Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2018 14:00 - Целта на израелското лоби с лепенето на етикета „антисемит“ върху всеки критик е, да дискредитира критиката като израз на неприязън или ненавист спрямо евреите
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американците би следвало да осмислят факта, че Израел е единствената държава на земята, която е недопустимо да критикуват. Всеки, който критикува израелската политика, по-специално спрямо палестинците, или прави бележки върху израелското влияние, бива дамгосван като „антисемит“. Даже меките критици, които опитват да насочат как Израел да се измъкне от извършването на грешки, като бившият президент Джими Картър, биват жигосвани като „антисемити“.

Целта на израелското лоби с лепенето на етикета „антисемит“ върху всеки критик е, да дискредитира критиката като израз на неприязън или ненавист спрямо евреите. С други думи, критиката е представяна просто като израз на личностно отвращение от еврейството. Обичайно е упоритите критици да бъдат обвинявани в подбуждане на нов холокост.
Възможно е да критикувате политиката на Германия, Франция, Испания, Британия, Италия, Бразилия, Мексико, Русия, Китай, Иран, САЩ. Наистина – всички други страни, без да бъдете наречени антигерманци, антифранцузи, антибританци, антиамериканци, и т.н. Въпреки че политиката на САЩ в Близкия изток е толкова близко свързана с израелската, че израелското лоби разглежда критиките на американската близкоизточна политика като враждебни спрямо Израел. Независимо от провалите на политиката на САЩ, става все по-трудно да я критикувате, без риска да бъдете заклеймени като „непатриоти“, а е възможно даже да ви лепнат едно „симпатизант на мюсюлманите“ и „антисемит“.
Израел се гордее много със своята власт над Съединените щати. Историята на самохвалството на израелските политически лидери заради своята власт над Америка е дълга. Но ако някой американец се оплаче от това, той е еврейомразец. Единственият безопасен начин за един американец да привлече внимание към властта, която Израел има над САЩ, е да се фука с това. Съвсем правилно е да признаете израелското надмощие и власт, ако я представите в добра светлина. Но не и, ако се оплаквате от тези неща.
Добре, нека се изразя така: Уникалното право на Израел да дискредитира всяка критика на неговата политика като обикновен израз на антисемитски чувства е най-големият успех на връзките с обществеността в историята на това занимание. За по-способните евреи, глупостта на гоите е лесна за преодоляване.  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 914521
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930