Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2020 00:33 - МАСОН ОТ ВИСША СТЕПЕН: ,,ПРЕДСТОИ НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ЩЕ НИ СПОЛЕТИ НЕЩО ПОДОБНО НА ЧУМАТА ОТ 15 ВЕК, КОЕТО ОТЧАСТИ ЩЕ ОБЕЗЛЮДИ ЕВРОПА И СВЕТА"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1320 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
,,Интервю с масон от висша степен:

- Какво е мнението Ви за климатичната истерия през последните години? Много хора говорят за ,,климатична измама".

- Климатичнита измама е плод на пропагандата, провеждана от съвременните военни водачи, следователно от една световна групировка, която впрочем вече познаваме. Затоплянето на климата с неговите ужасни последствия е измислица, известна на някой, но далеч не на всички! Болшинството смята мерките срещу заплашителното глобално затопляне за необходими и смислени, като е готово да внесе своята лепта и съответно да се примири с произтичащите от това житейски ограничения. Преживяваме същия феномен във всички форми за опазване на околната среда.
И за това става въпрос.
По-рано господстващите откровено и безмилостно са принуждавали гражданите да харчат парите си. Днес изкусно използват страха, за да убедят хората към уж доброволен принос. Стигат дотам, че с насила наложени емисионни данъци успяват да лъжат и изнудват цели държави. В такива случаи е важно да имаш на своя страна общественото мнение. Докато Фридрих Велики казвал: ,,Моят народ не трябва да ме обича; а да се страхува от мен!", днес се опитват да подчинят населението, като предизвикат любов към вас властващите и разбиране на техните действия. Всъщност народът винаги трябва да бъде лъган и това означава, че като го натупаш по задника, той приема предизвиканата топлина като уюта на семейното огнище. Това е изкуството. Даже кралското изкуство или както е кралското изкуство, или как то е казал на Платон - да господстваш над хората по тяхното желание.
Не трябва специално да споменаваме, че масонството също е наричано ,,Царско изкуство".

- На интернет страницата www.hartgeld.com е представен разговор между предприемач и професор от професионално училище за международен мениджмънт на тема: ,,Залезът на еврозоната". Американският професор изказва следното мнение: , Всичко свърши, това беше". На последвалия въпрос защо агонията толкова бавна и защо доларът още не колабира, той отговаря: ,,Еврозоната е все още доста силна. В момента правят опити за целенасочено обезсилване на банковата система и особено на германската. Защото Америка може завинаги да загуби водещата световна позиция, ако европейците излязат от големия крах
по-силни... Постигнат ли го, ще настъпи голямо експлозия. Впрочем това беше причината за въвеждане на еврото." И вие ли виждат така нещата?

- Да така е. Човек никога не бива да изпуска погледа си крайната цел - световното правителство и световната валута. Еврото, амерото или девизите на други общности само междинни стъпки към глобалната валута. Следователно и те ще изчезнат - запланувано е много отдавна! На 80-тия си рожден ден Хелмут Кол заяви, че европейското обединение и общата валута ,,са въпрос на война и мир". Би трябвало да се замислим над това.
- Ето цитат на Томас Джеферсън, един от основателите на САЩ: ,,Ако един ден американския народ отстъпи на частните банки контрола за първичното ,,производство", те заедно с нароилите се около тях предприятия ще ограбят собствеността на хората първо чрез инфлация, а после чрез дефлация, докато един ден децата им се събудит без покрив над главите си на континента, завюван от техните бащи какво ще каже Така е група богати". Какво ще кажете?

- Така е. Група богати фамилии владее света с несъществуващите пари и взема лихви
от тях.

- Хенри Форд, който през 1920 г. казва: ,,Хубаво е, че хората не разбират нашата банкова и валутна система. Иначе революцията щеше да избухне още утре сутрин."
На това мнение е и Сър Джошуа Стамп, директор на ,,Банк ъф Инглънд" през периода 1928 - 1941 г.: ,,Модерната банкова система вече не издава пари. Това може би е най-странният джебчийски трик, измислен някога. Банковото дело е заченато в престъпление и родено в грях. Междувременно светът е собственост на банкерите.
Ако го изтръгнаш от тях, но им оставиш властта да произвеждат пари, те мигновено ще напечатат остатъчно и ще си го купят отново... Ако обаче им отнемеш тази власт, ще изчезнат всички огромни имущества - като моето например - и ще трябва да се ометат и те, а светът, в който живеем, ще стане по-добър и по-щастлив. Но ако оставите роби на банките и поемете разходите за собственото си робство, оставете банкерите да продължат да печатат пари и да контролират кредитирането."

- Да, както вече казах, човечеството се управлява чрез парите. Познавате ли известния цитат на братята Ротшилд от 1863 г.?
,,Малкото хора, които разбират системата, те са толкова много заинтересовани от печалбата си и зависими от нейните блага, че в редовете им никога не би се зародило позиция.
Но болшинството е неспособно да го разбере и ще мъкне безропотно товара си, без да предполага, че системата е вредно за неговите интереси."
Така функционира светът.

