Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2018 20:19 - Окултната аристокрация на Америка
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 714 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В своята невероятна книга американската журналистка Александра Робинс твърди, че е разкрила план на „Череп и кости“ за контрол над света. Не може да не се отбележи фактът, че през 170-годишното си съществуване, „Череп и кости“ има членове на най-влиятелните позиции по целия свят. Нови членове заемат лесно високоплатени служби в банки, медийни организации, държавни агенции и големи корпорации, които правят огромни печалби от военни договори с държавата. Някои изследователи твърдят, че всички членове плащат десятък на обществото като гаранция, че децата им ще станат членове на „Братството на смъртта“. „Череп и кости“ избира своите членове измежду американската аристокрация. Няколко поколения на сем. Буш са участвали в 6 сатанински ритуала заедно с членове на богати семейства, които са собственици на някои от най-известните американски марки. Основанo на ритуалите на баварските Илюминати, „Череп и кости“ има около 900 членове по целия свят(може би са повече).
Джордж Буш-младши бе поканил петима от своите съ-скелетници на важни постове в правителството,включително Уилям Доналдсън, който оглави американските комисии за сигурност и валутни операции. При своето посвещение в „Череп и кости“, кандидатите се заклеват да отричат завинаги членството си. Психологическото и умствено програмиране и промиване на мозъци, които се извършват в „Гробницата“ могат само да се гадаят, защото никой скелетник досега не е нарушавал клетвата си за мълчание.



Студенти в Йеил често са споделяли, че в нощите на церемонии се чували ужасяващи писъци от вътрешността на „Гробницата“.
Някои казват, че кандидатите са карани да се борят в кал и дори са бити. Тази техника се използва от ЦРУ и други специализирани служби, с цел да изтощят субекта психически и физически чрез програма от наказания и ругатни. След като волята на кандидатите е пречупена и са издали сексуалните си тайни на по-висшите скелетници, те се изправят голи, за да участват в ритуал на новорождение, осмиващ християнското кръщение, а скелетници, облечени като папата и дявола, изпълняват ритуала.

Рон Розенбаум е журналист, който работи за „Ню Йорк Обзървър“. Той заснел тайно ритуала на посвещение, от върха на една сграда, близо до централата на „Череп и кости“.

Някои членове на ордена са облечени като дявола, папата и персонаж, подобен на Дон Кихот. Ритуал на „Череп и кости“, заснет през 2001 г. от Рон Розенбаум.

„Папата“ носи бял пантоф с монограма, който се поставя върху каменен череп. Всеки нов кандидат се отвежда в една зала, където други членове произнасят сквернословия и го малтретират. На кандидатите им се внушава, че са висши същества, част от привилегирования елит, който използва войни, терор и глад, за да контролира човешкото население по света. Тази безчувствена философия е представена във филма „Черепи“ (1999).

„През годините е имало няколко взлома в Гробницата, която е централата на „Череп и кости“ в Йеилския университет. Измежду артефактите са намерени списъци с членове на друго тайно общество, чиято централа е
на същото място и се казва „Свитък и ключ“. След изследване на материалите, става ясно, че „Вълча глава“, „Фи-бета-капа“, „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“ са все разновидности на баварските Илюминати (йезуитите)!“

„Един по един, всеки нов член коленичи и се кланя пред „Дявола“. Гола жена бива церемониално изнасилена с кинжал. „Дяволът“ поставя всеки нов кандидат в ковчег с панделка, завързана за неговите гениталии!
Всички трябва да признаят историята на сексуалния си живот докато мастурбират! След като личните им тайни са известни на съ-скелетниците им, новите кандидати биват заплашени с изнудване, ако разкрият тайните на този масонски орден. После, облечени в дълги роби, биват прекръстени с ново окултно име. Донкихотският персонаж докосва всеки кандидат по рамото със сребърен меч и обявява: „Съгласно ордена ни, те посвещавам в Рицар на Евлогия„.
Можем да разкрием, че окултното име на Джордж Буш-старши е Магог. Това е името на армията на Злото, командвана от Сатана.Всеки от американските „Айви лига“ колежи (Бръшляновата лига, или още Айви лига (Ivy league), е спортна организация на американски висши училища, които се намират в североизточната част на Съединените американски щати. Тя включва следните 8 училища: Харвардски университет, Принстънски университет, Йейлски университет, Колумбийски университет, Университет „Корнел“, Пенсилвански университет, Университета „Браун“ и Дартмутски колеж.) има собствен клон на Братството на смъртта „Череп и кости“.
Те превръщат децата на американския елит в бъдещите лидери на индустрията, банковото дело, правото, военните и медиите. Центърът на тази конспирация на елита е университетът в Йейл.

Последните трима президенти са следвали в Йейл, както и експертът по тероризъм Пол Бремър-трети, който управлява Ирак от името на Буш и Чейни и тяхната „Череп и кости“. Членове на англо-американската мрежа на Илюминати споделят същата философска система. Те вярват в една всемогъща свръх-държава, управлявана от един световен лидер.
Антъни Джей Хилдър: „Ако Илюминати успеят и мечтата им се сбъдне, ще настане истински ад на Земята! Това е целта на Новия световен ред – жив ад! Това ще бъде най-лошият сценарий и кошмар на Джордж Оруел.„



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - ко кайш
09.09.2018 22:06
Без съмнение за всичко са виновни американците, ако не са те значи са гадните германци и хитлер

хитлер например е виновен и за сушата на марс...

А ПРО ПО РУСКИТЕ И БУГАРСКИ БОКЛУЦИ НИКОГА ЗА НИЩО НЕ СА ВИНОВНИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 903284
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031