Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2020 00:33 - ТИ КАКВО ПРАВЕШЕ, КОГАТО ДОЙДЕ ГЛОБАЛНАТА ФАШИСТКА ДЪРЖАВА? НАСЕЛЕНИЕТО: ,,АЗ ПРОСТО СИ СЕДЯХ У ДОМА"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интервюто на Браян Роуз с Дейвид Айк.
След като беше стриймвано на живо по LondonReal TV на 06.04.2020 г., това интервю беше цензурирано от всички технологични гиганти.

Така стигаме до 5G… Това е забавно, защото първия път, когато седях тук и говорихме, [темата пак беше 5G]. Кога беше това, [Браян], не беше ли през 2018-та? — [Думите на Дейвид Айк, с които завърши предишният сегмент.]

Б: Да, преди повече от две години.

Д: 2018-а. Част от този разговор беше за моето мнение относно 5G мрежата и някои хора започнаха да качват тези видеоклипове в интернет. Защото посочих, че 5G ще бъде електромагнитна енергия със сила, несравнимо по-огромна от всичко, която някога сме виждали. Това не е просто леко усъвършенстване на 4G — 4G e достатъчно вредна, 3G е достатъчно вредна — но това не е просто усъвършенстване на 4G, това е изцяло нова част от микровълновия електромагнитен спектър. И неизмеримо по-мощна от всичко, което сме виждали преди.

Човешкото тяло е електромагнитно поле. Мозъкът комуникира с останалата част от тялото и с клетките чрез кратки електрически импулси. Той преработва мисловната информация чрез електрически импулси. На определено ниво ние сме електромагнитни организми, електромагнитни същества. Когато това електромагнитно поле се намира в баланс, ние сме здрави. Когато е в дисбаланс или дисхармония — получаваме неразположение, което се проявява чрез това, което наричаме физическо или психическо заболяване, при което е засегнат начинът, по който мозъкът преработва информацията.

Сега ние сме бомбардирани 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата от технологично генерирани електромагнитни полета и Wi-Fi, и в периода преди появата на този „вирус” на все повече места беше въведена 5G мрежата.

Съществува книга, наречена „Невидимата дъга” от човек на име Артър Фърстенберг, който е изследвал през дълъг период от време влиянието на технологично генерираните електромагнитни полета върху здравето. И в своята книга той документира фактът, че всеки път когато имаме значителна — цитирам — „епидемия”, глобална епидемия, още от времето на испанския грип през 1918 година — който няма нищо общо с Испания — тази епидемия винаги е произлизала от военните бази. Всеки път, когато сме имали пандемична ситуация, най-често с грипоподобни симптоми, тя е предшествала въвеждането на следващото ниво мощна, технологично генерирана радиация.

През 2018 година — преди 5G и преди COVID-19 — Фърстенберг каза, че всяко едно масивно увеличаване на технологично генерираната радиация, която влияе на магнитното поле на Земята, с която ние сме във взаимовръзка през цялото време, е създавало огромни проблеми по отношение на здравето на човешката популация. Той каза това през 2018-а. През 2019-а въведоха 5G мрежата, за чието спиране призоваваха някои от нас и огромен брой лекари и учени, защото тя не е била тествана — нейните създатели признават това — и има влияние върху психическото и физическото здраве на хората.

Б: Било ли е проведено независимо тестване?

Д: Никакво! Единственото независимо тестване, което беше проведено от наистина независими хора извън телекомуникационната индустрия, доведе до предупреждението, че 5G мрежата може да бъде катастрофална за здравето на хората. Лекари и учени от 41 държави призоваха тя да бъде спряна, аз подписвах петиции за нейното спиране.

Разбира се, тя не беше спряна и не беше тествана — нещо, което нейните създатели признаха в Капитол Хил миналата година. Един сенатор попита членовете на телекомуникационната индустрия: „Колко теста направихте? Каква сума платихте за тестването на ефекта от 5G мрежата върху здравето на човека?”, а те отговориха: „Нула”. И причината да я разгърнат, без да бъде тествана, е, че ако го бяха направили и резултатите бяха публикувани, пускането на 5G мрежата никога нямаше да бъде разрешено.

Б: Телекомуникационните компании не искат да ни навредят с 5G мрежата. Не и те.

Д: Връщаме се към пирамидата. Телекомуникационната индустрия определено е собственост на култа, защото това, което тя прави с всички тези смарт технологии и сателити, които излъчват 5G към всеки сантиметър от Земята — ще стигна и до тях след малко — е абсолютно решаващо за тоталния контрол над хората от изкуствения интелект. Така в пирамидата на телекомуникационната индустрия има много хора, които нямат представа за влиянието и наистина не искат да му обърнат внимание, защото мислят за парите, които ще спечелят. Но когато достигнем до това ниво от телекомуникационната индустрия, което е фокусната точка на контрол — те много добре знаят какво ще причини 5G мрежата.

Защо го правят? Защото искат това да се случи, те искат този лош ефект върху човечеството. Те имат способността да манипулират хората психологически и биха могли да направят дори масови [нежелани] „повиквания“ чрез 5G.

И така, какво прави 5G? Какво прави 4G, но 5G още повече? Отравя клетките, те биват отровени от технологичните електромагнитни полета. Клетките са отровени и освобождават екзозоми като имунен отговор — след което тестват хората за COVID-19. Кой беше първият китайски град, който въведе 5G мрежата, точно преди да плъзне “вирусът”? Ухан. Така имаме още един сценарий, върху който хората биха могли да размишляват.

И между другото, докато продължава този затворнически режим, научих от комуникацията с мен, Гас и Джейми на davidicke.com и от всички постове в интернет, не само във Великобритания, но и в Америка, и в целия свят, че 5G кулите се изграждат с много бързо темпо. В същия период от този затворнически режим в още около 21 града във Великобритания е изградена 5G мрежа. Тя се разгръща много бързо по цял свят с голям брой възлови точки.

Б: Това е времето, в което се предполага, че всичко трябва да спре. Но те продължават да строят кули дори през нощта.

Д: Да. Защото това е обявено за „незаменима дейност” и за култа наистина е незаменима, защото те искат 5G навсякъде. Разбира се, в същото време, в което се случва това изграждане на кули в цял свят, хората нямат възможността да протестират, защото са изолирани едни от други и са под домашен арест. Затова я изграждат сега.

Илон Мъск, който е… не бих го нарекъл психопат, защото това не е достатъчно. Този човек е супер-психопат! Той изпраща седмица след седмица все повече и повече сателити на ниска височина, които излъчват 5G към Земята и вече е получил разрешение за още десетки хиляди и просто се приближава до целта си — той иска да изпрати 42,000. Дори само заради тези, които вече са горе, се стигна до оплаквания от общността на астрономите от цял свят. Те вече не могат да виждат шибаното нощно небе заради тези сателити, които излъчват 5G към Земята!