- Какъв е смисълът на мултикулти която се пропагандира чрез масонството?

- Според смисъла на сентенцията ,,Свобода, равенство братство" масонството трябва да е ,,мултикулти". От друга страна масонството е тясно свързвано с отечеството. Братята не пропагандират мултикулти, а го търпят.

- Какво е личното Ви мнение по този въпрос? А мнението на други по-висши майстори на Ордена?

- Лично аз нямам обосновано мнения за мултикулти, но намирам такова духовно поведение за превзето и лицемерно. Държа много на добросъседството, толерантността и признаването на другите култури. Това е схващане
и на други майстори, доколкото става въпрос за рицарски Орден.

- Еднакви ли са възгледите по този въпрос на всички ложи по света?

- Не, не са еднакви. Например испанските или италианските ложи са много националистически настроени и не желаят никакво смесване на културите - подобно на германците. Идеята за съжителство идва преди всичко от английските американските масони. Старите пруски ложи, които в днешна Германия се възраждат,
имат други възгледи.

- Какъв е тогава смисълът от смесването на народите?

- Новият световен ред може да напредва само със съмишленици, които си сътрудничат. Нашето простолюдие не би могло да им помогне, но ако се смесят помежду си, вероятно още повече ще оглупеят и ще бъдат по-лесно контролирани. Или просто ще се занимават само със себе си и евентуално ще се съчетаят в бъдеще. Това функционира, видя се в Югославия. Помислете само, че беше възходяща страна, политически стабилна и стоеше добре в икономически план. И изведнъж там се насади етническа омраза, вследствие на което тя сама се разпадна. Същото се случи в Судан, в Африка и не представлява никакъв проблем да се манипулират човешките маси, които да си
избиват взаимно.

- Практиката обаче показва, че това смесване почти или изобщо няма да се случи. И вината не е в германците, а в мюсюлманските емигранти, които забраняват децата си да сключват бракове с германци или християни.

- Мисля, че двете страни имат вина за това. Турците правят демонстративни акции, при които отварят джамиите си, честват празници и канят немското население - но предложението не се приема. Почти никой германец не посещава такива събития и не влиза в джамия, защото просто културните различия са големи. Смесването няма да се случи. Илюминатите трябва да се откажат от този план, турците няма да се оставят да бъдат асимилирани, а германците никога няма да ги приемат. Дори и
в образцова държава като САЩ
това просъществува само няколко десиетилетия и там испаноговорящите, чернокожите, китайците и белите отново живеят предимно разделени.

- Да разгледаме темата за наркотиците. Защо се разпространяват умишлено? И каква е ролята на Чехия?

- След Януари 2010 г. притежаваното на дроги в ,,малки количества за лична употреба" не е наказуемо от чешките закони. Публично могат
да се консумират марихуана, хапчета екстази, кокаин, хероин, анфетамин или халюциногени. Може да се предвиди, че този ,,рай на дрогата" е търсен и съответнато атакуван от клиентелата. Така проблемната Холандия постепенно ще бъде изправена и европейската снабдителна система трябва да се преизгради. Нужно е много прагматично да се следи положението на европейското население. Ежедневно в Европа се консумират огромно количества наркотици и трябва да се организира съответното снабдяване. На американския континент то се ръководи предимно от тайните служби. И в Европа е така, защото правителствата са заинтересовани да следят разпространението на дрогата. От друга страна, обаче става въпрос за много пари, които са в неконтролирано обръщение. Освобождаването на дрогите в Чехия ни показва, че вътрешноевропейската търговия с наркотиците се канализира и изгражда. Марионетните европейски демокрации са длъжни да следят тази политика. От една страна,
в нашите държави изготвят програми за борба с криминалните наркоканали от друга страна не правят почти нищо, когато става въпрос за производство на опиатите. Как е възможно Германия да изпрати хиляди войници в Афганистан за да пазят непокътнатите макови полета? Вместо да разтрелва хора, биха могли да запалят насъжденията или?

- Но защо консумацията на наркотици среща такава подкрепа?

- Много просто, за да се държат хората спокойни. Като вземат дрога или седят пред екраните, те няма да въстанат. Няма да има революции. Днес има масово успокояване чрез флуор, дроги, алкохол, телевизия и интернет. Вижте как хората не откъсват очи от телевизора. Няма значение дали предаването е за търсене на суперзвезда, дали е ток шоу - почеркът на нашето общество - или е сериал за болници.
За всекиго има предаване и тълпата вече не излиза на улицата.
Задачата на правителството, царя или владетеля е да задържи постоянно народа задоволен. Тогава той ще му служи доброволно и организацията ще функционира. Ако искаш да оглавиш съюз, фирма или народ, хората ти трябва да са доволни. И подходящо средство за тази цел са хлябът и зрелищата - и естествено малко опиати, като наркотиците. Алкохолът и цигарите са легална дрога. Следват нелегалните, като мнозина биват убеждавани, че хашишът изобщо не е наркотик, а конопът или марихуаната е евтино лекарство, което би могло да облекчи болните - но от това фармацевтичната промишленост няма да спечели нищо. На другия полюс са кокаинът и хероинът, чрез които биват убивани много хора. Но когато се предлага в чиста форма и се консумира съзнателно, подобно средство би могло да помогне на човек да преодолее стресови ситуации и да проясни мислите си. Това се случва в политиката и икономиката, където се консумира много добър кокаин. Винаги трябва да е под ръка, когато се вземат решения на по-високо равнище. Ако една група трябва да решава съдбата на хората, стомашните усещания като глад, жажда други емоции трябва да се изключат и към мислинето да се добави определена доза невъзмутимост. А това може да се постигне много добре с кокаина. Въпреки употребата му човек може да мисли много ясно и да взема мъдри решения. По тази
причина - и по
много други - правителството имат интерес голяма част от населението да се снабдява постоянно надеждно с опиати. Така се ,,покоряват" предимно нисшите слоеве и с помоща на наркотика те просто излизат от релсите.

