Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2018 14:10 - Защо консумацията на наркотици среща такава подкрепа
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 385 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много просто, да се държат хората спокойни. Като вземат дрога или седят пред екраните, те няма да въстанат. Няма да има революции. Днес имаме масово успокояване чрез флуор дроги, алкохол, телевизия и интернет. Вижте как хората не откъсват очи от телевизора.

Няма значение дали предаването е за търсене на суперзвезда, дали е ток шоу - почеркът на нашето общество - или е сериал за болници. За всекиго има предаване и тълпата вече не излиза на улицата. Задачата на правителството, царя или владетеля е да държи постоянно народа задоволен. Тогава той ще му служи доброволно и организацията ще функционира. Ако искаш да оглавиш съюз, фирма или народ, хората ти трябва да са доволни. И подходящо средство за тази цел са хлябът и зрелищата - и естествено малко опиати, като наркотиците.
Алкохолът и цигарите са легална дрога. Следват нелегалните, като мнозина биват убеждавани, че хашишът изобщо не е наркотик, а конопът или марихуаната е евтино лекарство, което би могло да облекчи болните - но от това фармацевтичната промишленост няма да спечели нищо. На другия полюс са кокаинът и хероинът, чрез които биват убивани много хора. Но когато се предлага в чиста форма и се консумира съзнателно, подобно средство би могло да помогне на човек да преодолее стресови ситуации и да проясни мислите си. Това се случва в политиката и икономиката, където се консумира много добър кокаин. Винаги трябва е под ръка, когато се вземат решения на по-високо равнище. Ако една група трябва да решава съдбата на хората, стомашните усещания като глад, жажда други емоции трябва да се изключат и към мисленото да се добави определена доза невъзмутимост. А това може да се постигне много добре с кокаина. Въпреки употребата му човек може да мисли много ясно и да взема мъдри решения.
По тази причина - и по много други - правителствата имат интерес голямата част от населението да се снабдява постоянно и надеждно с опиати. Така се ,,покоряват" предимно нисшите слоеве и с помощта на наркотика те просто излизат от релсите.

Защо се разпространява умишлено? Каква е ролята на Чехия?

След януари 2010г. притежаването на дроги в ,,малки количества за лична употреба" не е наказуемо от чешките закони. Публично могат да се консумират марихуана, хапчета екстази, кокаин, хероин, амфетамин или халюциногени. Може да се предвиди, че този ,,рай на дрогата" е търсен и съответно атакуван от клиентелата. Така проблемната Холандия постепенно ще бъде изправена и европейската снабдителна система трябва да се преизгради.
Нужно е много прагматично да се следи положението на европейското население. Ежедневно в Европа се консумират огромни количества наркотици и трябва да се организира съответното снабдяване. На американският континент то се ръководи предимно от тайни служби. И в Европа е така, защото правителствата са заинтересовани да следят разпространението на дрогата. От друга страна, обаче става въпрос за много пари, които са в неконтролирано обращение. Освобождаването на дрогите в Чехия ни показва, че вътрешноевропейската търговия с наркотици се канализира и изгражда. Марионетните европейски демокрации са длъжни да следват тази политика.
От една страна, в нашите държави изготвят програма за борба с криминалните наркоканали, а от друга страна, не правят почти нищо, когато става въпрос за производството на опиатите. Как е възможно Германия да изпрати хиляди войници в Афганистан, за да пазят непокътнати маковите полета? Вместо да разстрелват хора, биха могли да запалят насажденията, или?...
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913294
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930