И докато този затворнически режим продължава, Илон Мъск е получил разрешение от Федералната комисия по комуникациите, което му позволява да разгърне 5G мрежата, без тя да бъде тествана, защото комисията е подчинена на култа. Получил е разрешение за един милион наземни антени в Америка, които ще освободят електромагнитни полета, свързани със сателитите. Защото това, което задкулисието създава, когато обгражда света със сателити и излива всичко това в него — аз пиша за тези неща от десетилетия — е технологичната субреалност на 5G, наричана от тях „Смарт-решетка”. Те създават субреалност, с която човешкият разум ще бъде свързан чрез изкуствен интелект, и дори посочват времето, в което това ще започне да се случва — 2030 година, която постоянно се появява във връзка с всякакви неща. И така, това е, което се случва.

Б: Той е получил разрешение по време на този затворнически режим?

Д: Да! По време на затворническия режим! Още нещо — 5G e обхват от честоти, а не само една честота и това има голямо значение за това, което ще разкажа сега.

Ако хората посетят уебсайта ми и отворят списъка с видеоклипове за зрителите на London Real, ще видят в поредицата един лекар от Ню Йорк. Това е лекар, който е работил в спешно отделение за интензивно лечение в една нюйоркска болница и който е бил толкова вбесен, че е направил видеоклип, с който наистина излиза от удобната рамка.

В това видео той казва: „Вижте, това не е COVID-19! Не е това, което ни казаха, че е!”. Той използва израза „което ни казаха” — виждате ли пирамидата и как всеки върши това, което му е казано? „Казаха ни да третираме хората с белодробни проблеми, които идват при нас, като хора, болни от инфекциозно заболяване, наречено COVID-19. Но това не е, което виждаме!” — отидете и изгледайте видеото му след това интервю! Той каза: „Това не е, което виждаме! Никога не съм виждал нещо подобно на това по отношение на това, което наблюдавам в белите дробове на тези хора и от което те страдат и умират!”

Белите им дробове са изглеждали така, сякаш са летели на 9 километра височина, налягането в кабината е изчезнало, кислородът е изчезнал и те са започнали да умират бавно от липса на кислород. Лекарят посочи друга аналогия — техните бели дробове изглеждат като нещо, което бих очаквал, ако вземеш някого и го поставиш на връх Еверест без аклиматизация и очевидно без кислороден апарат — тогава белите дробове биха изглеждали така. Той каза: „Не знам какво става, но това не е COVID-19, това не е инфекциозно заболяване, никога не съм виждал такова нещо!”

И сега внимавайте, това е потвърдено от телекомуникационната индустрия: 5G с честота 60 GHz спира абсорбирането на кислород от кръвта и тялото на човека. Затова искат да я пуснат — а аз твърдя, че вече тихомълком са го направили! Ако някой е поразен от 5G с честота 60 GHz, той няма да може да абсорбира достатъчно кислород. Той просто ще падне на улицата. И тези симптоми, тази развръзка, са точно това, което лекарят от Ню Йорк наблюдава и описва и за което казва: „Не знам какво става, никога не съм виждал такова нещо!”

Нека да обърнем внимание на това: няма достатъчно починали, за да се потвърди „фактът”, че вилнее смъртоносен вирус — въпреки манипулирането на статистиките и посочването на COVID-19 като причина за смъртта при възможно най-голям брой хора. Но същевременно, въпреки че броят на починалите, сравнен с всички регистрирани случаи, не се увеличава, се строят морги и футболни стадиони се преоборудват в морги — това се случва в много, много държави. Правят се подготовки за огромен брой мъртви хора. Това изобщо не се връзва със статистиките! Освен ако не са замислили нещо друго.

Ако просто манипулират статистиките, това няма да напълни тези морги. И ако строят всички тези масови морги и други подобни, а броят заразени и починали намалява, както това се случи в Китай — „Преодоляхме го!” — правителствата ще изглеждат като пълни идиоти. Тогава защо го правят?

Аз не казвам, че няма да се случи — казвам, че е нещо, което трябва внимателно да наблюдаваме. Колкото повече разширяват 5G мрежата, толкова по-голямо влияние ще оказва тя върху здравето на населението — точно затова го правят, цялото това разгръщане на 5G кули навсякъде и изпращането на сателити в орбита. И колкото по-голямо влияние оказва 5G върху здравето на населението, толкова повече кукловодите ще твърдят, че проблемите са причинени от COVID-19.

А ако започнат да ни облъчват с 5G с честота 60 GHz, ще бъдат убити много хора, защото няма да могат да абсорбират кислорода. Ако задкулисието направи това, тези морги ще започнат да се пълнят и тогава правителствата ще ни кажат: „Вижте, това е вирусът, вижте какво причинява, трябва да въведем още по-строг затворнически режим”. И това ще продължава до безкрайност. Затова трябва да наблюдаваме ситуацията.

Ако вземем под внимание статистиките и числата, които имаме досега, ако внезапно започнат да се разболяват голям брой хора навсякъде, където е въведена 5G мрежата, и приключат в моргите, ние трябва да започнем да си задаваме много сериозни въпроси и да пресметнем колко прави 2 + 2. Защото ако това се случи на фона на траекторията на статистиките, които имаме дотук, би било необяснимо. Но не и ако кукловодите започнат да изсмукват кислорода от атмосферата. И това може да бъде направено на много малка площ. Можеш да се прицелиш в дом за стари хора и да изсмучеш кислорода с 5G. Хората ще умрат и ти ще кажеш: „COVID-19”.

Знаеш ли какво се случва? Има граждани, които стават журналисти-любители и излизат на улицата с камерите на телефонните си, за да запишат това, което се върши, докато училищата са затворени и хората са затворници в домовете си — служителите на телекомуникационните компании инсталират 5G антени в училищата. Знаеш ли къде другаде инсталират 5G антени? В шибаните болници! Инсталират 5G навсякъде! И щом веднъж това бъде направено, задкулисието ще може да манипулира хората психически и физически. И всичко води до ваксината.

Б: Преди да говорим за ваксината, има нещо друго. Видяхме болници, които са празни. Леглата в спешните отделения са празни. И тъй като ни казват: „Броят на заразените намалява”, това означава, че тези отделения няма да бъдат използвани. Което ще направи всички тези подготовки да изглеждат като твърде пресилена реакция и би трябвало влезлите в сила затворнически режими да бъдат лесно отменени.

Д: Да, точно така. Въпросът е дали задкулисието ще позволи това да се случи и просто да кажат: „Няма нищо”. Тук се крие ключът. Това е измамата.

Когато прогнозите на този Империъл Колидж и на идиота Нийл Фъргюсън не се сбъднат, какво ще ни кажат? „Затворническият режим беше причината, поради която не се сбъднаха”. Реално погледнато, хората от задкулисието няма как да загубят. Но те въведоха затворнически режим в Италия на 9-и март, а числата в статистиките продължават да вървят нагоре и нагоре, седмица след седмица. Докато в Китай те просто се сринаха.

