Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2018 18:49 - Антикосмически Сатанизъм
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1426 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интервюто е дословен превод от Slayer Magazine. Misantropiska Lucifer Orden(MLO) са днешните Temple Of Black Light.

Интервю с шведската организация MLO, това е интервю за тези, които се интересуват от други неща. Ако единствено за метал ви се чете, ви съветвам да оставите това. Получавал съм много глупости, във връзка с публикуването на неща като това и какво мога да ви кажа? FUCK OFF може би? Това е SLAYER и аз публикувам каквото си искам. Помнете, името е SLAYER, не BE NICE TO YOUR MOTHER. Смятам, че вие, читателите, трябва да останете доволни от това, защото е изключително рядка публикация.

Какво е нужно, за един индивид, да стане Сатанист?

Noxifer: - Сатанистът е индивид, който има ролята на постоянен „обвинител“ и „опонент“ и който от все сърце, с всички сили се бори срещу законния статут с изгледа да постигне личностно развитие и еволюция, които могат да бъдат постигнати единствено чрез Хаос. Това, което е нужно, на един индивид да стане Сатанист е силна воля за власт и дори още по-силно привличане към непознатото, тайната и злокобна мъдрост, която е подаръкът на Луцифер за малкото избрани свръхчовеци, които поемат риска да вървят по огнения път, който е пътят на Трансцеденталния Антикосмически Сатанист.
Мизантропията и презрението към обществото са също съществена част на истинския Сатанизъм. Защото, не е достатъчно да съществува само воля, да се постигне духовна еволюция и да се доведе безкрайният еон на мрака, който е най-висшата цел на Антикосмическия Сатанист, трябва да се изпитва и горяща омраза срещу съществуващия ред и човешките овце, които с радост се подчиняват на тиранията на демиурга и на светлите, прокосмически религии. За да бъдеш способен да се издигнеш над космическия ред и да станеш едно с Боговете на Мрака, които са различни аспекти на бушуващия хаос, които владеят отвъд космоса и установената вселена, Сатанистът трябва да притежава „Черният пламък на Хаоса“ горящ вътре в него. Затова, достигането на Черният пламък е най-важната концепция в Анти-космическия Сатанизъм.
Черният пламък е езотеричното име на частта от Първичния Хаос, която продължава да гори вътре в душите на най-силните от нас. Този черен пламък е същата сила, която Шумерите наричат „Кръвта на Кингу“, а древните египетски Драконически култове наричат „Семето на Апофис“, а Клифотичните и Антисефириотните магьосници наричат „Пламъкът на Молох“. Черният пламък е също „pneuma” на тъмния гнозис и е бил наричан още „Божествената искра“. Тази Божествена искра е душата на Хаосгностиците и Антикосмическите Сатанисти. Нейната движеща сила е това, чрез което те се борят срещу космическият ред, докато накрая не постигнат разбирането и мъдростта, които напълно ще пробудят Черният пламък на Хаоса/ кръвта на Кингу и ще изпепелят космическите окови, които ни държат затворени в този космически затвор, който демиургът, (т.е. глупавият създател) сътвори в зората на времето.
Ние сме създадени отвъд Хаоса, срещу нашата воля, но черният пламък подсили нашата воля и ни даде възможността да търсим назад в нашият произход; дивият, мрачният, парадоксалният, красив и вечен Хаос, който е драконът Тиамат. Следователно, основното необходимо, за индивидът, който иска да върви по левият и злокобен път, е той да има разбирането за вътрешния Черен пламък, което е отражение на външния и вечен Черен пламък, Луцифер, нашият жесток и горд баща, носителят на Светлина! Черният пламък ще изгори света! HAIL KAOS!

Какво ти дава това, да си Сатанист? Чувстваш ли това, че си част от голяма идея?

