Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2019 14:20 - 13-те кръвни линии на Илюминати: ДюПон
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДюПон е семейство-династия, които имат много публичен имидж, но реално живота им е тотално скрит от генералната публиката. Истинският контрол, който имат над медиите е по-голям и от този на кралското семейство на Великобритания.

Една от уликите, че това семейство е във високите етажи на сатанинските кръвни линии е честотата на между роднинските бракове, които сключват в това семейство. Малко хора са наясно до колко е огромно значението на кръвните линии по горните нива на сатанизма. Кръвта се смята, че играе важна роля във властта. Ако човек няма такава кръвна линия, то той не може да се издигне до най-високите нива на сатанизма и в йерархията на елита. ДюПон имат кръвосмешения и с други семейства, едни от тях са Бол и Гарднер, за които е известно, че са замесени с Илюминати и Сатанизма.
Пълните факти около тази кръвна линия са трудни за откриване. В библиотеката проверих една книга на Уилям Датон за ДюПон. Тази книга се оказа, че е била подарък за библиотеката от компанията ДюПон. Също така проверих книгата „Алфред И. ДюПон“, на Джоузеф Фрейжър Уол. Оказа се, че е била написана по поръчка и с финансите на фонда Джеси Бол ДюПон. Въпреки научният вид на книгите, в тях не се казва нищо съществено за да разберем историята на семейство ДюПон. Когато материалното състояние на едно семейство достига до милиарди и милиарди, е лесно самите те да си скрият семейните истории и да държат хората на страна от тайните неща около живота им.
На 16 май, 1893 г., пресата информирала за смъртта на Алфред Виктор ДюПон с огромни хвалебствени коментари. Алфред (известен като Фред) е имал бизнес в щата Кентъки, град Луисвил, и е бил широко известен в областта на филантропията. Основният местен всекидневник съобщил на публиката абсолютно измислена история за това как е умрял.
Фалшивата история, която представили разказвала, че Фред е починал от апоплексия при посещение до брат си Байдерман. Семейство ДюПон продължава и днес да представя историята за истина, въпреки че всички факти около нея са крещящо известни и са били публично достояние за доста голям брой хора чийто живот е бил замесен с това, което реално се е случило.
Какво се е случило?
Двамата, Фред и Колман ДюПон са били редовни клиенти в най-скъпия публичен дом в района, „Maggie Payne’s bordello“. Въпреки, че Фред е бил богат той не бил готов да допринесе за отглеждането на разстроената проститутка в отглеждането на детето, на което тя била сигурна, че той е баща. Така че тя го застреляла в сърцето този ден. Колман, който познавал Маги, веднага отишъл и с катафалка взели тялото и го оставили в къщата на Байдерман, където съдебният лекар излъгал в съдебният акт, че смъртта била причинена от апоплексия. Най-вероятно след това Колман е направил така, че лъжата да си заслужава усилията. Хенри Уотерсън, редактор на местния вестник, който признал, че знае истината за убийството, написал лъжливата история от името на ДюПон.

Ключовият посредник на ДюПон е бил евреина Ървинг Саул Шапиро. Семйство ДюПон е било представяно в няколко групи от Шапиро, който е бил в Съвета по външните отношения. Той е ключов човек, който е бил посредник за да се координират дейностите на семействата Рокфелер и Уотсън (членовете на това семейство са 6-та степен в Илюминати) с ДюПон.
Шапиро е бил член в Консултативния съвет на Картър между икономическите отношения на САЩ и Япония. Той е попечител на Университета в Делауеър, директор на еврейската федерация Делауеър, директор на IBM (които са бизнес на Уотсън-Рокфелер), директор на Citicorp (Ротшилд и Рокфелер), и Търговско-икономическият съвет на САЩ/СССР (в който Рокфелер играе важна роля). Шапиро е бил директор в „Continental American Insurance Co.“ и в „International Business Machines“ (към IBM). Също така е бил председател в компанията ДюПон.
Биографите на семейство ДюПон обикновено започват със сватбата на Самюел ДюПон и Ана Александрин Монтешана през 1737 в Париж. Франция. Въпреки, че Ана е била хугенот, била на ти с духовния свят. Произлиза от древно благородно семейство, което живяло в Бургунди. Много е вероятно, че точно кръвната линия на Ана дава окултните сили на ДюПон. Може би нейната кръвна линия е свързана с Къщата на Давид.
Във всеки случай, синът на Ана и Самюел е бил първият ДюПон, който е израснал до величие и първия, който може да бъде свързан директно към Илюминатите.