И така, ще ги оставят ли да се сринат и тук и това ще бъде краят на тази история или те строят тези невероятно паникьорски морги поради някаква друга причина? Защото ти си абсолютно прав. Медиите ни казват — под „медии” нямам предвид журналисти, те никога са биха могли да бъдат истински журналисти — казват ни, че в болниците се води война. Ако започнат да използват 5G с честота 60 GHz и да спират абсорбцията на кислород от хората, при този сценарий е напълно възможно да се води война в болниците. Но както стоят нещата в момента, в болниците няма войни. Ти си прав, хората в цял свят го показват. Какви войни в болниците — те са празни! Те са абсолютно празни!

Един човек се разходи в продължение на два часа в болницата в Стоук Мандъвил и засне всичко — скапаното място беше празно! И какво стана? Казаха ли му „Браво, друже! Защо е празна тази болница? Нали трябваше да бъде като военна зона”? Не, те го вкараха в затвора! Защото беше снимал това!

Ти по-рано спомена нещо много важно. В тази страна имаме правителствен отдел за цензура, наречен Ofcom — Office of Communication — който е регулатор на британските радиа и телевизионни оператори. Управлява го дама на име Мелани Доус — трябва да си записваме тези имена, дами и господа, защото когато всичко това приключи, поне до известна степен, от тези хора трябва да се потърси сметка! Тук имаме ситуация, в която тази дама и нейната организация, която е правителствен отдел, наредиха на британските радиа и телевизионни оператори — те се подчиниха, разбира се, безгръбначни както винаги — че ще се сблъскат със сериозни санкции, ако позволят по техните радиостанции и телевизионни канали да се излъчва каквато и да е дискусия относно възможната връзка между 5G и така наречения COVID-19.

Британското правителство, чрез другия идиот — здравния министър Мат Ханкок — дресира хората да си седят по къщите. 66 милиона души казват: „Аз си стоя вкъщи и правя това, което ми кажат”. Ханкок — един тип, който не би могъл да управлява дори къщичка от LEGO — този Ханкок заповядва на всички какво да правят. Какво, по дяволите, правим?!

Както и да е. Хора като него сега казват на гигантите от Силициевата долина — Зукърбърг от Facebook, Брин и Пейдж от Google, Войчицки от притежаваната от Google платформа YouTube и т.н. — че трябва да блокират всеки, който прави връзка между 5G и кризата от COVID-19. Това трябва да ти подскаже две неща. Първо — те не биха могли да се интересуват по-малко от свободата и правото на свободни дебати, въпреки че нямат право да бъдат в правителството и да регулират радио- и телевизионните оператори; и второ — това трябва да ти подскаже, че наистина съществува връзка между 5G и тази здравна криза, наречена COVID-19. Има връзка! Единствената причина да не искат дискусия е, че има връзка! И кой промотира 5G? И разгръщането на 5G? Кой управлява лицензите за 5G? Ofcom! Същата жена!

И така, има връзка между 5G и този така наречен COVID-19, ситуацията, която виждаме в момента. Затова задкулисието иска да ни накара да мълчим. Ако не можеш да спечелиш един дебат — а те не могат да спечелят този! — тогава просто не позволяваш той да се състои. Това е мотото на всяка тирания в познатата човешка история.

Б: И това е единственото нещо, за което нареждат на радио- и телевизионните оператори да не бъде обсъждано. Те не им казват „Не говорете за ваксините”, „Не говорете за това, не говорете за онова…” — само тази конкретна тема…

Д: Да.

Б: …и те наистина ги санкционират. Ако ние тук бяхме радиостанция или телевизионен канал, вероятно щяхме да бъдем арестувани още сега, щяхме да бъдем закрити незабавно.

Д: Точно така.

Б: Но това не се случва, защото не сме под тяхната юрисдикция. За момента.

Д: За момента? Ами да, те искат корабът да продължава да се движи безспирно, защото когато целта на заговорът е контрол върху възприятията, това означава и контрол върху поведението. Контролът над възприятията — „Има вирус и той е опасен” — доведе до поведение на съгласие с домашния арест. Ако хората осъзнаят, че няма никакъв скапан вирус и всичко е тотална измама, тогава вероятността да се подчиняват по този начин става по-малка, защото тяхното възприятие вече е различно, съответно и поведението им е различно.

И така, откъде идва това възприятие? Идва от информацията, която получаваме, затова култът иска да контролира информацията.

Нека започнем с този въпрос: да кажем, че няма връзка между 5G и тази така наречена пандемия от COVID-19. Да допуснем, че няма връзка! Тогава каква вреда може да нанесе дискусията по радиостанцията или телевизионния канал относно това дали има такава връзка? Никаква! Така че причината да не искат да се дискутира е, че има шибана връзка! И фактът, че радио- и телевизионните оператори казват „Да, мис, съжаляваме, мис!” показва, че те са почти безполезни. Истинската журналистика продължава на сайтове като моя, в телевизионни канали като London Real и други подобни организации в цял свят, където истинската информация е достъпна за хората, защото не можете да очаквате водещите медии като BBC да ви я кажат.

BBC не е обикновена организация — това е правителствен отдел! Така наречените „журналисти” всъщност са цивилни служители, които наричат себе си „журналисти”, но не са такива. Вземи която и да е ситуация и ще видиш, че BBC няма да каже нищо друго освен лъжите на върхушката, няма да разпространява нищо друго, освен тези лъжи, и няма да допуска те да бъдат поставяни под въпрос, никога. BBC отдавна премина границата, до която беше от полза за когото и да било, освен за правителството. И така стигаме до ваксините…

Б: Изглежда, че през последната седмица 5G кули са изгорени през нощта, най-вече в Белфаст, Ливърпул и Бирмингам, защото хората реагират — всичко това се организира във Facebook групи. Какво мислиш за това? Знам, че към края на интервюто ще говориш за следващите стъпки, които трябва да предприемем, но какво мислиш за тези действия?

Д: Моята задача не е да казвам на когото и да било какво да прави, защото всеки има право на свободен избор. Но ти виждаш каква е ситуацията и ако 5G продължи да се разгръща и стигне дотам, докъдето задкулисието иска, човешкият живот такъв, какъвто го познаваме, ще приключи. Говоря за това от толкова дълго време и ми казваха: „Луд ли си?! Този Дейвид Айк е луд”.

Сега не им е толкова смешно, а?

И така, хората трябва да вземат решение. Лично аз съм абсолютно против насилието над хора и не виждам как насилието би довело до нещо добро. Ако използваш насилие над хората в името на това да направят нещо, за което ти смяташ, че е правилно, тогава ти си просто огледало на това, срещу което се бориш. Аз използвам тази фраза: „Когато се бориш срещу нещо — ти се превръщаш в него, когато мразиш нещо — ти се превръщаш в него”.

Но хората трябва да вземат свои собствени решения. И аз ще повторя отново: ако 5G бъде внедрена, ако разгръщането на 5G продължи, това ще бъде краят. Какво ще решат хората зависи от тях, но е много очевидно какво се случи: те бяха поставени под домашен арест под фалшив предлог. Затова няма събирания, няма възможност за протести и задкулисието има пълната свобода бързо да внедри и разгърне 5G. Докато работните места и бизнесът на толкова много хора са унищожени, защото са заклеймени от правителството като „несъществени” [„маргинали“], 5G кулите се внедряват със страшна скорост, с техния пълен разрушителен и психологически потенциал — защото това било „незаменима дейност”.