Noxifer: - Да си Антикосмически Сатанист и Хаосгностик е за нас същото като следването на истинската, водеща ни към безсмъртие сила и вечна свобода в Хаоса. Ние влизаме в мрака на неизвестното, търсейки забравени и страховити съкровища. Тъй като знаем, че нашата самосъздадена светлина, светлината на Сатан/ Луцифер, ще води нашите стъпки. Сатанизмът е път, водещ ни отвъд „божието творение“ към божествеността на нашата собствена душа. Чрез практикуването на черните изкуства и нашето обучение ние знаем, че сме на правилния път, през лабиринтът, където слабите индивиди стават на пепел. Това ни дава собствено удовлетворение. Сатанизмът е единственото нещо, което прави живота ни повече от съществуване. Защото за какво ни е този животa, сред който живеят човешките овце, наложен ни на нас, без удоволствията, изпитанията, опасностите, битките и победите, заедно с истинския мрак, „зло“, смърт и адска мъдрост, която боговете на мрака са направили достъпни за малкото силни и избрани (избраници), които се осмеляват да вървят по пътя на черния дракон. Сатанизмът е спасение за силните и анихилация за слабите. Ние вдигаме поглед към боговете на мрака, които сме, когато сме достигнали нашите цели, ставаме едно с тях. Ние ще проникнем отвъд космическите бариери и през портала на мрака ще се върнем в утробата на дракона. Така, че като отговор на въпроса ти - да, ние сме част от велика идея. XEPER-I-APEP!

Какво получаваш в замяна на това, че отдаваш живота си на Сатан(изма)?

Noxifer: - Вече отговорихме на този въпрос, но можем да добавим, че ние виждаме Сатан като част от бушуващия антикосмически Хаос, който може да бъде описан като „черната светлина“, което е името на силата, която противодейства на създателя (демиурга), имаща за цел да унищожи космоса и неговият създател, това е път за повторно установяване на първичното състояние на безформения хаос, който властва преди светлината на демиурга да съществува.
Една от целите на Сатан/ Луцифер е да освободи частите на вечния Черен пламък, които са били затворени в космоса. Така, когато Сатанистът посвещава себе си на Сатан(изма), той също така се посвещава и на собственото си освобождение. Антикосмическият Сатанист е пазителят на черния пламък/ кръвта на Кингу и в замяна на пазенето на черния пламък горящ през последните хиляда години ще се издигне до черните тронове на древните богове на хаоса и мрака. Да стане един от живите портали, водещи в Хаоса! Но най-висшата цел и последната отплата за Сатаниста, е той да стане едно с драконът на Хаоса, освободен от оковите на космоса. SILIM-MADU TIAMAT!

Някой казват, че човек е Сатанист от деня в който се роди. Как гледаш на това твърдене?

Noxifer: - За да бъдем Антикосмически Сатанисти, каквито ние сме, ние трябва да знаем, че се състоим от тяло, душа/ астрално тяло и дух/ черен пламък. Всеки път, когато умираме, тялото и астралното тяло биват убивани и космическата прана/ жизнена сила, която се съдържа в тези тела, се изсмуква обратно в космоса, за да се рециклира в космическият цикъл. Някои черни магьосници са способни, чрез вампирски практики да програмират техните астрални тела да се хранят от жизнената сила на други живи създания след смъртта на тяхното собствено физическо тяло. По този начин се пречи техните постмортални астрални тела от това да се рециклират от космическите сили. Както и да е, тези които практикуват астрален вампиризъм в повечето случай не са Антикосмически Сатанисти и не носят черният пламък в себе си. Следователно те отричат съществуването на духът/черния пламък и виждат душата/ астралното тяло като най-дълбоката същност на тяхното съществуване. За това, от изключителна важност за тези „вампири“ е да пазят техните астрални тела живи за да се предотвратят „втората смърт“, т.е. смъртта на астралното тяло.
Ние, от друга страна , които имаме черния пламък, горящ вътре в нас, през миналите еони отстояхме на атаките от боговете на светлината, чиято цел е да отделят от нас нашият вътрешен хаосогън и по този начин да ни отделят от тъмната връзка, която ни свързва със силите на Хаоса, и тя да не се пази в телата ни и душата/ астралното тяло. Защото ние знаем, че докато черният пламък гори, с помощта на мрачен ум и силна воля, ние ще се прераждаме живот след живот. Процесът се нарича „да си завързан за колелото на живота“. Така, че ако черният пламък е горял във вашият минал живот, тогава той ще гори силно също и в този. Ако имаш това в ума си, можеш да кажеш, че си Сатанист, от деня, в който си роден.
Както и да е, важно е да носиш в ума си, знанието, че демиургът има за цел да загаси всички черни пламъци, които изгарят, него и неговото творение отвътре, и по този начин ни заставят да пием от „Лета“, реката на забвението, всеки път, щом умрем, карайки ни за да забравим борбата на Хаоса против реда и битката на вътрешния хаос огън за освобождение от космоса. Заради това ние понякога имаме нужда да бъдем събудени от този сън и забвение, което демиургът слага върху нас. Това събуждане понякога се нарича „захапката на змията, която отваря очите на избраните“. Затова, да предадем „захапката на змията“, за да събудим тези от нас, които спят една от мисиите на Анти-космическият Сатанист. Следователно, Сатанистът не иска да спасява масите, както религиите на десният път, но мрачният и злокобен елит, на които самите ние принадлежим. HELL SATANACHESH! Смърт на слабите!