Той се е казвал Пиер Самюел ДюПон, но после добавил Немур за да избегне обърквания във френското законодателство с други именувани ДюПон.
Пиер е бил гений, много умно дете. Майка му го научила да бъде медиум, но в началото трябвало да го отрича публично.
Бащата на Пиер не могъл да разбере гения на момчето си, нито способността му да прави преводи от гръцки и латински още на 12-годишна възраст. а когато майката на Пиер умряла, още когато той бил на 16, останал в семейството без никой, който да може да го разбере. Така и започнал често да го пребива баща му и той избягал при чичо си Пиер дю Муншантан, който се смилил над гладното дете.
Първоначално Пиер започнал работа като часовникар, но не след дълго започнал да привлича вниманието на топ илюминатите заради способността му да пише икономически и политически гледни точки.
След време се рисъединил към Свободните зидари (масоните) и в определен момент те са го просветили (присъединил се към Илюминатите). Повечето от френските ложи са се присъединили към Илюминати. Въпреки, че Пиер преминал през различни финансови трудности след Френската революция, е продължавал да прави плащания на масонски организации във Франция. Освен, че е бил приятел с всички известни масони на времето, един от братята масони, за който си струва да се пише, е френският астроном Лаланд, който му помогнал да го скрият по време на революцията. Този, който го е скрил реално, би трябвало да е някой много могъщ човек. Това е загатнато от историкът Пиер Жоли, въпреки че никога не се е предало името на неговият защитник.
Авторът, Фритц Спрингмайер вярва, че Пиер ДюПон е бил предпазен, защото е бил част от вътрешната сатанинска йерархия. Също така е бил защитаван и от дъщерята на шведския финансист Жак Некер, Жермен дьо Стал. Тя била негова близка приятелка, която е държала известен литературен салон в Париж, интимна приятелка на Анри дьо Сен-Симон, с когото споделяла своите окултни революционни идеи. Сен-Симон е автор на „Новото Християнство“, което предвещаваше създаването на международния комунизъм.
Също написал около 1800 година „Земното кълбо и организацията на Европейската общност“, където регламентира идеите и плановете за Европейския съюз.
Към началото на 1800 г., членове на семейство Сен-Симон препоръчали, че годината към която трябва да се целят за „Новия ред“ е 2000-та, като преди това трябвало да се постигнат определени цели, някои от които са двата канала – Суецкият и Панамският, другите препоръки били – технологическа трансформация на света, биологическо създаване на хуманоиди, както и други неща. (Проучете книгата на Джеймс Билингтон „Пожар в умовете на хората“ за да разберете как окултните братства създадоха всички големи революции, започвайки от френската.)
По късно Некер и Лафайет отпускат големи суми пари за да изпробват схемите на Пиер ДюПон в бизнеса и във формирането на комунистическото общество. На 1-ви януари 1769 г., Пиер поема управлението на списание „Les Ephйmйrides du Citoyen“, а по-късно се превръща в ключов лидер във Франция.
Масонската книга „10 хиляди известни масони“ пише за Пиер, че е бил обявен за главен инспектор на търговията, а и че са го повикали да помогне в преговорите с Англия за независимостта на САЩ. Оставили го на важна позиция, но след това бил вкаран заради идеите си в затвора през 1792 г. През 1799 емигрира в САЩ заедно със семейството си. По молба на Джеферсън започнал да се занимава с националната система по образование. Върнал се във Франция през 1802 г., където бил ползван за инструмент промоциращ продажбата на щата Луизияна на САЩ. Пиер е бил ключова фигура в създаването на образователните системи на САЩ и на Полша. Това е била една от целите да се контролира процеса с образованието от масоните-илюминати.
Джеферсън, който е бил масон от Grand Orient, от известната ложа Деветте сестри, и по всичко личи, че и ключов илюминатус, бил близък приятел на Пиер Самюел ДюПон. Томас Джеферсън е отключил бизнеса с барут за ДюПон. Бенджамин Франклин, ключова фигура в няколко тайни окултни братски групи, бил също близък приятел на Пиер. Когато пристигнал във Франция през декември 1776 г., ДюПон е бил първия посетен от Франклин, а след това бил чест посетител в резиденцията му.
По време на втората година от брака на Пиер се родил Виктор. Виктор Мари ДюПон ебил адютант на илюминатуса Лафайет от 1789 до 1792 г. Още след пристигането на семейство ДюПон в САЩ, Виктор е вкаран в масонството. През 1808 г., подписва масонска петиция за създаването на ложа в Анджелика, НюЙорк. 1813 г., се присъединява към Вашингтонската ложа Номер 1, 1814-та се присъединява към Рицарите тамплиери от Уилмингтън, 1819 г., става велик маршал във Великата ложа, 1825 става Велик касиер на Великата ложа.
