Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2018 13:51 - Никола Тесла и психотронните оръжия - ELF-вълни
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 379 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В брой 97 от декември 1993г. на ,,Magazin 2000plus" има интересна статия, в която се посочва:

,,Нови психотронни оръжия - Спомняте ли си кадрите от войната в Залива, когато хиляди иракски войници с вдигнати ръце се надигаха от окопите и се предаваха дори на журналистите, смятайки ги за войници, и въпреки белите знамена ставаха желана цел за оръжията на американската артилерия? Сега все повече военни експерти са убедени, че тази внезапна и необичайна капитулация не е била предизвикана от лошото снабдяване на Саддамовите войски, а е в резултат на американски ,,оръжия за психотронен контрол на ума". Някои от тези ,,хай-тек съпероръжия" използват въздействието на радиовълните върху човешкия мозък. Както съобщава в 93-ия си януарски брой специализираното списание ,,Aviation Week and Space Technology", сега Министерството на отбраната на Съединените щати оборудва ракетните с прибори, в състояние да произвеждат електромагнитни импулси, за да ,,парализират" врага, без да се налага използването на атомни, биологични или химически компоненти. Този вид оръжие на първо място има за цел да изключи електронните системи на врага. Други уреди създават ултразвук, екстремни нискочестотни звукови вълни, които предизвикват гадене и повръщане и силно нарушават чувството за ориентация на засегнатите лица. Тези оръжия имат обхват на действие най-малко 2500 километра..."

Така наречените психооръжия се използват вече от десетилетия. на 16 юли 1981г. например Ен Би си съобщава, че Северозападът на САЩ от няколко години е облъчван с ELF-вълни. Този вид вълни е открит от гениалния физик Никола Тесла в началото на миналия век. Днес се смята, че никой изследовател, съвременник на Тесла, не е бил на неговото научно ниво. Той започва дейността си със създаването на енергийно поле и неговото приложение, което днес най-общо се нарича етер.Тесла използва енергийното поле на етера за различни форми на комуникация и предаване на енергия. В съвременният свят тази технология се нарича конверсия на гравитационната енергия, или на тахионната енергия.

В доклад, който изнася през 1891г. в Ню Йорк пред Американския институт на електроинженерите Тесла заявява следното:

,,Няма да минат много поколения и нашите машини ще се задвижват от енергия, съществуваща в една точка от Вселената. Тази идея не е нова, откриваме я във великолепните митове за Антей, който черпи енергия от Земята; откриваме я и в тънките разсъждения на един от нейните блестящи математици... Навсякъде във Вселената има енергия. Тази енергия статична ли е, или кинетична? Ако е статична, надеждите ни ще са напразни. Ако е кинетична - а ние знае, че това несъмнено е така - то е само въпрос на време човечеството успешно да свърже своята енергийна техника към зъбчатия механизъм на природата."

Представете си само, енергийни източници като въглища, петрол, водна енергия и електрически далекопроводи изведнъж да станат излишни. Ако корабите, автомобилите, самолетите, заводите и жилищата също можеха да черпят енергия от енергийното поле на етера, при това безплатно. Колко и райски красива да е подобна идея, тя изглежда ужасна по отношение на промишлеността и икономиката.

В края на 1898г., в лабораторията си в Колоардо Спрингс, изградена с финансовата подкрепа на Дж. П. Морган, Тесла е много близо до техническото осъществяване на проекта си за добив на енергия от етера. Морган, който е в течение на развоя и нивото на експериментите, нарежда прекратяване на работата. Изследователският център на Тесла в Колорадо Спрингс е унищожен. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901320
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031