Вие участвате в MLO (Misantropiska Lucifer Orden). Кажете ни повече за тази организация. Кога се основава, колко са членовете и т.н.?

Noxifer: - Misantropiska Lucifer Orden е Орден, посветен на антикосмическите сили и на подсилването, освобождението, и основно на постигането на божествеността на вътрешния черен пламък. Една от основните ни цели е да съберем и отново да обеденим избраните, които живот след живот действат като живи портали на Хаоса, който царува отвъд бариерите на космоса. Тези, които чрез канализиране на дисхармонични и антикосмически енергии съдействат за ускорението на антикосмическата еволюция и инициацията на безкрайния еон на мрака. MLO искат, чрез средствата на обединението и концентрирането на черните хаос огньове, които горят вътре в тези избрани войни на пътя на лявата ръка, да изгорят нови дупки в космическото съзнание и да отворят нови тъмни портали в колективното неосъзнато на човечеството. По този начин се съдейства за инвазията на боговете на мрака в космоса и човешката психика.
MLO изучава всички мрачни езотерични доктрини и практикува антикосмическа черна магия, за да увеличи силите на нашите членове и на боговете на мрака, едновременно на духовен и материален план. С причиняването на затъмнение на нашият собствен дух, ние затъмняваме макрокосмоса в по-голям мащаб. В момента, има три основни клона в черната магия, която MLO изучава и практикува. Те са Шумерският Хаос Гностицизъм, Драконическия Сетианизъм и Клифотичната Антикабала. Чрез развитието и в известна степен комбинирането на тези три системи , ние искаме да създадем нови мрачни митологии, философии и ритуали, които ще допринесат за личната еволюция на нашите членове и на повторното събуждане на черният пламък в тези, които в настоящият живот сънуват сънищата на забвението.
По-езотеричните амбиции на MLO е да даде пространство на Антикосмическите Сатанисти, в което те да обменят мисли и идеи с подобно мислещи индивиди, като по този начин съдействат за прогреса си по пътя на лявата ръка, който е пътят на черният дракон. MLO представя Антикосмически Сатанизъм, който, чрез излагането ни на реална опасност, омраза, могъщество, сила, битки, мрак, смърт и хаос, усилва нашата идентификация с боговете на мрака, които ние почитаме. Така, че нашият път е суров и опасен, който подлага членовете ни на изпитания и отделя слабите. Защото той е само за най-силните, които имат воля за власт и които осъзнават, че знанието е сила, която води до следването на горящият път. Чрез нашите учения ние посяваме семето на силата вътре в нашия собствен дух и когато семето порасне и разцъфти ние можем да извършим нашата могъща магия. Сатанистът е вестител на Хаоса, който винаги трябва да персонифицира мощ, мрак и злокобен гнозис. Което не ни прави по-силни убива духа и затова ние трябва постоянно да се стремим към прогрес и антикосмическа еволюция. MLO има, например, коренно различна структура и изграждане днес, отколкото, може да се каже, имаше преди четири години. Ние държим на промяната и развитието с всеки ден, който измине, но, нашите цели винаги ще бъдат един и същи. Хаос = Еволюция. Тези, които не стават по-силни трябва да умрат за да направят път на силните. „Силата е право!“
Всяка информация за нашите членове е поверителна и такава информация не се представя публично, но ние можем да добавим, че нашият Орден (основан в 1995) днес е по-силен от когато и да е било досега и това е огънят на хаоса, който изгаря творението отвътре. HAIL AZERATE 218! AVE NEX-FERO!

Какво се иска от някой, за да стане член на MLO? И какво това му носи?

