Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2018 15:05 - Тайният код на Извънземните, заложен в мегалитните постройки на Земята
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хеопсовата пирамида, Стоунхендж, Великденският остров, Теотихуакан, Мачу Пикчу, пустинята Наска, Китайските пирамиди, планината Кайлас, комплексът Йонагуни и т.н. - навсякъде по Земята древните цивилизации са въздигнали удивителни монументи, и въпреки че постройките са разделени от огромни разстояния и цели хилядолетия, във всички тях има нещо общо, което ги обединява.

Можем да го наречем кодът на древните, или на извънземните цивилизации, който ние, съвременното човечество, все още не сме съумяли да открием, ако успеем да открием и дешифрираме тайния код, бихме разгадали възникването на живота и Разума не само на планетата, но и в Космоса. Освен това всички крупни обекти, строени от древните, са строени на неслучайни места, които днес наричаме ,,места на силата".
Все повече и повече изследователи стигат до извода, че нашата планета има глобална енергийна мрежа, за която се досещаме, но не знаем нищо. Ние не знаем, но древните народи са знаели и както изглежда много добре са познавали.

Пита се откъде са получили познанието си? Може да е съществувала дори карта на енергийните зони на планетата, която не е стигнала до нас, или може би целенасочено е прибрана от някои? Знаем обаче, че на планетата ни има много аномални зони, някои с повишени интензитет на магнитно поле - Курската, Пермската и Мексиканската аномални магнитни зони и други със значително понижен интензитет на магнитното поле, каквато е много опасната за здравето на човека Южноатлантическа, разпростираща се на 8 милиона квадратни километра площ. Известни са ни още и термонални зони,
Трябва да се знае, че най-силната аномална зона не е зоната на Бермудския триъгълник, а зоната на Дяволския триъгълник, която официално бе обявена за аномална и много опасна от японското правителство през 1955г., почти веднага след като в нея изчезнаха няколко военни кораба на НАТО - изведнъж! В зоната често изчезват самолети, големи кораби - транспортни и военни, излизат с огромни скорости НЛО, под повърхността на водата често са засичани и НЛО, и т.н. Някои учени твърдят, че и между изброените зони има енергийна взаимовръзка. Може би онези неизвестни нам сили, обитаващи Световния океан са наясно с тях, а може би ги използват при операциите си на нашата планета.

Във всички случаи представителите на извънземните сили - с добри и лоши намерения за нас, са наясно с цялата планетарна енергийна мрежа, но не споделят познанията си, както и много други, с първичното по разум човечество. Учените изследователи на палеоконтакти са категорични, че всички мегалитни постройки, независимо от кого и кога са строени образуват единна енергийна мрежа помежду си, по която се обменя и важна информация, помагаща на онези, които умеят да я разчитат, но отново не сме ние, имащото се за високонапреднало човечество... Съгласно тази теория Земята е гигантски кристал и през високоенергийните места преминават ръбовете му.
През 4. век. пр. Хр. древногръцкият философ и математик Платон, съпоставил всички енергийни точки на планетата и съставил т. нар. платонови тела. Фактически Платон като представител на петата раса пръв заговаря за планетарната енергийна мрежа и изглежда, е ползвал автентична информация от стар информационен източник. Ето защо той ще се окаже прав и по този въпрос, както и това къде се е намирала и как е изглеждала Атлантида, за да я опише с подробности в диалозите си ,,Тимей" и ,,Критий".

Платон твърди, че планетата има душа, която се състои то 120 еднакви по площ триъгълници.
За да продемонстрира модела на Платон палеонтологът Бед Хагенс нанася върху земното кълбо 15 окръжности, които образуват мрежата на Платон от 120-те триъгълници и 15 екватора, разделящи Земята на равни части. Линиите могат да бъдат приети за енергийни канали, с които древните са били наясно, затова строели и огромните мегалити по тях, за да използват енергийната им мощ. Те или тези, които са истинските строители на мегалитните комплекси, са притежавали и антигравитационни подемни системи, защото само по този начин е било възможно да бъдат построени всички чудеса на Древността, пред които и до ден днешен ние модерното, многознаещо човечество онемяване.
Само с тези антигравитационни системи единствено е било възможно да бъдат пренасяни и повдигани, тежащите стотици и хиляди тонове каменни блокове.

Според повечето изследователи строителите са използвали мощта на планетарната енергийна мрежа и са успявали да направят непостижимите все още за нас строители чудеса на планетата.
Познанията на древните за неизвестната енергийна мрежа на планетата се явява още едно доказателства за преките им контакти с извънземните цивилизации, които вярно, много са ни пречели, но и много са ни помагали в хода на нашето развитие. И отново остава открит въпросът кои точно са ни пречели и продължават да ни пречат, и кои от тях са ни помагали и защитавали. Помагат ни и ни защитават, и в днешни дни... Точно това са силите, които ще ни спасят, дори от нас самите, защото сме им необходими, което в никакъв случай не ни оправдава неуморно да продължаваме да творим безумията на нашата планета, която няма безконечно да ни търпи, ако не предприемем решителни мерки за нашето спасение.  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901489
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031