Сега събери заедно всичко това и можеш да видиш какъв огромен заговор се изпълнява — разгръщането на 5G мрежата, без да има протести. Всичко, което това означава е, че не е нещо добро за човечеството! И Илон Мъск, който е знаменитост от Силициевата долина, е супер-психопат, точно като всички тези хора, които са замесени в това. Той би трябвало да бъде хвърлен в затвора до края на земните си дни и аз се надявам, че ще го сложат в една и съща килия с Бил Гейтс, защото те се заслужават един друг!

Мъск пуска в орбита все повече сателити, които излъчват невероятно разрушителните 5G честоти към Земята. Виждаш ли, когато изграждаш технологична субреалност, към която всяко човешко същество трябва да бъде свързано чрез връзки между изкуствения интелект и мозъка, тогава ти трябва да създадеш ситуация, в която имаш например Wi-Fi във всяка точка на Земята. Единственият начин да направиш това е от Космоса. Всеки сантиметър от Земята! Това е, което правят, и Илон Мъск го знае, затова е психопат. Като споменах за това, може да се занимаем с…

Б: Ваксините.

Д: …Бил Гейтс.

Б: И дори не бих искал да споменавам психологическите последици, до които води всичко това.

Д: Шшшт, нито дума за това. И така, накъде ни води всичко? Към ваксината. В тази ваксина ще има огромно количество генетичен материал. Неща, които ще предизвикат отравяне на клетките, които ще отделят екзозоми, което ще доведе до „О, не, вирусът!”. Но също така в тази ваксина ще има нанотехнологични микрочипове.

Преди няколко минути споменах, че Илон Мъск е получил разрешение за един милион наземни антени, които да взаимодействат със сателитите. Тези нано-микрочипове — които те ни пробутват по много начини, но нека се съсредоточим над ваксините — са много отвъд това, което човешкото око може да види, затова са „нано”. Те са познати като „смарт прах“ — разбира се, всичко трябва да е „смарт“ [„умно“]! Те са познати и като „наноботи”, „невроботове”, дават им най-различни имена. „Смарт прах” ни върши работа като име.

Идеята е да ги вкарат в тялото и вътре в човека те ще действат както наземните антени действат със сателитите на Мъск. Те свързват хората към тази смарт решетка, тази технологична, контролирана от изкуствен интелект субреалност, и така ние общо взето се превръщаме в нищо повече от компютърни терминали. Това е идеята. И ще ти разкажа набързо една история, която е свързана с микрочиповете и ваксините.

В края на 90-те години бях помолен да отида до Калифорния и да се видя с един учен от ЦРУ, който е искал да се измъкне от всичко това, но не е могъл. Причината за това беше много очевидна. И така, отидох в дома му в Южна Калифорния — семейството му беше там, децата му бяха там, вечерта хапнахме и проведохме дълъг разговор. Той искаше да ми разкаже за нещата, които са се случили. Каза, че е постъпил в ЦРУ — той е учен, — защото си е мислил, че така ще служи на родината си.

И когато е започнал да работи там, е осъзнал, че този заговор, който изобличавам от 30 години, наистина се изпълнява — затова се свърза с мен. И той им е казал: „Не, повече няма да правя това, няма да бъда част от това!”. И е напуснал. Той ми каза: „Следващото нещо, което помня, след като напуснах, е, че когато излязох от къщи ми се губеше време, загубих паметта си. Не знам какво е станало след това, но следващото нещо, което си спомням, след като излязох от къщи, е, че се събудих на ето тази медицинска кушетка в ето тази стая”. Това е била неговата собствена кушетка и той е лежал там, възвърнал си е съзнанието и е усетил, че нещо е закачено на гърдите му. Разкопчал си е ризата и… Той си разкопча ризата пред мен и ми показа това, докато ми разказваше случката. Наистина не очаквах това, сериозно ти казвам! И какво се случи? Когато разкопча ризата си, видях на гърдите му нещо като прозрачна найлонова квадратна опаковка, като онези на шампоаните за еднократна употреба, и вътре имаше оранжево-златиста течност.

Преди да ми я покаже, аз му зададох въпроса: „Защо правиш това? Защо продължаваш да работиш за тях?” и предполагах какъв ще бъде отговорът, но исках да го чуя с неговите собствени думи. Той разкопча ризата си и каза: „Заради това”. В ЦРУ го наричат „кръпка“, някой е бил „закърпен“. Този човек каза, че има поне хиляда други учени, които са били „закърпени” по това време, говорим за края на 90-те… мисля, че беше през 97-ма. И ми обясни: „Всъщност не ти се губи време. Това, което правят, е да манипулират тялото ти така, че да се нуждае от лекарството, което е в тази опаковка, за да оцелее”. Не знам как точно, но го правят. Той продължи: „Тази опаковка трябва да бъде сменяна на всеки 72 часа и ако не ти сложат нова, започваш да умираш от много неприятна смърт. Веднъж исках да проверя дали просто не ме лъжат и накрая повръщах кръв — те не се шегуват”.

И така, ако този човек не прилага експертните си знания, за да подкрепя ЦРУ и цялата тази измама на глобалния култ, тогава няма да му подновяват медикамента. Той ми каза: „Аз умишлено крия от тях знания, които притежавам, и ги оставям да разберат, че правя това. Научих за други хора, на които се е случило същото. Ако от ЦРУ смятат, че вече са изстискали всичко, което могат от даден човек, те просто не му подменят опаковката с медикамента. Защото тогава той не би могъл да излезе и да разкаже на никого какво по дяволите се случва”. Така че този човек прояви голяма смелост, когато ми разказа всичко това.
Сега си припомни, [Браян], че говорим за 97-ма година. Никой не говореше за нанотехнологии. Те дойдоха по-късно, сега са във всичко, дори в храната! Но тогава в публичното пространство не се говореше за това. Този учен от ЦРУ каза: „Това, което правят във ваксинационните програми, е да инжектират хората с миниатюрни микрочипове, които не могат да се видят с просто око”. Той ми разказа за какво служат тези чипове. И това беше в края на 90-те!

И така, имаме тези ваксини, които са промотирани от Бил Гейтс и финансирани от Бил Гейтс както от никой друг на света — сега той работи с организация, наречена GAVI. Бил Гейтс и GAVI искат да ваксинират всички.