- Един американец твърди, че знае нещата отвътре. Казва се Джордж Грийн. Като добър финансист средата на 70-те години бил поканен да участва в среща на влиятелни политически и икономически личности в Аспен Колорадо. Отпътувал с двете си дъщери, които карали ски, докато той заседавал.
На срещата, на която впрочем присъствал и Тед Кенеди, го попитали би желал да стане финансов съветник на следващия президент Джими Картър. По онова време Грийн изобщо не познавал Картър, който бил все още
действащ губернатор на Джорджия. Финансистът предположи, че ще е кандидат на републиканците и отворил: ,,Няма никакъв проблем",
а събеседникът допълнил: ,,Ние контролираме и двамата". Седял редом с Тед Кенеди, които му
обяснил, че ще печели добре,
ще пътува изключително много и
ще се запозная с безброй
хубави момичета. В този момент
в залата влязла една от дъщерите му. Тед Кенеди очевидно я харесал и казал: ,,Искам да спя с тая". Джордж Грийн обяснил, че е негова дъщеря и е едва четиринадесетгодишна, но Кенеди отговорил: ,,Все ми е
едно..." Това е причината, поради която финансистът решил да разкажа открито за преживяванията си, защото не желаел да има повече нищо общо с тези хора.
При това допълнил, че на
срещата присъствал и канадският министър-председателя и навсякъде имало малки купички с бял прах които гостите смъркали...

- Както вече споменах, като войник, но и като полицай постоянно бях използван за ,,особени мисии". Те включваха не само ,,различни стоки" до Близкия Изток, но и куриерски задачи. Тогава бях млад и незначителен, но имах достъп до тези кръгове и съм преживял случки, каквито описва господин Грийн. Знам как стоят нещата. Посещавал съм не само частните домове на политиците, но съм присъствал и
на заседание в кабинетите им и
там също съм виждал как открито се ,,провежда линия". Освен удоволствията с жените, икономистите и политиците си позволявоха и дроги.
В техните среди това се смята за нормално. Морал и етика в
познатия на нас смисъл изобщо липсват. Най-забележително е,
че в тези кръгове въобще не съществува чувство за вина, нито
за извършване неправда. Веднъж упрекнах човек, който си позволяваше секс с непълнолетни и това ужасно ме възмути - а според служебното си положение нямах право да го сторя. Това можеше да ми струва работата. Но този
тип действително каза:
,,Защо пък не? Нали си плащам!" Не е за вярване, или? Те не осъзнават несправедливостта. Този феномен означава: Който няма такова съзнание, няма грехове. Това е валидно и в масонството.
Който не греши, няма и чувство за вина.

- Нали съгласно закона на резонанса всичко се връща.

- Но според нашите разбирания духовните закони функционират по друг начин - там е разликата, ако познаваш тях и принципа на Луцифер. Нашето наказателно право съдържа понятието Nulla poena sine culpa, което означава: ,,Няма наказание без вина". Ако извършиш дело, което не предизвиква
у теб чувство за виновност, просто не си виновен. Тогава не те застига и наказание. Наистина самото събитие може да те сполети и да те докосне емоционално по някакъв друг начин. Естествено такава възможност съществува.

- Това имах предвид. Дори да не изпитвам вина, законът на резонанса и ритъма изискват всичко да ми се върне обратно - без значение дали се чувствам виновен или невинен. Може да извършиш нещо, без да усещаш провинение и съвестта ти да замълчи. Но след години изпадаш в подобна ситуация и тогава гузната съвест прозира, че може би някога си действал погрешно, макар да не си изпитвал чувство за вина. Случи ми се веднъж във връзка с една глупост, която бях извършвил някога. Тогава нямах никакво съзнание за виновност, просто така стана. Всичко си беше наред, но един ден тя ме застигна по друг начин. Попадаш в същата ситуация и отново срещаш себе си и делата си, както добрите така и лошите.

- Да, признавам, че имате право. Принципът на ритъма работи така, че човек се конфронтира много пъти в живота си с една определена тема. Често едва тогава, когато е осъзнал, че първият път не е постъпил добре.

