Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2018 15:40 - Наистина ли искаш да знаеш истината?
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И така ние ,,имаме" този побъркан свят и става все по-побъркан, идеята е да бъдем толкова фокусирани върху оцеляването. Това е нещо като... наръчник за масов мозъчен контрол, дошъл в живота преди няколко години наречен - тихо оръжие за тиха война. Как да контролираш населението и една от чертите ,,казва" дръж ги Заети, Заети, Заети в задния двор на фермата с другите животни. Така, че колкото повече ни държиш в състояние на ,,оцеляване" повече и повече стрес, но аз... Може би казвате... казваш интересни неща но аз живея в реален свят.

Това е идеята да ни държат в състояние на стрес и сега го поднасяме и на по-младите и по-младите хора. Хората... децата са под огромен стрес да преминават през големи изпити. Да се види колко ,,идеални" са те, Системата: ,,Оуу... трябва да взимаш изпитите, той го взе, а той не".. този ,,родителски" стремеж към славата.. ,,Оу.. отивай, трябва да взимаш изпитите, трябва да станеш Банкер, искаш да си Банкер". Напрежение, напрежение, напрежение без значение какво се отнася до живота. Как пишем думата ,,ЩАСТИЕ" учителю...
За какво става дума, говорили ли сме за това? Щастлив ли си, задоволен ли си? Нали знаем, хората... ние имаме тези измервания за успех които сме предприели и ролята относно ,Повече". Повече, повече и повече. Как, много повече хора са в това, как има много повече хора в онова, как има много повече хора в това. Как толкова много хора минават през затруднение, как толкова много хора взимат кредит? И все пак, има и друга пътека която показва истинската история.

Как някои хора са в мръсотията. Как някои хора са под стрес. Как някои хора са болни. Как някои хора са бездомни. Как някои хора са ужасени за бъдещето.
Това са измеренията за успех в обществото, със сигурност. Не, повече, повече и повече.. знаете ли.. Имаме Икономическа система която ако можех, бих я изхвърлил независимо дали, всичко за успех е наречено Икономически растеж. Това е колко бързо можеш да вземеш от Земята, превърнеш го в ,,Неща", продадеш повече неща, изхвърлиш го в ,,Неща", продадеш повече неща, изхвърлиш повече неща, и започнеш отново :)
Колкото по-бързо го направиш това, толкова по-преуспял ще си.

Наричаме това ,,Понижено развитие на човешкото общество", това ход, който отвежда Планетата към светеща дупка. И... ние имаме... интелигентността до точка която ни води до знание и мъдрост които ги намираме чрез технологичния напредък, който прави огромни открития. Но имаме интелигентността по умовете ни, в този момент за да създаваме невероятни и изумителни технологии. Неща, които биха направили Света по-добро място за всеки един човек но използваме тези технологии за да пращаме бомби към градове пълни с граждани.
Ние сега сме до такава степен на понижение на човешката еволюция, че можем да убием повече хора, от когато и да е било преди. И го правим...

В свят сме в който изглежда, че е добре деца да пишат техните имена върху Бомби които падат и убиват други деца... Както казах... Мислим си, че света е събран, заедно и какво държи хората да неразберат това постоянния хипнотичен.. транс в който сме сложени.
Доспива ти се... тик так, тик так. Не искаш да знаеш за бомбандирането на градовете. ,,Гледай това! Млъкни!", ,,Бързо скъпи.. Тя може да спечели кола.."
Живеем в Свят на изобилието и все още хората гладуват заради една от основите. Имаме
Хранително изобилие в някои части на Света, в който се доставят продукти от други части на света, където хората нямат какво да ядат, и изхвърляме в боклука повече храна която, повечето хора не ядат в продължение на много, много месеци...
Виждам го това, видях го в Еквадор. Хората живеейки на просия, чакащи за вановете да дойдат, от хотели за да изхвърлят отпадъчната храна, изхвърлената храна, и след това ядът цял ден от там.

Света в който ние живеем, позволява това да се случи. ,,Но, не гледай това... тик так, тик так. Погледни това... Млъкни! - Хей бързо скъпи... Нападателя ще отбележи точка"
Страхотно... Да.. Да.. Но ако сме в ситуация която стане ,,същността" на нашия живот и реалността в която живеем и изключим всичко останало докато гледаме тук: Адът се случва тука и се разпространява по начин по който и ние сме участвали.