Има и още нещо, което е разработила тази организация GAVI на Бил Гейтс. Те искат — и това е името, което са ѝ дали — „квантова татуировка” върху всеки, който е получил ваксината, така че по дигитален път да могат да кажат дали си бил ваксиниран или не. Измамата с COVID-19 води до всичко това. В края на краищата броят случаи ще започне да намалява и в някакъв момент ще разхлабят затворническия режим. Но те планират следващи вълни [фази]. И понеже прецедентът със затворническия режим беше поставен, няма да има друг алтернативен вариант — с всяка следваща вълна отново ще се въвежда незабавно затворнически режим, затова се прави всичко. И кукловодите дресират хората психологически, за да се подчиняват на това. Тогава ще ти кажат, че ако си ваксиниран…

В момента се разработват 7 ваксини и всяка една от тях е финансирана от Бил Гейтс. Това е същият Бил Гейтс, който беше замесен със своята Фондация на Бил и Мелинда Гейтс в събитието Event 201, което представляваше симулация на пандемия от коронавирус и как властите биха реагирали — точно както го направиха в действителност — и то се състоя 6 седмици преди това нещо да стане публично достояние в Китай. Организатор на симулацията на пандемия от коронавирус Event 201 беше Световния икономически форум — в който Гейтс има значително участие, това е този 1% управляващи — както и американска организация на име „Медицинскa операция на университета Джонс Хопкинс”. Там са били и Джонсън & Джонсън, които сега разработват ваксина срещу COVID-19. Организацията „Джонс Хопкинс” която взе участие в тази симулация — която е протекла точно така, както протичат нещата сега — също е направила симулация през 2018-а заедно със същите участници.

Кой обединява световните статистики за броя на заразените и смъртните случаи от COVID-19, цитирани в медиите? „Операция Джонс Хопкинс”, която е била участник в тази симулация. И идеята е, че кукловодите ще кажат: „Ако искаш да излезеш от затворническия режим, ако не искаш да останеш в него, тогава трябва да си сложиш ваксината, която ние ти кажем, че трябва да имаш, за да не бъдеш заплаха за останалата част от обществото”.

Б: И това би ти дало права?

Д: Да!

Б: Това ли е онзи [„имунизационен“] паспорт, за който говореше Бил Гейтс?

Д: Да! Бил Гейтс е един от най-злите хора на планетата Земя, а само си помисли каква конкуренция има!

И така, имаш тази ситуация и посоката, в която се движат нещата. Слагат ти ваксина, пълна с гнусотии, която те контролира и подкопава здравето ти, така че да имаме повече пандемии, в противен случай не можеш да бъдеш част от обществото, не можеш да пътуваш и т.н. И ето коя е истинската причина Гейтс и GAVI, този ваксинален съюз, да разработят квантовата татуировка — така те могат да кажат кой е бил ваксиниран и кой не. Ще бъде въведена технология, например на летищата, през която ще минаваш и която ще проверява дали имаш квантова татуировка. И ако се опиташ да се качиш на самолета и нямаш такава, следва: „Не, не можете да се качите, не сте ваксиниран”.

Б: Това нещо като чип вътре в теб ли ще бъде?

Д: Да, в общи линии ще е това. Предстои да видим каква ще бъде конкретната технология, която ще използват, но принципът е точно този и когато преминаваш през технологични скенери, поставени на определени места, ще ти бъде измервана температурата.

Това, което трябва да разберем е, че тези, които управляват Силициевата долина, са „прекрасни” хора. Те са „грижовни и дълбоко загрижени за човечеството”! На първо място това, което правят, те току-що го сториха — хора като тези от Google — e да предоставят на правителството данни за проследяване на мобилните телефони, така че то да вижда дали има някакво събиране на хора по време на затворническия режим.

Б: Да. Те намериха група деца, които са отишли на плажно парти по време на пролетната ваканция, 70 от тях, и са ги проследили до 40 различни щата в Америка. Аз мислех, че предоставянето на техните данни е нелегално, но те го направиха.

Д: Щом вече си въвел затворнически режим и си отменил демокрацията — това е, което се случи — и си преминал към тирания, която може да бъде описана само като фашистка, хората вече нямат права, защото правителството прави каквото си поиска. И това не са политиците — те са просто невежи. Това са хората с тъмни костюми зад правителството, тези, които го управляват. Това е само на една стъпка от микрочипа, към чието въвеждане се стремят. Те ще ви следят в реално време, където и да отидете и ще продължат да казват, че занапред на едно място ще може да се събира само ограничен брой хора, защото те не искат да има масови протести. Ако въпреки това го правиш, ще знаят, защото ще те следят.

Да погледнем Китай. В книгите и лекциите си говоря от десетилетия за това, че ако искаш да видиш какво са планирали за всички утре, трябва да видиш Китай днес. В Китай имаме ситуация — планирано е всичко това, за което говорихме досега, да бъде пренесено на запад — при която съществуват милиони камери за лицево разпознаване, които бяха внедрени масово и наскоро ги представиха официално.

В Китай имаме открита тирания, това е, което се случва. На запад казват „О не, това не е тирания, правим го, защото е добро!”. Да, досега трябваше да го правят по-бавно. Но сега, когато отмениха демокрацията, могат да го правят по-бързо — например разгръщането на 5G.

И така, в Китай имаме милиони камери за лицево разпознаване, които постоянно следят населението в реално време. Ти си номер, под строй — виж за справка Джоржд Оруел и Олдъс Хъксли! Гледал съм документални филми, в които изпращат някого на улицата в Китай, за да проверят колко време ще им отнеме да го намерят. Минути! „Хванах те!“

Тези камери за лицево разпознаване, които са навсякъде, запаметяват — чрез изкуствен интелект — поведението ти. По този начин получаваш социални точки — „Ти беше добро момче/момиче” — ако се държиш така, както иска правителството. Ако ли не, тези точки ти се отнемат. И когато достигнеш до определена степен отнети точки, започваш да се сблъскваш с последствията.

Например има десетки милиони хора в Китай, на които, тъй като не са се държали както иска правителството, им е забранено да пътуват със самолет или влак. Това е планът — тотален и пълен контрол. И тази измама, тази измислица COVID-19 е проектирана, за да се създаде за много кратко време абсолютна глобална централизация на властта, чието настъпване описвам от 30 години.

Откъде знаех това? Ако имаш желание да инвестираш времето и усилията си, ден след ден, и изключиш мисълта „това не може да бъде”, можеш да изобличиш тази конспирация и да разкриеш това, което е планирано. Защото то не е скалъпено за дни или дори за десетилетия.

Имам въпрос — защо Олдъс Хъксли в книгата си „Прекрасният нов свят” от 1932 г. е толкова дяволски точен за това накъде отива светът сега? Защо Джордж Оруел е толкова точен в книгата си „1984”, публикувана през 1948-ма? Например когато той, както Хъксли по неговия собствен начин, описва технологии като телекраните — ние сега ги наричаме смарт телевизори, въпреки че днешните смарт телевизори нямат предназначението на телекраните, които трябва да гледаш постоянно в собствения си дом. Откъде хора като Оруел — истинското му име е Ерик Блеър — са знаели, че тези технологии ще се появят, въпреки че все още не са съществували? Откъде човек на име доктор Ричард Дей, който е бил ръководител на рокфелеровата организация „Семейно планиране”, която е възникнала от евгеничното движение — цитирал съм го обширно в книгите си — откъде е знаел през 1969-а за появата на интернет?

Това, което този доктор Ричард Дей казва по време на презентация пред педиатри в Питсбърг, Пенсилвания, през 1969-а за това, което ще се случи със света, е невероятно. Не само по отношение на темите и фините детайли. Едно от нещата, които той им казва през тази вечер, е: „Ще направим момчетата и момичетата еднакви”. Нищо от това не е случайно, всичко е планирано. Ричард Дей описва и интернет — който би трябвало да бъде изобретен през 1980-а. Той го описва през 1969-а. Дей описва предстоящата масова миграция на хора към Европа и причините за нея — през 1969 г.