- Точно така. И ако му стане ясно, че е извършил несправедливост и е наранил друг, кармата отново влиза в сила и той се вижда като в огледало в друга подобна случка.

- Да, аз лично смятам,
че накрая никой няма
да избегне това. В живота
съществуват зависимости. Но когато човек се продава и трябва да служи на господар, фирма, или
институция, е длъжен да
изпълнява и задачи.
Едната страна е задължението, другата обетът за вярност,
едната е работодателят, другата работникът. През живота си
не съм вземал високи постове,
но винаги съм имал контакти
с високопоставени хора.

- Как изглеждат нещата в областта на музиката? Как гледате на хевиметъла или хардрока?

- Хардрокът и хевиметълът бяха спонсорирани и разпространени по цял свят, за да направят младежите глупави и агресивни. Тези стилови навлизат много дълбоко в подсъзнанието и променят нещо там. Също е и при другите видове модерна музика, например
хип-хопа. Ако разгледате поведението на младите хора, ще видим какво въздействие им оказва музиката. Но общо взето не
стана това, което си представяхме, защото при младежите тя е
само една фаза. Повечето се занимават няколко години с нея и се затварят в саунда и компанията
си, но после я напускат. Мнозина се придържат към тези стилове през целия си живот, но повечето европейци по-късно слушат друга музика. Както казах, това нещо
е нетрайно - подобно на спина - и той провален надеждите ни.

- Спомням си, че когато американските войски завзеха Багдад, пускаха по-високо говорителите мощен хевиметъл и раздаваха на населението порнофилми.

- Да, така веднага могат да
бъдат съборени и разрушени
стари стабилни структури.
И е по-евтино, отколкото на
народа да се раздават пари. Определено се прави по този начин. Трябва да се създаде хаос, преди да се изгради нова структура
и хората да бъдат заробени
отново. Но заробването невинаги е толкова лесно, защото извънредно силният човешки стремеж към свобода и познание трябва непременно да бъде окован във вериги. По мнението на тези, които са призвани за водачи,
ако човек можеше да се
развива свободна - както го заложил Бог - бихме имали само хаос. Милиардната армия винаги трябва да се държи спокойна. Следователно хората трябва да бъдат ангажирани
с нещо смислено, но това не може да се отнася за всички. Затова не е нужно човечеството да се намали
и малката група ще се
управлява по-добре. Иначе казано, мнозинството трябва да се разболее и успокои. Тогава може
да бъде управлявано.
Просто има твърде много хора. Човекът е програмиран да се размножава безразсъдно като австралийските питомни зайци. Това подлежи на ограничение само чрез медикаменти и химически средства. Хората също не могат
да бъдат обуздани,
а най-малко онези,
които са безполезни и не
допринасят за световното благо. Обаче трябва да се регулират
по начин, който да не
разпознаят, иначе ще възроптаят. Затова ще го извършим незабелязано. Те могат да бъдат успешно манипулирани чрез страха, но водачите невинаги са в
състояние да управляват този фактор.

- Казахте, че човечеството ще бъде намалено? Как ще стане това
колко хора ще бъде засегнати?

- Предстои намаляване на населението. Ще ни сполети нещо подобно на чумата от 15 век, което отчасти ще се обезлюди Европа
и света. Правят се много предварителни сметки, но едва при настъпването на такава ситуация ще се реши дали тя да се подпомага контролирано или да се прекъсне. Войната е един вариант.
Друга възможност е светът внезапно да потъне в облак от
химически вещества. Тогава влиятелните фамилии ще се скрият в подземните си градове - от
които в света има повече от сто - и ще излязат едва когато всичко
е отминало. Вероятно това ще
стане чрез различни и бавно действащи събития, които поради недостатъчната информация няма да бъдат усетени винаги и
навсякъде. Но човекът не е
толкова глупав и безпомощен,
както би желали управляващите. За това от нас изисква да
действаме бдително и отговорно. Хората, които все още
са способни да се грижат за себе си и да се подкрепят в малки групи, ще имат огромно предимство
пред останалите.

- Защо се намалява населението?

