираните психопати. Други скорошни изследвания също доведоха до подобни резултати и заключения: психопатите изключително трудно обработват, както вербален, така и невербален емоционален материал.

Те са склонни да се тълкуват погрешно емоционалното значение на събитията и, най-важното е, тези недостатъци могат да се видят по време на сканиране на мозъка! Липсващата вътрешната връзка между чувстващото сърце и мислещ мозък е лесно разпознаваема. Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 75660
Постинги: 207
Коментари: 64
Гласове: 76
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31