Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2020 10:46 - ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ДЕГЕНЕРАТИ!
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 366 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Основоположникът на висшата социология Григорий Климов повече от 50 години изучава някои явления в човешкото общество, които винаги са били забранени, както в Съветския съюз, така и на Запад. Това са дегенеративните процеси, комплексите на властта, разрушението, саморазрушението и други негативни тенденции в човека и обществото.

,,Рижата коса като признак на физическа дегенерация:

Рижа била майката на Сталин, което рядко се среща при грузинците, но много често – у евреите. Дъщерята на Сталин – Светлана Алилуева, също е рижа.
Самият Сталин имал дефект на ръката и сраснали се пръсти на крака. Дон Левин в книгата си „Престъпленията на Сталин“ писал, че Сталин в младостта си бил хомосексуалист. С това се обясняват нещастията в семейството му.
Уинстън Чърчил, премиерът на Англия, бил риж, макар че на стари години оплешивял и нищо не останало от рижите му коси. Неговото семейство също страдало от нещастия. Едната му дъщеря се самоубила, втората била тежка алкохоличка, която полицията постоянно арестувала.
Риж бил и руският цар Иван В. Грозни, дори бил ярко риж. Неговият палач – Малюта Скуратов, също бил риж.
Най-големият предател в обкръжението на Ленин – Малиновски, се оказал с рижи коси. В книгата си „Ленин“ професор Пасони пише, че „партията на болшевиките можела да бъде наречена „партията на рижите“.
Основателят на американския Клуб на рижите – Стив Дъглас, съобщава, че рижи били следните исторически личности: Нерон, Наполеон, Хенрих Осми, Сара Бернар, Марк Твен – двете му дъщери се омъжили за евреи, станали алкохолички и се самоубили, Джордж Вашингтон – освен това масон и известен педераст, Томас Джеферсън, Фридрих Първи Барбароса, Максим Горки.

Примери за дегенерати:

Александър Македонски – хомосексуалист, епилептик, алкохолик, разноцветни очи, баща му Филип Македонски е също хомосексуалист, затова гениалното синче помага да бъде убит баща му, майка му била храмова проститутка.

Юлий Цезар – двуполов, за него в Рим казвали, че той е мъж за всяка жена и жена за всеки мъж. Епилептик, натрапчиви сънища, сношения с майка му.

И А. Македонски, и Цезар имали мания за величие; Цезар сложил свои статуи между статуите на боговете, а А. Велики твърдял, че баща му е Зевс.

Император Калигула – хомосексуалист, садист, епилептик, кръвосмешения със сестрите му, душевно болен.

Фридрих Велики – хомосексуалист, имал вродена фимоза, което превърнало в невъзможен половия му живот.

Гьоте – съвършен психопат, шизоиден и циклоиден; сестра му е луда, имал любовни връзки с женени жени. Синът му Август бил тежък психопат и пияница; много от децата на Гьоте починали като новородени.

Достоевски – от четирите му деца три починали в резултат от израждане. Бащата на Достоевски бил от духовното съсловие, садист, заради което бил убит от неговите селяни и царският съд ги оправдал. Самият Достоевски бил садомазохист.

Наполеон – хомосексуални отношения с брат му Йосиф. Съблазнявал всичките си сестри, епилептик, спазми в краката; от ранно детство склонен към лъжа, имал ярко изразен комплекс към разрушение; бащата на Наполеон е алкохолик, брат му Луи е параноик, извънбрачният син на Наполеон е тежък психопат, същото се отнася и за брат му Людовик. Сестрата на Наполеон Полина е маниакално-дегенеративна личност. По строежа на тялото на Наполеон може да се направи изводът за нарушена дейност на ендокринната система и жлезите с вътрешна секреция. Наполеон бил висок 151 см; Сталин 155, Ленин – 166 сантиметра. Генералисимус Франко бил висок 157 см. За мъжете този ръст е един от признаците на израждането; той често поражда комплекс към властта.

Жан Жак Русо – идеологът на Френската буржоазна революция неведнъж е обявяван за луд, дегенерат от люлката. Ексхибиционист, мазохист, фетишист, клептоман, импотентност; страдал от мания за преследване, смесена с мания за величие, ипохондрия, шизофрения, хомосексуалист, охотно крадял и лъжел."

- Григорий Климов image 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912715
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930