Откъде са знаели това?

Просто защото съществува отдавна планиран заговор срещу човечеството, водещ до тотален и пълен контрол чрез изкуствения интелект и до контрол над човешкия разум и възприятията му. И той се осъществява стъпка по стъпка. Аз наричам този метод „тоталитарно прокрадване”. Вървиш стъпка по стъпка и всяка от тях е представена като несвързана с останалите — до момента, в който, вървейки по веригата, поглеждаш назад и виждаш как всички тези привидно несвързани стъпки са те отвели в много ясна и очевидна посока. Така че, ако си вътрешен човек, какъвто е бил Дей…

Между другото, преди да оставя тази тема — той е бил в ръководството на „Семейно планиране”, организация, възникнала от евгеничното движение и създадена от семейство Рокфелер. Бащата на Бил Гейтс е бил изпълнителен директор на „Семейно планиране” и привърженик на евгеника Малтус, какъвто е бил — самият Бил Гейтс го признава: „в ранните ми години“. Да бе [само в ранните му години, ама друг път]!

И така, тези организации изникват отново и отново във връзка с всички тези различни хора просто защото всички те са свързани. Ако си вътрешен човек като Дей, ти знаеш какво предстои. И ако си съдереш задника да разкриеш това, тогава можеш да предскажеш какво идва. Затова моите книги от последните над 30 години са толкова невероятно пророчески — сега хората разпознават това — по отношение на случващото се сега. Защо? Защото ако има заговор срещу света и нищо не се намеси, за да го спре — което е смисълът на целия ми живот, да се опитам да спра това — тогава той ще се осъществи. И когато разкриеш планът и кажеш „Това е”, ти безпрепятствено ще можеш да предсказваш бъдещето. Причината моите книги да предвиждат бъдещето толкова точно е, че те просто разкриват какъв е планът.

Китайците имат дума, която означава едновременно „опасност” и „възможност”. Ние, дами и господа от човешката раса, сега се намираме в миг на опасност и възможност.

Ако хората продължат да си седят на задниците и да се подчиняват — „Бау-бау! Да, сър!” — ако хората си мислят че сега е лошо… моля?! Лошото дори още не е започнало! През последните 30 години казвах на хора, които ми се смееха в лицето — идете и погледнете децата и внуците си в очите и оправдайте пред тях бездействието си! Защото ако мислите, че е лошо за вас, имайте поне малко въображение и вижте света на тоталния, пълен контрол — дистопия — в който ще живеят вашите деца и внуци! И тогава елате и ми кажете, че не сте готови да си вдигнете задника и да спрете да мислите за последствията!

Аз ще ви кажа какви са проклетите последствия там, накъдето сме се запътили. Ако не оставим настрана въпросът: „Да, но какви ще са последствията за мен?”, какви ще са последствията от бездействието ви?! Трябва да спрем да се подчиняваме на този култ!

И нека ви го изложа в перспектива — имаме здравен министър, за когото не виждам доказателство, че притежава дори две налични мозъчни клетки. Особено за да бъде министър на когото и да било. Той не взима решенията, той просто е параван за истинската власт зад кулисите — съветници и други подобни. Но Мат Ханкок казва: „Трябва да правите това” и 66 милиона души го правят, без дори да се замислят.

Седим и се пържим сред постоянно разрастващата се 5G мрежа. Тя достига до 60 GHz така че да не можем дори да си поемем дъх! И хората казват: „Ние правим каквото каже правителството.“

Ние се намираме в повратен момент от човешката история, буквално. Защото няма да съществува човешка раса, такава, каквато я познаваме, ако не се вземем в ръце сега, по целия свят. Браян, през годините хората ми казваха: „Една шепа хора не могат да контролират света, това е смехотворно!” Те — една шепа хора — наложиха световния затворнически режим и домашния арест само за няколко седмици. Какво искате да кажете с „те не могат”?! Та те го правят!

И така, колко дълго ще търпим това? Колко дълго ще го търпим? Защото следващото нещо, което ще започнат да правят, е да разпределят храната! Какво би могло да направи хората по-зависими от това държавата да контролира храната?

Ще ви кажа накъде отива това, казвал съм го и преди: те движат нещата към ситуацията, в която храната, такава, каквато я познаваме, ще изчезне. Тя ще бъде синтетична. Всички тези атаки срещу месото и други подобни и всички тези различни хранителни стоки — това е трамплин, това е тоталитарното прокрадване.

Коя индустрия беше разрушена повече от всяка друга по света в резултат от този затворнически режим? Ресторантите. И в дългосрочен план не е предвидено те да съществуват, защото задкулисието иска да контролира храната. Ако те контролират храната, те контролират нас, защото ако не правим това, което ни казват, няма да получим никаква храна. Натам вървим. И най-накрая — към свързването на изкуствения интелект и човешкия мозък, когато вече дори няма да мислим собствените си мисли. Изкуственият интелект ще мисли вместо нас.

Б: Това ще стане чрез нанотехнологията и ваксините?

Д: Да! И те ни го казват, Браян! Този тип, Рей Курцвейл — още един дишащ психопат в Силициевата долина, ръководител на Google — той каза, че до 2030 година хората ще започнат да свързват мозъците си с изкуствения интелект и това са негови думи, не мои! Когато това се случи, изкуственият интелект ще поема все повече и повече от човешкото мислене, докато накрая човешкият разум, такъв, какъвто го познаваме, ще бъде съвсем нищожен. Това са негови думи, аз ги обобщавам.

И така, имаме един тип на име Илон Мъск — май вече споменах, че е психопат, нали? — който излезе преди няколко години, може би помниш, и каза: „Изкуственият интелект би могъл да бъде краят на човечеството”. Защо? Защото той го знае!

И какво прави? Той основава компания, наречена Neuralink, за да свърже човешкия мозък с компютри, нали? Също така управлява организацията SpaceX, която изпраща горе сателити, ръководи и Tesla, Tesla Cars, нали? Това са електрически автомобили.

Защо постепенно премахват автомобилите с бензинови и дизелови двигатели — британското правителство вече го прави?! Защото там, накъдето ни тласкат, са автономните автомобили, в които компютърът ще решава къде можеш да отидеш. При автомобила с бензинов двигател влизаш и караш накъдето пожелаеш. Когато си в автономен автомобил, ще отидеш само до ограниченията, до които компютърът ще закара автомобила, и тези компютри ще бъдат кодирани така, че да не можеш да отидеш никъде, където правителството не желае да бъдеш.