Пускаме бомби, на една от най-миролюбивите земи на Земята, Газа. Защитаваме се.. Правим го това за да се защитаваме... Това е това което правим.. Това е Освобождение ,,Ей! Освобождение, и се случва.. това е Виетнам"
През 20-ти век хората са убивали съвсем спокойно и жестоко, стотици, хиляди, милиони други хора, заради Войни и Конфликти. И все още продължава.. тик, так, тик так... Но ти не искаш да видиш това. ,,Хей, бързо скъпи, Парис Хилтън е почти гола отзад в лимозината, този вид и изглежда добре". И това е ... Това е новата религия...

Повреден и устроен живот... ,,Ейй.. това съм аз, ще си живея моя живот." ,,Трябва да си взема хубаво облекло, за да изглеждам добре", ,,О.. виж ще се омъжи за този". Това е новата религия. Знаменитостта, религията на известността. ,,Те не пазаруват от Супер Маркета защото са различни".
След което имаме ситуация, където имаме система наречена ,,ПАРИ", която е основана на Парите, който не съществуват, не са съществували и няма да съществуват. Отстъпвам крачка назад с удивление, кажете пак, аз не разбрах достатъчно добре това. Станали сме толкова разделени от Света в който живеем, че повечето хора, никога не си задават простия въпрос ,,какво са парите?"
Когато отидеш в Банка и поискаш за Заем 50 000$ долара или нещо такова, какво прави Банката.. Тя прави нищо, в предвид да премества някакъв ценен метал някъде или да печата пари, нищо. Тя просто ти слага в сметката 50 000$ долара и от този момент започваш да плащаш лихви и евентуално ако си късметлия върху 50 000$ долара.
Защото същите хора контролират политиците в правителството, който контролират Банките законодателство което е на лице позволява на Банките да отпускат заеми над 10 пъти, от колкото им е техния депозит. Така, че всеки път като сложиш Долар в Банката, им даваш легалното право, за да отпускат заеми 10, 9... Долари. И интересното, когато ти казваш, че ще вземеш заем за 50 000$ долара, тези 50 000$ са ти въведени на компютърен екран на основата на някой друг, слагайки част от това в Банката. След което взимаш тези 50 000$ долара и може би.. даваш на някой 20 000$ долара да си купи нещо.. Взимам тези 20 000$ долара, защоот са направени от нищото и ги слагам в друга Банка. Сега тези 20 000$ от първоначалните 50 000$ дава правото на тази банка да отпуск заеми 10 пъти по 20 000$ долара и така продължава.
,,Какво, Банката може да създаде от нищото? И да управлява лихвите на населението от един Долар от 100 долара, независимо каква е сумата." Това е фантастично. Ние не задаваме въпроси. Аз говорих с Икономист. Аз го попитах за парите, как се създават, те не могат да ти отговарят. Никога не са се замисляли, те са просто там, правителството знае сигурно...

Не. Това е ДНК-то на обществото, което държи размерът на обществото, мести всичко останало постоянно по-най различни физически, към Робство. При създадени от Нищото наречени Дълг (заем), кредит от които прахосваме остатъка от живота си, в изплащане!

Но гледайте това, не позволявай да научи това.. тик, тик, тик. ,,Хей бързо скъпи, по шоуто на Джери, този човек ще удари приятелката си, ела бързо да видиш скъпи.."
Всичко е отклонения, постоянно и на всяка цена тези хора ще ти кажат ,,Всички новини, който са на телевизора, да повярвате, че са истина" Така, че какво са новините и цялата фундация на всичкото е да бъдеш уплашен от заплахата от чудовището което скоро ще дойде, което ние го изобретихме. Дръж хората в Страх, дръж хората в състояние на Стрес и съкрушени...

Имаме тези приложения, които се случват и в днешно време. Дръж ги в състояние на оцеляване, защото докато, хората правят хора да оцеляват Те ще бъдат в състояние и фокусирани върху Оцеляването, вместо да се вгледат в Цялостната картина в това какво реално се случва...

Желая приятен ден на всички и да се замислите върху всичко това. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901512
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031