Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2018 14:34 - СЪЩЕСТВУВАТ ЛИ ЧОВЕШКИ КЛОНИНГИ?
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Музикална звезда твърди, че е „клонинг от второ поколение“.

Наскоро популярен рапър на име Lil Buu заяви, че е клонинг, който е бил клониран от компания, наречена Clonaid.
Човешкото клониране е спорна тема от години и то може би вече е направено. Могат да съществуват различни типове клониране, включително прехвърляне на съзнанието в друго тяло.

Клонирането на животни е факт. Експертите също така гледат към клонирането, за да генерират нови органи, които биха могли да заменят дефектните.

Множество университети възнамеряват да правят клонирани човешки ембриони, за да извлекат стволови клетки за медицински изследвания на различни заболявания.

След клонирането на овцата Доли, обаче, Общото събрание на ООН се събра, за да забрани всички форми на човешко клониране: 84 държави подкрепиха забраната, 34 бяха против, а 37 избраха да не гласуват изобщо.
Известният рапър „Lil Buu“ даде интервю за Vlad TV, в което заяви, че е второ поколение човешки клонинг, който е избягал от клонинг центъра и че е бил клониран от компанията Clonaid.

„Бях клониран от Clonaid в Канада, моят модел е с номер 0112568. Много от спомените от Clonaid бяха изтрити, така че новият ген може да продължи напред с новото програмиране.
Могат да премахнат част от костта, която се намира тук (посочва към челото между очите) и в този фрагмент от костта съхраняват всичките ви спомени и съзнание и с това могат да ви направят копие.
Репродуктивна версия на вас, включително и на вашите спомени и можете да избирате кои от тях да запазите и кои – не.
Не се знае дали за прехвърляне на съзнанието е необходимо същото тяло? Интересно е, че се споменава Канада, защото и Уикилийкс потвърди това преди няколко години.

Изявление на Бил Клинтън: „Има празноти, които биха могли да позволят клонирането на човешки същества.
Ето защо днес издавам директива, която забранява използването на федерални средства за клониране на хора. Моля за доброволен мораториум върху клонирането на човешки същества.“
Очевидно съществуват морални пречки, както и редица въпроси, които да бъдат зададени по отношение на човешкото клониране. Все още има и много въпроси без отговор в това отношение, както и липса на прозрачност.

Collective evolution



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913011
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930