И така, имаме автономните автомобили и смарт магистралите, които се изграждат във Великобритания — те ги наричат „умни магистрали” — които са много опасни, убиват много хора, но това не интересува задкулисието, защото те са психопати. Причината да строят тези смарт магистрали е, че те са предназначени за автономни автомобили. И Uber, друга компания от Силициевата долина, пръска феноменално количество пари по своя таксиметров бизнес, защото парите не са пречка. Парите изобщо не са пречка! Парите не бяха пречка за Amazon, когато компанията беше захранена с невъобразимо количество пари, докато придобиваше все по-голям монопол и разбира се, в резултат на този затворнически режим и унищоженият малък и среден бизнес, нейният глобален пазарен дял ще бъде значително по-голям от преди.

Да се върнем към Uber — техният бизнес модел са автономните превозни средства, автономните, цитирам, „таксита”. Всички тези пари се наливат там — парите не са пречка, не ги интересува колко губят — и това, което правят, за да постигнат този монопол, е да разрушат таксиметровия бизнес в целия свят, така че да станат монополисти. Какво направи този затворнически режим? Той опустоши таксиметровия бизнес, но не и Uber.

Не може да се допусне имаш едновременно и автономни автомобили, и автомобили с бензинов или дизелов двигател. Затова те премахват постепенно петрола и дизела заради абсурдната идея, че хората причиняват промяна в климата. Това е друга от измамите на този 1% хора, основаваща се на компютърни модели от същите учени, които правят компютърните модели за така наречения „вирус”. Автономните автомобили се задвижват от електричество. Така електрическите автомобили, толкова жадувани заради спасяването околната среда, са само трамплин към електрическите автономни автомобили. И Мъск го знае.

Аз описах това общество, което те създават толкова бързо сега — това е общество като в [кинохита] „Игрите на глада”, в което 1% от хората ръководят всичко, а остатъкът от населението е в робство и в зависимост от този 1%. Какво направи затворническият режим в целия свят — точно това, умишлено. Затова го направиха. И по средата е полицейската военна държава, за да поддържа това статукво.

Б: Можеш ли да обясниш как се изразява това икономически, как взаимодейства с базовия доход?

Д: Това общество тип „Игрите на глада”, което току-що описах, не е постижимо, докато огромен брой хора имат независим доход. Не можеш да сринеш хората в тази поразена от крайна бедност и лишения маса — това, което би трябвало да бъде обществото на „Игрите на глада” — ако те имат независим доход, бизнес и други подобни, защото биха имали парите, за да не попадат там. Така че това, което направиха, е да унищожат целия този бизнес и всички тези работни места, много от тях никога няма да бъдат отворени отново.

И какво постигнаха? Те създадоха масова глобална зависимост от държавата. И ако погледнеш тази или онази държава и продължиш към следващото ниво, ще стигнеш до култа, който дирижира цялото скапано нещо.

Б: Тези пакети за стимулиране на икономиката…Току-що одобриха един в Щатите — за 2 до 6 трилиона долара — и сега ще отпуснат друг, после още един, след това още един…

Д: Да. И това ще унищожи икономически правителствата и след това ще кажат „Икономическата система такава, каквато я познаваме, не може повече да бъде поддържана” или „Вече не е възможно тя да оцелее, затова това, което ще направим — защото сме толкова загрижени за човешката раса — е да въведем изцяло нова икономическа система, която ще бъде базирана на дигитална валута” — нещо, което предвиждам в моите книги още от 1993 година. И всичко, което правите и което купувате – а) „ние ще знаем за него”; б) „ние можем да решаваме по всяко време дали ви е позволено да купувате или не”.

Защото ако сега отидеш до магазина и им дадеш кредитна карта — дигитални пари — и те пробват картата и ти кажат „Съжаляваме, компютърът не приема картата Ви” — добре, тогава ще платиш в брой. Когато вече няма да има пари в брой, банкноти — защото тази измама с вируса покрива всяка фаза от списъка на този култ, всичко, което казах, че желаят да постигнат — те ще се обосноват с това, което се случва. Те казват „Парите са опасни, защото можеш да се заразиш с вируса от тях”. Глупости!

Така хората, които са свикнали да взимат пари в брой, вече няма да ги приемат, защото „ще пипнат и вдишат вируса”, нали? Всъщност ръководството на компанията, която управлява банкоматите, излезе преди 3-4 дни и каза: „До края на лятото парите в брой ще бъдат премахнати“ — заради вируса, разбира се.

Б: А Обединеното кралство наскоро въведе пластмасовите банкноти, които вероятно задържат вируса по-дълго?

Д: Това няма нищо общо със здравето, всичко е заради контрола. Това е толкова отвратително! Когато парите в брой бъдат премахнати — това е идеята — и имаш само дигитални пари, е планирано всичко да бъде записано в твоя микрочип. Виждаш ли? Тоталитарно прокрадване — една стъпка след друга стъпка след трета и четвърта. Те стигнаха до твоя телефон.

Те тръгнаха от парите ти в брой, от кредитната ти карта и сега стигнаха до твоя телефон. Сега той е дигитален, всичко е в него. И този телефон се превръща в микрочип, само на една стъпка от подкожния. Всичко е описано в книгите ми от 90-те.

И така, отиваш в магазина и плащаш с чипа си. Страхотно, няма що. И ти казват „Съжаляваме, компютърът не приема картата Ви” или „Не приема дигиталните Ви пари”. И сега как ще купувате? Няма да купувате. И дисидентите на тази система — аз ще бъда един от тях до последния си дъх! — ще попаднат още в началото в черния списък на компютъра. Всичко се прави заради тоталния и пълен контрол.

Б: Това, което правят в Китай сега.

Д: Да. И както казах, това общество тип „Игрите на глада” е планирано да бъде фашизъм, комунизъм. В действителност това са различните имена на една и съща тирания — централизация на властта в ръцете на малцина. Но истинското име на целия този фашизъм и комунизъм — който се изразява в едно и също, но е постигнато по различен начин — е технокрация, това създават. И тази технокрация е глобална.

Технокрациите по дефиниция са общества, които са контролирани от бюрократи, а не от избрани политици — те [политиците] ще отпаднат. Това е планът, те ще бъдат премахнати. Колкото повече дискредитират политиците в очите на обществото, толкова повече обществото ще казва: „О да, те бяха безполезни така или иначе, хайде да живеем в технокрация”. Тя се ръководи от бюрократи, учени, инженери и технократи.

Всички тези хора в Силициевата долина са технократи. И технократите от Силициевата долина — не трябва да забравяме Израел, защото това е втората Силициева долина в света сега, колкото и невероятно да изглежда; можеш да провериш това — технократите вече управляват света. Политиците — повечето политици — нямат представа какво се случва в Силициевата долина, още по-малко пък да го разбират, но те го легитимират. Технократите ги управляват! Семейство Гейтс управлява цялата операция с ваксините! Те управляват Световната здравна организация.

И така, технократите вече ни завладяват и колкото повече се движим по посока на това технологично, технократично общество на изкуствен интелект, толкова повече технократите ни завладяват, защото политиците са абсолютно незначителни.

Чий дядо е бил лидер на технократската партия в Канада през 30-те, чиято предизборна кампания е била насочена към създаването на точно такова общество? Дядото на Илон Мъск. Няма начин той да прави случайно това, което прави — той знае какво прави. Тези хора не се нуждаят от възхваляване — Гейтс, скапания Мъск, Безос — друг такъв, Брин и Пейдж от Google и Войчицки от YouTube — те не се нуждаят от възхваляване!