Пиер е имал още двама сина, Пол Франсоа (умрял след 1 месец живот) и Илютере Ирени. Илютере последвал стъпките на баща си в Илюминати, той бил обещаващ якобин.
Херцогът на Орлеан, Велик майстор от френската „Grand Orient“, който е главата на всички френски масони, заедно с ключовите масони Талейран и Мирабо създават Якобинците. Според книгата „Войната на Антихриста срещу църквата“ (книга написана по записките на Джордж Дилон) и двамата, Талейран и Мирабо са били ключови илюминати.
Истинското име на ложата на Якобинците е било променено на Клюб Бретон и после на Якобин клуб. Якобинците са били фактически илюминиран вид на свободните зидари. Президанта на Якобин клуб е бил Жорж Ж. Дантон, който е бил член на ложата Деветте сестри.
Лафайет също е бил якобин, както и играчите във френската революция. Тайна организация от 300 ключови масони управлявала Франция през този период според автобиографията на Уолфе Тун (публикувана от Бари О’Браян, 1893). Робеспиер е бил и масон и илюминат, фактически той е бил ученик на Вайсхаупт и Русо. Пруският барон Анакарси Клус също е бил масон и илюминатус. Той също така е бил ученик на Вайсхаупт и е разбрал доста добре, какво всъщност е искал да постигне Вайсхаупт. Ако някой проучи, какво е искал да постигне ще открие, че по-късно това е станало известно под имeната Социализъм и Комунизъм. Първичната идея на Френската революция е започнала в Сатанинската йерархия. През месец ноември 1793, истинските цветове на този сатанински бизнес вдъхновили кампанията срещу религията, когато започнали да избиват всички християнски свещеници във Франция, а Илюминати публикуваха в публичното пространство едно от своите мотота „Смъртта е един вечен сън“.

След като създава най-успешната фабрика за барут в света, Илютере Ирени ДюПон е бил избран заедно с приятеля си Никола Бидъл да бъде директор на създадената от Хамилтън (първи секретар на семейство Ротшилд) Банка на САЩ.
Масонът Стивън Жирард (1750-1831), въведен в масонството през 1788 в Чарлстън, Южна Каролина, помогнал за установяването на втората Банка на САЩ през 1816 и работил като директор в същата. Жирард натрупал 9 млн долара до края на живота си. Роден е бил във Франция и станал морски капитан. Откъде са дошли парите му е мистерия, но което е известно, е че е дал големи суми на масонски ложи.
Когато ДюПон простигнали в САЩ имали грандиозни планове. Част от тези планове били да се създаде ново общество. Докато Виктор и баща му преследвали тези грандиозни, но безславни схеми, Илютере започнал барутния бизнес в Делауеър. Успехът му се дължал на няколко фактора, един от които бил, че френското правителство го подкрепило със схеми, машини и други удобства за да създаде най-доброто качество барут.
ДюПон са наричани крале с право, дори и ако хората не го забелязват. Те са династия от кралски илюминати. Семейството има един глава, който стои над всички останали членове, имат и съвет вътре, където са давани права и на жените да гласуват. ДюПон, както Ротшилд, уреждат браковете между роднини вътре в семейството си. Примерно, Софи Маделейн ДюПон се омъжила за братовчед си Самюел ДюПон през 1833 г.
ДюПон са замесени в десетки, може би стотици масонски ложи, имат близки отношения с президенти и пипалата им са огромни. Всеки американец използва почти всекидневно продукти на ДюПон. Дженеръл Мотърс, монопола върху експлозивите и барута, химическия монопол, петролни продукти и др. През 1940 г., било изчислено финансовото състояние на ДюПон на 5 милиарда щатски долара, днес тяхното материално състояние трябва да е много повече, без да се споменава властта, с която разполагат. Оцеляването на военната сила на САЩ зависи от продуктите на семейство ДюПон.
Извадка от книгата на Фритц Спрингмайер „13-те кръвни линии на Илюминати“.
Авторът е черпил информацията от множество книги, публикации във вестници и списания, почти 120 списания са били използвани. Всички детайли могат да бъдат проверени от интересуващите се. Също така е правил няколко поверителни интервюта с очевидци, които са помогнали да се напише този текст. Един от тези личности е бил бивш масон, когото са убили след известно време.
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913256
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930