Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 14:22 - Илюминатите контролират умовете ни, превръщат ни в роботи
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тайното разработване на техники за контрол на ума от разузнавателните агенции днес е много напреднало. Тези агенции действат извън демократичния контрол.

След скандала „Уотъргейт“ масонът от тридесет и трета степен Джералд Форд създал Комисия, която да надзирава действията на тайните служби. И кого помолил да я оглави?
Нелсън Рокфелер. ЦРУ и сродните му агенции по света, включително британските, харчат милиарди за проучване на техники за контрол на ума и хората.

Според изследователите на тази материя, наред с другите неща, те включват наркотици, промиване на мозъци, имплантиране на мозък за превръщането на хората буквално в роботи, инжектирането на експериментални вируси, хипноза и използването на електромагнитни полета.

Контролът над ума се е зародил още в древните мистични школи на Братството, че и преди това. Нацистите го усъвършенствали преди и по време на войната, както и американските агенции, превърнали се в ЦРУ.

През 50-те години ЦРУ финансирало проекти за контрол на ума с кодови наименования като проекта „Синя птица“ („Артишок“ след 1953 г.), а по-късно проекта „МК-УЛТРА“.

Британските и много други агенции вършели същото, като информацията се засичала в мрежите на Братството.

ЦРУ и Британското разузнаване финансирали тестове с LSD и други подобни наркотици през 50-те и 60-те години, а в държавните затвори и психиатрични заведения се провеждали ужасяващи експерименти, включващи деца и възрастни.

LSD не е освобождаващ наркотик, какъвто мнозина твърдят, че е. Той е проучван и поощряван от ЦРУ, Британските тайни служби и други и до голяма степен осуети революцията през 60-те години и желанието на поколението от „бума на бебетата“ за душевна свобода, като погуби техните ценности с липсата на посока.

Масовото предписване на антидепресанти и други наркотици по целия свят играе своята роля в разпространяването на зомби интелекта, който Братството иска да наложи.

Някои от тези техники без съмнение са използвани за отстраняването на хора, заплашващи операциите на Братството.

Ще разберете как може да стане това, като чуете какво казва един психиатър от ЦРУ за използването на хипнозата и имплантирането на микроскопични електроди в мозъка: „Обектът, който може да развие значително постхипнотична амнезия, ще откликне също така на внушението да си спомни събития, които не са се случили в действителност.

След събуждането си той няма да може да си спомни истинските събития по време на транса, а вместо това ще си спомня внушените му събития.

Ако не друго, то това явление е по-лесно за предизвикване от пълната амнезия, може би защото елиминира субективното усещане за бяло петно в паметта.“
Дейвид Айк 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902182
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031