- Както вече казах, човешката раса се е размножила прекомерно. По различни причини повече не може да се извършва селекция. Хората, които държат кормилото на световната власт, имат и задачата да контролират човешката популация. Това не е регионално, а глобално изискване. Ако се вярва на Библията и други подобни религиозни книги, човекът е получил от своя божествен създател задача, която трябва да изпълни на света. Но ако разгледаме съвременното общество, можем да се усъмни в смисъла на божественото предопределение. Стремежите на човека се определят, основно от желанията му и служат най-вече за задоволяване на материалните му щения и нагони. Нашият съвременник е до голяма степен ,,самозадоволяващ се" и оценява живота по-скоро от към неговата развлекателна стойност. Според библейското твърдение при подобни случаи всемогъщият Бог просто бил удавил цялото човечество. Болшинството представители на днешното поколение се задържат пред екраните се задоволяват с една виртуална действителност. Тя би могла да се превърне в реалност подобно на съновидение. И средновековниет човек е смятал реалния видим свят за грешно възприятия и е търсил истинския в духовното. Днешният екранен индивид е облечен и откровено бездействащите, отегчени и безполезни лентяи от запада живеят по-добре, в сравнение със своите бедни себеподобни от т. нар. трети, четвърти или пети свят. Онова, което западноевропейското християнство е създало някого като култура, до голяма степен е изчезнало.
В нашето свръхмодерно образувание, наречено ,,западен свят", се отглеждат хранителни продукти, за да се произвежда от тях горива. Това съвсем конкретно означава, че ние храним машините, докато в други краища на
земята хора умират от глад! Деца и младежи прекарват времето си пред екраните, като избиват противници в различни военни игри.
Можем да си представим какво бъдеще ги очаква, понеже такива неща се запечатват в подсъзнанието. През следващото десетилетия цяло поколение от безчувствени и психично болни хора няма да може нито да се грижа за себе си, нито за старите си и болни родители. Подобни тенденции и крайности засега се ограничават само сред младежите от нашата западна високоразвита култура, но все повече хора в световен мащаб искат да участват в тази безмислица и много от тях попадат в нея по скрити миграционни причини. Кой ще се грижи след няколко години за нежизненоспособните хора. На този фон ще преживеем много размирици, в които правото ще бъде на страната на по-силния и по-безкрупулния. Това определено апокалиптично предсказание е вече реалност. Човек почти не може да съществува в обществото, ако не се подчини на въздесъщия централен мозък интернет. От друга страна, тази мрежа му дава много възможности и илюзии за борба
със скуката. Но ако се вгледаме внимателно, ще забележим, че постоянно се появяват все повече ограничения и зависимости и че централният мозък предявява все по-високи изисквания към своите потребители, ако те искат
да получат обичайното си задоволяване. Нека всеки сам си представи картината. Всички задъхващи се системи винаги започват с визия за нова независимост и неограничени възможности. Те използват непрекъснатия човешки стремеж към свобода, за да му наложат още по-голяма зависимост. Страшно е
да се наблюдава как все повече
млади хора следват кибернетичното пространство на демагозите.

- Току-що споменахте, че спинът не е проработил. Какво имате пред вид?

- Спинът беше създаден за намаляване на населението, с цел обезледяване на африкански континент. По причини, които
не са ми известни, акцията не успя. Наистина работи повсъвместно, но много, много бавно. Затова трябва да се направи по друг
начин. Разработват с други болести. Допълнително на тези страни се продава оръжие, за да се
самоизбиват. От гледна точка на световните господари африканците са безполезни потребители, които не допринасят нищо за общото развитие. Но въпреки това процесът тече много бавно. Междувременно африканският континент е до такава степен задлъжнял - преди всичко чрез агитаците на Трилатералната комисия и МВФ - и толкова зависим във всяко отношение от водещите световни организации, че никога няма да излезе от
тази ситуация. Господарите се интересуват само от суровините на континента, а не дават пет пари за тамощните хора. Толкова е просто.
И грабежът е цел не само н американците и европейците, а преди всичко на китайците.

- Сякъш отново се дистанцирате от илюминатите, съответно от Новия световен ред, а от друга страна се стремите към него. Следователно не ги приравнявате с масонството?

- От йерархична гледна точка илюминатите стоят над масоните. Ние сме извеждащи инструменти за тях в материалното, а те са същите за нас, но духовната област. Те управляват различни организации и структури. Докато висшите масонски степени не се изчерпали всички възможности. Освен това на тях са мартинистите, какъвто съм и аз. Те от своя страна управляват масонската йерархия, наистина неофициално. Винаги ще има висши масони, които са изоставили своите степени и функции и поемат по други пътища в областта на мартинизма - такива, какнито не са преживели свободното зидарство, дори във висшите му степени. И така в Ордена на мартинистите човек се доближава до идеите на розенкройцерите и алхимиците. Онова, което свободните зидари от най-висок ранг формулират като основа и теория, други организации умеят да го прилагат практически. Защото единствено в практиката то било послужило за нещо. Не е достатъчно само да се спазват ритуалите.
И затова граф Сен Жермен има особена роля. Не мога
да кажа повече по
този въпрос. Говорим за
друга лига, различна от масонството.
- Още Албърт Пайк казва, че масонството трябва да се използва като водосборен басейн и инструмент за отсяване на най-умните, които да
продължат към други ложи.
- Нашата система функционира като възпитателно програма за милиони средно интелигентни хора. Но като цяло братството представлява духовен елит и дори от него се избират само най-добрите. Многобройните масони, които се разхождат по света, не са
в състояние да правят световна политика, това могат само отбраните. Но всички трябва
да действат.

- Прераждането тема ли е в новата световна религия, тази на масоните, или се изключва?

- Масонството изрично отказва да се обозначава като религия.

- Но коя е световната религия, която ще настъпи някога?

