Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2020 01:12 - КЛАХА НАРОДА СИ ТАКА, КАКТО ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
,,Българинът Лазар Чипилов бил „средно заможен селянин” от с. Величково, Пазарджишко. „Стопанството му е ограбено още преди Девети: откраднат е един работен бивол, уж да бъде предаден за храна на партизаните. Всъщност е продаден за месо в Юнаците. Тъстът на Лазар повдига въпроса за бивола в кметството. Лазар си мълчи. Така се създава ситуация на ненавист към двамата величковци, които на бърза ръка, заради опита да защитят имуществото си, са определени за „фашисти” и „злостни врагове”. Партизаните се справят с тъста Стоян Бодуров още на Девети. Одисеята на Лазарпродължава до 18 октомври 1946 г., когато е отвлечен в частен дом, където партизанските съпруги се гаврят с него и където е убит с уточнена дата 25 октомври 1946 г. Явно, когато палачите са укривали тялото в местността Зюмбеликадо Тополница, жертвата е била още жива. Защото в дробовете при аутопсията е намерен пясък. Зарит е плитко с вързани ръце. След около три месеца ловни и овчарски кучета откриват трупа. Хората виждат напълно обезобразен труп, от който са рязани устните и други части от тялото.”
Как и защо е ликвидиран този напълно невинен, трудолюбив български селянин? „Разказва Иван Костадинов Добрев: „Бяха му отнели единия бивол. Казаха, че е за партизаните. Лазар не търсеше нищо. Тъстът му, дядо му – Стоян Бодуров - Чомката, започна чрез кмета да търси бивола. Така се създаде амбиция. Една нощ измъкват Лазар от къщи. Завеждат го в къщата на Кръстьо Васев. Найдена, жената на Кръстьо, давала на Лазар да пие пикня. После е откаран някъде и утрепан. За тоя бивол го утрепаха. Уж го бяха откраднали, за да го карат в Балкана за партизаните. А го продадоха за мръвки.
Разказва Петър Консулов: „Лазар Чипилов го бяха заровили жив в Зюмбилюка. Намериха го след два месеца... Това беше най-кроткият човек от всички, където избиха. После се разбра, че са го трепали Милан Васев, Борис Кънчеви още един, на който името съм забравил.”...
Разказва Мария Чалъкова - Бодурова: „Лазар ни беше зет... Мария, жената на Милан Гешев и сестра на [партизанина]Иван Стоянов Чавдаров, беше вързала очите на Лазар с черна кърпа. С тая черна кърпа на Гешевата Мария намерихме мъртвеца, когато водата го беше разрила. Друга една жена – Ристена, на Стоян Чавдаров жена, му е давала да пие урина, когато бате Лазар е искал водица. След като го мъчили една седмица, откарват го в Зюмбилюка и го заравят до реката... Устата му бяха изрезани. Ръцете му бяха вързани.”
Какъв хуманизъм! Такава е представата на комунистите за човеколюбие. Даже днес да им паднем, децата и внуците им ще ни режат на късове и може би ще ги продават за „мръвки”. Вълкът козината си мени, но нрава не! Затова Бог ни е предупредил: „Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.” Затова искам декомунизация. Защото ние, нормалните хора, сме „овци посред вълци”.
Иначе рискуваме да изчезнем като вид – homo sapiens Bulgaricum!
„После се разбра, че убийците, освен Милан Васев, са били от целия род Чавдарови. После, като настъпи Промяната, от СДС, които изследваха жертвите, бяха ходили да разпитват Милан Васев. Жена му Таня беше директор на Селскостопанския техникум. Тя скри мъжа си. Потулиха всичко.”
До ден днешен погубеният от тези касапи на хора Лазар Чипилов се води „безследно изчезнал”! „Демокрация”, „демократични сили”... Нима жертвите не обвиняват нас, оцелелите? Никак не ме успокоява фактът, че почти всички изверги, участвали в описаните престъпления, или измрели без време, или полудели. И да не помислите, че това е единственото зверство на другарите? Цялата им история представлява своеобразна енциклопедия на садизма, жестокостта и изумителната зверска изобретателност."

- https://diagnosa.net/ 



Гласувай:
3



1. zaw12929 - УНИКАЛНА ДЪРЖАВА ПО ЗВЕРСТВА СМЕ ЗА ...
05.05.2020 10:07
УНИКАЛНА ДЪРЖАВА ПО ЗВЕРСТВА СМЕ ЗА УБИВАНЕ ХОРА
ЗАРОВЕНИ ЖИВИ
ХВЪРЛЕНИ В КЛАДЕНЦИ
ИЗДАВЕНИ В ШЛЕПОВЕ ПО ДУНАВА
ТАКА БЕ ОТКРИТО И ТЯЛОТО НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ ТУЛУП ОТ 20-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК.
ВЪПРОСЪТ ЗАСЕГА БЕЗ ОТГОВОР Е ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИМ НА ДЕМОКРАТИ И ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯМЕ С ХОРАТА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ, КАТО НАС А УЖ СМЕ ДЕМОКРАТИ ИЛИ ТУЛУПИ И КАЛИНКИ - КОИТО ЩЕ ЗАКРИЯТ ДЪРЖАВАТА
цитирай
2. get - До 1. zaw12929 - Имаме КНИГА С ПРЕТЕНЦИ ЗА ДОКУМЕНТАЛНА ТОЧНОСТ издадена от ПАРТИЗДАТ ?!
05.05.2020 10:55
zaw12929 написа:
УНИКАЛНА ДЪРЖАВА ПО ЗВЕРСТВА СМЕ ЗА УБИВАНЕ ХОРА
ЗАРОВЕНИ ЖИВИ
ХВЪРЛЕНИ В КЛАДЕНЦИ
ИЗДАВЕНИ В ШЛЕПОВЕ ПО ДУНАВА
ТАКА БЕ ОТКРИТО И ТЯЛОТО НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ ТУЛУП ОТ 20-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК.
ВЪПРОСЪТ ЗАСЕГА БЕЗ ОТГОВОР Е ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИМ НА ДЕМОКРАТИ И ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯМЕ С ХОРАТА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ, КАТО НАС А УЖ СМЕ ДЕМОКРАТИ ИЛИ ТУЛУПИ И КАЛИНКИ - КОИТО ЩЕ ЗАКРИЯТ ДЪРЖАВАТА


- Вземете Я ПРОЧЕТЕТЕ И ПРЕСТАНАТЕ ДА ПИШЕТЕ за "ХИЛЯДИТЕ ИЗДАВЕНИ и УБИТИ" от монархо-фашизма?

- И престанете ДА ТИРАЖИРАТЕ АНТИ-ФАКТОЛОГИЯ ... Както това с "ТРУП-а НА УДАВЕНия Христо Смирненски"?

- Поне КАТО СЕ ИЗЛАГАТЕ ПОРАДИ НЕЗНАНИЕ ... правете го "по-така", по– "академично-кумоно-кумиро-естетически" :))) ?
цитирай
3. missana - Поздравление за материала! http://missana.blog.bg/poezia/2014/12/29/istinata-e-niakyde-tam.1326278
05.05.2020 20:13
Точно от такива факти се нуждаят младите за да прозрат злокобната същност на комунистите. Сега мимикриралата столетница се възползва, ловко от факта, че младите не са живели по времето на соца и хвърля пропагандните си мрежи. Немалко балъци се хващат в тях. В пропагандата, лъжата и лицемерието, комунистите са ученици на Йозеф Гьобелс и мисля, че успяха да надминат учителя си. За червените термити написах цял цикъл от стихотворения, главното от които е на линка най-горе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 903241
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031