Noxifer: - За да може един кандидат да стане член на MLO, той/тя трябва искрено да симпатизира на мизантропските и антикосмически ценности на нашия Орден и също да има навършена възраст 18 години. Кандидатът трябва вече да е Антикосмически/Хаос Гностичен Сатанист и практикуващ черен магьосник, готов да посвети своето цялостно съществуване на следването на неговата/нейната истинска воля, съобразно волята на боговете на мрака. Кандидатът тогава трябва да се свържи с Ордена, чрез писмо до някой от адресите за контакт (които могат да бъдат намерени от този, който има желанието да ги потърси), примерно, по e-mail, описвайки неговите/нейните убеждения и интереси за присъединяването си към MLO.
Ако Орденът реши, че неговото/нейното писмо е сериозно и интелигентно, кандидатът ще бъде представен на лице за контакт, брат/сестра от Ордена от неговата втора степен. Кандидатът тогава най-малко за шест месеца ще бъде предмет на въвеждане на основата на MLO, нашата анти-космическа магия, философия и митология/демонология. На кандидатът също ще бъдат дадени инструкции как да построи неговия/нейния „черен олтар“ с разделената пентаграма във фокус.
Ако контактното лице оцени, че кандидатът има горящ интерес в работите на MLO и че той/тя по някакъв начин може да допринесе за развитието на другите членове, той/тя след минимум от шест месеца ще бъде иницииран в първият и вътрешен кръг на Ордена, Мизантропския Легион или „Кръгът на Танинсам“, ставайки член на Ордена и неговата първа степен. Като член на първата степен кандидатът ще има достъп до повече езотерични писания и множество ритуали, освен това ще може да взема участие в по-голяма част от дейността на Ордена като: събрания, празници и ритуали. Преди кандидатът/членът от първата степен да може да достигне точката на ставане на пълен член (член от втората степен и първият вътрешен кръг на MLO, ставайки „Жрец/Жрица на Сатан“), той/тя трябва първо, за най-малко една година да покаже неговата/нейната преданост и лоялност към Ордена и нашата еволюционна антикосмическа работа. Това е до преценката на контактното лице да оцени дали кандидатът има черния пламък горящ вътре в него и годен ли е за бъдещо членство в MLO.
Ако контактното лице даде положителна оценка, кандидатът ще бъде иницииран в първия вътрешен кръг и ще стане „Жрец/Жрица на Сатаната“ и член на MLO и неговата втора степен. Така пътуването по горящия път, пътят на MLO, започва. ”Per aspra, ad astra!”
В нашият Орден ние гледаме един на друг като на различни отражения на тъмните богове и си помагаме един на друг с всичко, което може да улесни нашият духовен прогрес. Но ние също си помагаме един на друг повече с материалните страни на нашата антикосмическа борба. Например ние отстраняваме всичко и всеки, който се осмелява да стои на нашия път и на пътя на нашите членове. Ние, които сме Антикосмически Сатанисти сме винаги готови да убием и да умрем един за друг, защото ние знаем, че никой друг в този странен свят (в който ние сме странници) заслужава нашата лоялност. С мрачните връзки на нашите черни пламъци ние, които служим на бушуващия Хаос, сме завинаги обединени. HAIL LUCIFUGE ROFOCALE!”

Изглежда MLO е много активна в търсенето и вербуването на нови членове, как може да направите правилна преценка за това кой може да се присъедини и кой не?

Noxifer: - MLO не търси нови членове, новите членове търсят MLO. Човечеството се състои от човешки добитък, които, поради техните собствени слабости и апатия, са позволили на демиурга да отстрани от тях техните пламъци на Хаоса, които от началото на времето са горели в нашите души. Сега тези души доволно приемат космическата тирания на глупавия демиург. Така, че съвсем в реда на нещата, ние също сме имали контакт с такива глупаци, които си мислят, че Сатанизмът е някакъв вид игра. Както и да e, ние обикновено разделяме вълците от агнетата доста лесно. Влизането в контакт с MLO с несериозни намерения обикновенно води до собственото им наказване. Само около един процент от тези, които наричат себе си Сатанисти имат стойност и те са тайния елит, който пази божествената искра на Хаоса в себе си. Тъмното дърво на мъдростта трябва да се полива с кръвта на недостойните. Само тогава ние можем да пожънем плода на истинското познание. Привет мизантропия! Привет на избраните!

Възможно ли да бъдеш член на MLO, както и на друга Сатанинска организация едновременно?