- В този смисъл такава няма да има, тъй като не може да има единно мислене и няма как да
бъде въведена. Следователно няма да съществува световно вероизповедание с едно име, като например ,,християнство". Но че всички трябва да приемат представата за Бог - висша същност или върховен Бог - с това
бъдещето човечество трябва да се примири. Нещо като
световна религия.

- Ще има ли водач, т.нар. Антихрист или Майтрея?

- По този въпрос в ритуала на
Ордена е казано само,
че при достигане на последната степен масоните имат видение за небесния Йерусалим. Той е описан
в Апокалипсиса - как в края
на всички времена Сатаната ще бъде завързан и нещо ще се случи. Долу на земята трябва да бъде
спуснат небесен Йерусалим, в който ще могат да управляват 144 000
избраници заедно с Бог
или Агнеца. Всички религии разглеждат края на света
по подобен начин, когато духовното им поведение ще е победило
и хората ще живеят в мир. Защото вероизповеданиято без изключение са ориентирани към мирно съвместно съществуване всички.

- Но ще дойде ли Месията, световният религиозен водач?

- Да, това е формулирал навсякъде
в религиите, също и от
различните ясновидци. Едгар Кейси е казал, че един ден този световен водач ще дойде. Нострадамус също
го е прогнозирал. И човечеството
го очаква. Това, което човечеството очаква, ще бъде поднесено.

- Сигурно ли е изобщо, че Исус е имал жена и деца?

- Лично аз съм убеден, че Исус има наследници и документите и преданията, с които разполагам, са ми достатъчни като доказателства. До днес съдбата на Исус не беше отредена за общствеността, тъй като лъжливата сянка на обхваналото целия свят духовенство все още упражнява голямо влияние върху хората.

- Къде се намира гробът на Исус и Мария Магдалина?

- През изманилите почти 2000 години имаше различни места, на които се съхраняваха тленните останки. Би трябвало едно от тях да е във Франция, но доста често то се сменяше. Има организации, които съхраняват и закрилят тази кръвна линия, тленните останки и спомена за тези хора. Отт една страна, това са организации на циганите, на масонството, на Ордена на Сион и главно на мартинистите. Последните ръководят някои неща и
имам неща и имам информация, защото самият аз съм член на тяхната общност. За бъдещото световно господство важно да представи жива личност, директно свързана с Исус от Назарет.
С известна достоверност може да се предположи, че съществувала връзка между него и Мария Магдалина и че днес има техни живи наследници. Ако изходим от обстоятелството, че Исус е бил последните еврейски цар, е възможно с някои ,,трикове" физическият му наследник да бъзе признат за нов върховен водач
дори от евреите,
запомнете го добре. Това не
би трябвало да е проблем за болшинството християни, но дори и недотам християнски ориентирани западноевропейци бяха могли да уважават подобен наследник. Това конкретно би означавало, че една харизматична водещо личност, която ще бъде представена на обществеността като наследник на Исус Христос от връзката му
с Мария Магдалина, би могла
да получи широко световно признание. Целта е да защити
и съответната кръвна линия и
да съхрани идеята за нея
чрез съответни съчинение и разкрития. Времето е назряло и хората са готови да приемат
подобна идея и водач, понеже
това ще укрепи националната самостоятелност на държавите и съзнанието човечеството ще бъде подготвено за по-добра бъдеща съвместна работа. Нуждаем се от мъртвите Исус и Мария Магдалина, за да докажем генетично, че новият водач, който ще бъде представен
на човечеството, наистина произхожда от тях. Очаква се
научно доказателство и то може
да бъде посочено. Духовната подготовка в Европа и далеч
извън нейните предели е
почти завършена.

- Моля ви, кажете още нещо за Меровингите?

- Особеността на меровингската кръвна линия е, че коренът им е човек, който произлиза от връзката между човешко и духовно същество. Този произход води началото си
от израелските племена Дан
и Нефталим. Може да го
разбере само онзи, който много добре познава Библията, следователно който се занимава интензивно с дванадесетте племена на израелския народ от Стария
завет. Главното внимание се насочва към Вала, слугинята на Рахил, която раждат двамата синове на Яков, Дан и Нефталим.
Тази взаимовръзка не може да
бъде обяснена кратко на някой непросветен. И както току-що обсъдихме, Исус също е произлязъл от връзката на човешка жена с някакъв Бог. Според библейските описания такива неща са се случвали и преди. В Битие
намираме следното изявление на Ева: ,,Придобих човек от Господа."
В Библията са твърди още,
че божиите синове създали наследници с човешките жени. Следователно съвсем не е необичайно човешка жена да бъде оплодена от духовто
същество - или извънземно - и
от тази връзка да се роди божия рожба. Наследниците на такива богочовеци са винаги особено надарени, но и изложени на опасност. В обкръжнието им се намират хора, които се застъпват
за техника закрила и кръвна
линия. Това изисква абсолютно мълчание на пазачите или успешно отклоняване на всички онези, които се приближават до тайната.
Затова в т.нар конспиративни
теории намираме толкова различни описания. Някои от тези разследвания значително се доближават до истината; други само навеждат читателя на погрешна следа. Който се смята за
,,търсещ", трябва винаги да се
старае да принадлежи към кръга
на ,,откривателите". Откровения са възможни и необходими само в определени епохи, но всяко се нуждае от време за подготовка
Така пристигането на Исус
е било подготвено от
Йоан Кръстител.