Те трябва да бъдат разобличени! Те трябва да бъдат изобличени за това, което правят! А то е изграждането на технократично, кошмарно, дистопично общество, основано на изкуствен интелект и тотална цензура на всяка друга форма на възгледи или информация, които противоречат на официалния сценарий. Затова Ofcom и проклетата Мелани Доус забраняват дискусиите върху връзката между 5G и COVID-19 в британските радиостанции и телевизии.

Нека да кажа едно нещо, Браян. Нека го кажа на радио- и телевизионните оператори, нека го кажа на всеки, който просто съгласява с това. Нека го кажа и на органите на реда:

— Татко, ти какво правеше, когато дойде глобалната фашистка държава? И когато икономическата система беше унищожена? И сега трябва да правим всичко, което казва държавата или няма да получаваме подаянията си всеки месец? Ти какво правеше тогава, татко?

Населението: „Аз просто си седях у дома, чедо.”

Журналистите: „Аз помагах да я въведат, мило дете, като лъжех обществото.”

Органите на реда: „Аз я налагах насилствено, хлапе.”

Пожелавам ви всичко най-хубаво при този разговор с вашите деца и внуци, когато се изправите лице в лице с фактите и реалността на това, което се случва! И ще кажа това на органите на реда: има множество интелигентни, честни, свестни хора, които работят в органите на реда. Но същевременно там има някои невероятни идиоти и сериозни психопати, които сега харесват това положение.

Полицията в графство Дерби го обожава! Стигайки до крайности — налагайки тези закони, слагайки черна боя в туристическата атракция „Синя лагуна”, за да не ходят хората там, казвайки на сина ми Джейми, че го следят, защото е бил навън с кучето си по средата на нищото, без да се среща с никого, защото не било „неотложно пътуване”!

Полицията на Дерби се ръководи от главен комисар — май се казваше Питър Гордън — който притежава такива невероятни нива на интелигентност, че разпусна Мъжкия хор на жандармерията в Дерби, защото не иска да приеме жени. Мъжки хор! Извинете?! Мъжки хор? Специфичен [мъжки] звук? Те отказаха, затова той ги отстрани. И сега същият този надзирава полицията в Дерби, която стига до крайности, налагайки този затворнически режим.

Аз казвам на свестните, интелигентни, честни хора, които работят в полицията: вашите деца и вашите внуци ще живеят в света, който налагате насилствено! Същото важи и за армията! „Ела и се бий за родината си! А ние ще оставим семейството ти в казармите във Великобритания, за да живеят в абсолютно отвратителни квартири, защото ни е грижа за теб!” Вие налагате насилствено законите не за да защитите обществото, а за да защитите и наложите волята на култ, пред който психопатите изглеждат като Майка Тереза.

Какви ги вършите?!

Погледнете децата си в очите, погледнете внуците си в очите и ми кажете, че ще продължите да налагате фашистката тирания, която ще погълне вашите деца, точно както и децата на всички останали! Свалете униформите! Напуснете службата си!

Сега [след като си представите, че сте без униформи] ми кажете как се чувствате относно това, което правехте преди? Сега сте потърпевши от това, което правехте!

Не можем да се обърнем към психопатите, не можем да се обърнем към идиотите в униформи, но ние можем да се обърнем към големия брой свестни, грижовни, честни хора, които работят в органите на реда: Какво правите? Налагате фашизъм. Стигнали сме до този момент!

Б: Какво да правят останалите от нас, Дейвид? Какво да правим?

Д: Моята задача не е да казвам на хората какво да правят. Моята задача е да посоча последиците от това, че си седите на задниците, оставяйки шепа психопати и идиоти — защото това се случва — да унищожат вашето бъдеще, да унищожат вашия поминък, да унищожат бъдещето на вашите деца и на вашите внуци. Продължавайте да си седите на задниците и това ще бъде абсолютният контраст в Индекса на Джини [за бездната между най-богатите и най-бедните].

Какво ще стане ако загубите? Какво можете да загубите? Повечето хора загубиха всичко така или иначе! Така че какво имате за губене?

Аз казах това по време на нашия разговор преди няколко седмици — ако се изправите лице в лице с армия ,която идва към вас и има накъде да бягате, вие най-вероятно ще избягате. Използвам думата „армия” символично за този проклет култ и неговите представителства. Но ако сте в каньон и има само един изход от него — а тази армия го е завардила — какво ще направите? Няма накъде да се бяга.

Затова се изправяте и казвате: „Няма да търпим това. Няма да го търпим”. А не казвате [раболепно]: „Искате ли да направя това, искате ли да направя онова…”

Пффф! Защо да се борите ли? Защото когато няма накъде да бягате, няма какво да загубите и знаете ли какво се случи в резултат от този затворнически режим? Човечеството вече няма накъде да бяга. Така че какво ще направите? Просто ще се примирите? Ще оставите тази шепа хора да ви причини това? Или ще кажете: „Няма да го търпя!”

Ще ви кажа какво правя аз: излизам навън, когато си пожелая, когато си избера. И не се доближавам до никого, защото, въпреки че казвам, че те вярват на монументална лъжа, уважавам тяхното право и тяхната вяра. А тяхната вяра е, че навън има някакъв вид опасност. Така че не се доближавам, не отивам до тях, в собствената си компания решавам логически задачи. Така че това, което правя, е: излизам от къщи, не се срещам с никого. Дай ми кола, ще вляза в нея и ще карам до провинцията. Там се разхождам. Не се срещам с никого. Възрастен човек съм, нали, около мен няма никого. И отивам обратно, влизам в колата, пътувам към къщи, излизам от колата и влизам в апартамента си — и не се срещам с никого.

Според тези психопати и идиоти ми е позволено да правя това по веднъж на ден във Великобритания, нали? Аз им казах: „Изпратете ми униформен, не ме интересува с каква готина дрешка ще бъде. Изпратете ми го с кучешки костюм и ако може да ми обясни защо, като правя това, което описах току-що — по 10 пъти на ден! — ще навредя на когото и да било, дори според това, което казвам, че е вашият глупав, смехотворен критерий, тогава аз ще спра да го правя”. Но те никога няма да могат да направят това, защото причината е тотална, пълна глупост!

И фактът, че е глупост, фактът, че е разрешено да излизаш сам и далеч от всички само по веднъж на ден — дали ще го правиш по 10 пъти няма значение, така или иначе няма да навредиш на никого дори според техния смехотворен критерий — този факт ти казва заради какво е всичко. Не е заради здравето — заради контрола е. И заради планът за контролиране, който се простира невъобразимо далеч назад във времето и сега отива към своята кулминация.

Всичко това е описано много детайлно в моите книги. Същината, древният модел на това — защото то не е ново — е нещо, което сега навлиза в своята крайна фаза. Имаме почти 8 милиарда души, 66 милиона от които във Великобритания. Броят на хората, държащи всички под домашен арест е нищожен. 

https://www.otizvora.com/2020/04/11908 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901505
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031