Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2018 21:57 - Орденът „Златна зора“ на Илюминати
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 924 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едно от най-влиятелните тайни общества, произлязло от баварските Илюминати, е орденът „Златна зора“. Основан е през 1887 г. от масона Уилям Уин Уесткот, който твърдял, че е разшифровал кодиран алхимичен ръкопис, съдържащ ритуали на посвещение на таен немски окултен орден. Уесткот вече имал солиден опит в практикуването на окултни ритуали. През 1865 г. той помогнал да се основе орденът „Societas Rosicruciana“, вдъхновен от еврейската магия на древната Кабала. Тези ритуали все още се изпълняват на събрания в Обединената висша ложа в Лондон.
Години наред, събранията на „Златна зора“ се провеждали в централата на белязаните масони в Лондон. Орденът „Златна зора“ бил изпълнен със скандали, тъй като висши масони се борели за контрол върху това влиятелно и тайно викторианско общество. През 1891 г. Уесткот губи контрол над „Златна зора“, а начело застава друг високопоставен масон-магьосник – Макгрегър Мейтърс. Заедно с поета У. Б. Йейтс, те създали нови магически ритуали, в които посветили най-старите британски аристократи.
През 1903 г. начело на обществото застава друг масон – А. И. Уейт. Ритуалите на „Златна зора“ били сходни с тези на древното магьосничество. В Олд Бейли, през 1901 г., двама членове на „Златна зора“, г-н и г-жа Хорас, били съдени за изнасилване. Те използвали техния ритуал на посвещение, за да омаят своите непълнолетни жертви.

Орденът „Златна зора“ бил типичен представител на масонството с добавени сатанински и сексуални мистериозни ритуали.
„Златна зора“ съществува и до днес.
През 1987 г. в Лондон бе проведена конференция в чест на 100-годишната история на обществото. Конференцията беше организирана от Изследователския тръст на херметиците, в чиято управа е маркизът на Нортхемтън. Той е изтъкнат високопоставен масон.
Дейвид Айк – автор на редица книги за тайни общества: „Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали, включващи определени звуци, места, цветове и определени устни изказвания. Те не мислят: „Би било хубаво да кажем това“ или „Имате ли го в червено?“. Не, не! Това се прави, защото всичко в нашата реалност е вибрация. Съзнанието е вибрация, всичко е вибрация. По този начин функционира и астрологията.
Когато се родим, позицията на планетите е определяща, те изпращат вибрации, които влияят на полето на трептене, в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептение, за да манипулират и нас.
Тези ритуали не са само традиция. Нека вземем за пример масоните. Ако попитате повечето масони, ще ви отвърнат, че те никого не манипулират. А ако ги попитате за техните ритуали, ще ви кажат: „О, не знаем. Правим разни глупости, носим странни дрехи заради някаква традиция. Понякога има хубава вечеря“. Те не осъзнават, че тези ритуали на посвещение се изпълняват, за да повлияят на участниците по строго определен начин, който позволява на съществата от другото измерение, които са част от фолклора на народите по Земята вече хиляди години, да извършат това т.нар.“обладаване от демони“. Това са духовни същества, които съществуват отвъд възприятието на петте сетива. Поради потискането на знанието за нашия произход, нашето манипулиране се превръща в детска игра.

Например, хората гледат и си мислят, че виждат всичко. Не, не, виждат само една малка част от реалността! Виждат малък честотен диапазон, който е достъпен за петте сетива. Например, ако пуснете „радио 1“, слушате него, а не „радио 2“.

Ако имаше котка тук, тя можеше да реагира на уж празното пространство. Но за нея това не е така, защото тя има по-голям диапазон на усет.

Точно отвъд диапазона на петте сетива има същества, които манипулират тази реалност на петте сетива именно чрез тези тайни общества. И един от ключовите моменти на общуване с тези същества е по време на сатанинските ритуали и срещи, когато чрез ритуала се създава такова вибрационно поле, позволяващо психическото и мисловно обсебване на тези хора. Затова се срещат много хора, които са познавали известни политици в началото на кариерата им и биха казали: „Този човек не е същият, когото познавах“! Духовно и емоционално е така заради това обсебване.

Много хора твърдят, че това е измишльотина и че може да е ставало във Вавилон, но не и днес. Моля ви се! Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация! Обсебванията на души са реалност!" 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912940
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930