- Можете ли да разкажете още подробности за рицарите тамплиери?

- Бернар от Клерво някога казал: ,,Животът е хубав, победата носи слава, но още по-добре е да умреш като светец. Войникът на Христос убава невъзмутимо, но още по-сигурно ще умре." Ако искаме наистина да разберем Ордена на тамплиерите, би трябвало да погледнем от тази гледна точка.
През 1120 г. Юг дьо Пайен събрал деветима рицари от Бургундия и И
Шампания, за да защитава поклонниците по опасните пътища към Светите места. Крал
Балдуен II подарил част от своя палат - стъпил върху основите на Соломоновия храм - на ,,Бедните Рицари на Христос", както се наричали тогава. На това място
до днешната митрополитска скална църква общността построила своя
манастир и скоро завоювала добра репутация. Към 1126 г. членове на организация пристигнали при Бернар от Клерво във Франция с молба
да изработи подходящи правила. Под негово влияние те са придържали към бенедиктинците и
в крайна сметка наддлели
по-скоро монашеските, отколкото рицарските принципи. Но тамплиерите не били монашески орден, който заимствал идеите на пътувашите рицари кръстоносци, а рицарския орден с монашенски правила. През 1128 г. той бил признат от църковнияя събор в Троа. Бернар от Клерво станал ревностен негов покривител и инспирирал неговите норми, а публикацията му De laude novae militiae дава повод на мнозина млади европейски благородници да носят бялата мантия с червена кръст - униформата на ордена. Както вече казах, тамплиерите нямали никакви благотворителни амбиции. Те основали чисто военна бойна организация. Сведенията за ролята на малкото италианско княжество Себорга в основаването си ограничени. През 950 г. граф Гуидо предоставил на бенедиктинците крепостта в Лерно и църквата ,,Свети Михаил" във Вентимиля с обширна територия, а през 1079 г. Себорга е призната и провъзъгласена за княжество Свещената Римска империя, а през 1118 г. става първита и единствена и суверенна държава на цистерианците.
От 1995 г. тя има нова,
избрана от народа конституция.
Най голямата тайна на рицарите тамплиери обаче произлиза от името на организацията: ,,Орден на бедните рицари на Христос и на Соломоновия храм при Йерусалим". Тук - както и при масоните - отново имаме знак
за ,,храма на Соломон". В масонството това обозначение означава много повече от малката
и скромна молитва на сграда, описана в Библията. Разказах вече за построяването на Соломоновия храм и разкрих някои особености. При разглеждането става въпрос и за изграждането на стопанисването на този храм.
В Библията четем, че Соломон
по неизвестни причини се нуждае
от девет служители за своя
храм. Интересното е, че тамплиерите започнали своето начинание също с деветима рицари. Подобно нещо се случва днес и сред масоните. При определено учредяване или ново начало са необходими винаги девет братя. Тук значителна роля играе Сатурн. Тези и подобни познания тамплиерите получават в Йерусалим. Не без значение е и фактът, че били посветени в тайните на кивота. Съдържанието му дава сила
и власт на онзи, който го познава и използва. Става въпрос за предметите в ковчежето
и правилната им употреба.
В Стария завет то обичайно се счита за символ на божественото присъствие. Вярно е, че мъдрият познавач и притежател на предметите може да действа като Бог. Това било във възможностите на тамплиерите. Всъщност за такива действия бил упълмощен само приорът, ръководителят на ордена, който разполагал с определени знания, познати на висшето духовенство. По тази причина Жак дьо Моле, последният известен Велик майстор на тамплиерите,
не издал никакви тайни,
дори и след мъчения.
За него е нямало тайни!

- Моля Ви разкажете малко повече за кивота. Какво е съдържал? Съвпада ли то с описанията на Лотар Гьоринг деветнадесетте саркофага и съчиненията в тях, които били донесени от Йерусалим в
Монт Шов Франция.

- Според Библията за народа на Израил кивотът символизира божието присъствие. По-късно висшият жрец имал право веднъж
в годината да влезе в
светилището, където съхранявали ковчега, а чрез кивота да срещне лично своя Бог и да разговаря с него. В ритуалите си масонството винаги представя един или повече ковчези в различни форми. Те символизират ковчежето на Завета - впрочем както и саркофазите на тамплиерите. Върху олтара на масонския храм винаги има разтвора Библия, меч и купил
за смесване на кръвта. Библията
символизира Десетте божи заповеди, които Мосей получава от Бог, мечът е жезълът на Аарон, а купелът - или ,,Граал" - съдината с манната небесна. Тези предмети са извънредно важни. Жезелът, който е символ за власт, смислово означава, че Аарон е получил разрешение
за своята задача от Бог.
Скрижалите могат да разглеждат като основа на десетицата, а не като правила за поведение или етично морален кодекс. Това е ключът, който ще даде възможност на оня, който го разгадае, да господства.
Влиянието на купела познаваме от нашите легенди, приказки и предания за Граала. Той винаги може да помогне на хората за тяхната благодат. Древната купа била използвана ежедневно за събиране на ,,манна" и за съхраняването й в светилището. Това означава, че малкият съд съдържа божествена храна. И който може да я използва, който разполага с нея или има достъп до Граала, притежава божествената сила. Това е възможно и днес и е една от тайните, както използването на жезъла или скрижалите.
Ако в масонска ложа или в църквата поставят в олтара отворена Библия, продълговат символ и купа, това означава: ,,Ние притежаваме знанието на кивота". А в подробности: ,,Ние сме част от властта, защото знаем как функционира тя". Така се представят и изразяват масонските и християнските храмове, ако разполагат с посветено духовенство.

- Какво знаят масоните за Атлантида? Само мит ли е, зад нея се крие нещо реално?

- Атлантида винаги присъства в разговорите ни, най-вече поради факта, че с нея много се спекулира. Някой смята, че ако се погледне етимологичният произход на думата, може да се предположи, че по-скоро е били в Америка, преи ацтеките.
Лично аз нямам определено мнение по въпроса, но по-скоро се съмнявам ацтеките да са потомци
на атлантите. Във всеки случай
би трябвало да е съществувала някаква връзка с Атлантида,
която може да се открие
в пирамидите из Южна Америка.

- Има карти, на които се виждат континент в Атлантическия океан.

- Да, известно ми е. Може да се допусне, че е бил там. Но лично мен това никога не ме е занимавал сериозно. Намирам темата Атлантида много по-важна в духовно отношение. Интересуваме енергията, която някога се е вляла в този континент. Факт е обаче, че на темата са се посветили много учени и милиони хора по света се интересуват от нея.
Защо е така? Откъде идва копнежът за разрешаване на тази загадка?
Би трябвало в хората да
блещука някаква искрица, която чака да бъде разпалена.

- Дали защо има природени души, които някога са живели на Атлантида?

- Може би. Възможно обаче
това да е генетична искра, която мъждука в нас. В крайна сметка би трябвало ирландците, следователно червенокосите, да са потомци на атлантите. И така тези генетични информации се разпределили върху хората в продължение на хилядолетие. Мисля, че търсим този изгубен континент откакто свят светува, вероятно защото е много важен за нашето човечеството и би могъл да ни даде знания, база, във основа на която да намерим
много себе си.

- Да се върнем към темата за световната религия и начина на нейното утвърждаване във връзка с наследниците на Исус. Бих искал да зная дали световното правителство ще се утвърди най-напред чрез ООН, или ще си изгради нещо друго.

- Това е възможно. Така мислят мнозина, които искат да използват ли лидерските способности на една личност, за да спечелят целия свят на своя страна. Не може да има чисто политическо програма, защото това не се приема. Необходима е полуполитическа и полурелигиозна, която да се нагоди към
един световен ред, в който регентът ще бъде представен като наследник на божествен баща
и човешка майка.

- Но масонството изгради Обществото на народите и ООН, защото именно чрез този инструменти иска да създаде световното правителство. Кофи Анан, някогашният генерален секретар на ООН, каза някъде:
,,Едно световно правителство може да извърши военна интервенция
във всяка страна,
която не одобрява неговото действие".

- Да.

- Ние все още говорим за демократични принципи. Ако този световен лидер се появи, ще бъде ли назначен като новият генерален секретар на ООН?

- До известна степен. Нека дам пример с мормоните. Те са дисциплинирана организация с много милиони членове и собствени университети. Имат добре структурирана идейна основа и са специалисти преди всичко в изследването на прадедите ни. И те обозначават себе си като народ на Израил. Когато се кръщава един мормон, тогава пророкът т.е. човекът, който го кръщава, открива към кое от изгубените племена на Израил принадлежи новопокръстеният.

- Някой редки текстове изобщо оспорват смъртта на Исус на кръста?

- Така е. Факт е, че масоните най-малко вярват, че Исус е умрял на кръста. Много по-вероятно е, че преди да умре във Франция, е отишъл в Индия. Старите документи потвърждават, че нашето знание
е дошло оттам.

- Но няма ли тук противоречие с Ордена на масоните, нали той е християнски ориентиран?

- В никакъв случай, защото в него става дума за ,,чистото учение на Исус Христос, което се съдържа в ,,Библията". И това може да се тълкува произволно, защото Библията има много противоречия. Както вече обясних, Ритуалът Йорк е ориентиран преди всичко еврейски. Шотландския Ритуал философски, а Великата Ложа Майка на
Трите Световни Глобуса няма направление като пряк наследник на стриктната традицията. Следователно тази тематика се дискутира при всички.

- Ян Ван Хелсинг - ,,Тайните общества 3: Войната между масони." 



Гласувай:
1



1. morskipesni - Мамицата им гнусна чуфутска!
19.05.2020 09:02
Пърдон-мЪ(р)сонска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902720
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031