Noxifer: - Възможно е да си член на друга Сатанинска организация и едновременно с това да бъдеш член на MLO, само ако философията, ценностите и ученията на другата организация не са в противоречие с тези на MLO. Например, невъзможно е да си активен член на „Църквата на Ла Вей“ и в същото време да си член на MLO. Както и да е, ние не гледаме на „Църквата на Ла Вей“ и нейното копелдашко потомство „Храма на Сет” като Сатанински организации. Все пак, трябва да се добави, че в сравнение с дейностите на Ла Вей, „Храма на Сет“ е по-сериозна и интелигентна организация. Тяхната първа грешка, беше да се опитат да превърнат Сетианизма и владетеля на мрака, Сет, в нещо приемано и безобидно, целейки по този начин да станат „голяма“ религия, приемана и признавана от останалите от Юдео-християнското общество. Сатанизмът не е за безличните маси, а за избраните, които имат волята, познанието и силата да превъзмогнат ограниченията на живота и смъртта и да станат едно с боговете на Хаоса.
Сатанистът плюе едновременно на „бога“ и човека и следва формулата на нашия отец Сатан/Луцифер: „Chao ab ordo”, което означава „Хаос от реда“ и така следва неговия собствен закон, който е истинската воля на вечния черен пламък на Хаоса. Що се отнася до късният Г-н Ла Вей и неговата организация, мнение на абсолютно всеки Анти-космически Сатанист и традиционен Сатанист е, че Ла Вей и неговата църква няма нищо общо със Сатанизма. Техният „ролеви игров Сатанизъм“ е нищо друго, освен обикновен атеизъм, подправен с псевдо-окултизъм и странни фантастични одежди. Не е достатъчно да се обличаш в черно облекло и да носиш пентаграма около врата си за да можеш да се наречеш Сатанист. Сатанизмът е инструмент на злокобният елит за да постигне освобождението на духа/черния пламък (правейки го безсмъртен) и не трябва да бъде оскверняван от безлична измет. Истинският Сатанизъм е постоянно представяне и действие като физически израз на богове на мрака и пътят, по който действаме в живота си като тъмни портали и носители на промяна, еволюция/ революция и Хаос. Едва ли съществуват каквито и да е други организации, които практикуват истински Сатанизъм и членовете на MLO нямат интереса да се присъединят към тях.

Повечето ви от членовете ви свързани ли са с Блек Метъл средите ?

Noxifer: - Повечето от нашите членове не са свързани с Блек Метъл средите. Но имаше и продължава да има такива в MLO, които чрез музика разпространяват нашите мрачни послания и енергиите, с които ние работим. Чрез засаждането на „семената на мрака“ в несъзнанието на масите, желаните промени в човешката психика могат да бъдат постигнати. Когато тъмните семена пораснат, чрез цвета им и хаосът ще разцъфти. Apperiatur terra, et germinet Chaos! Но общо взето, MLO, няма нищо общо с Блек Метъла!

Много от хората, свирещи Блек Метъл групи се определят като Сатанисти и не правят нищо повече от това. Те изпълняват ли цел или гледате на тях като на овце?

Noxifer: - Ние и останалите Антикосмически и традиционни Сатанисти винаги сме правили това, за което другите само се осмеляват пеят, пишат и да говорят. Сатанизмът е религия на активността. Доста е тъжно, че дълго време служи за целите на невежи и най-вече страхливи, глупаци. Това, което е съвсем сериозно за нас, изглежда да е нищо друго, освен „вълнуваща ролева игра“ за тези, които го използват, за да продават техните немузикални и безстойностни записи. Все пак, винаги е имало малко ядро от сериозни Сатанисти, които са използват музиката, за да разпространят нашето послание и дисхармоничните хаотични енергии, които те са канализирали чрез музиката си. Музиката винаги е била използвана от Сатанистите за да отворят тъмните портали на съзнанието. Днес, има групи в Швеция, Норвегия и Холандия, които чрез тяхната музика и текстове канализират антикосмическите енергии, на които MLO действа като портал. Все пак, 99 процента от сцената е изцяло безстойностна и няма нищо общо с истинския Сатанизъм. Оставете музикалните си инструменти и вземете оръжията си. Време е за война!

Tenebris: - Говорейки за Блек Метъла, аз искам да заявя, че това за Блек Метъла, бивайки „Сатанинска музика“, изпълнявана от “Сатанисти“ е нищо друго, освен голяма илюзия. Например, колко от тези, участвали в блек метъл движението преди десет години, продължават да се определят като Сатанисти днес? Нека оставим това като отворен въпрос, о.к.! Предполагам, всички знаят отговора, във всеки случай. Между другото, колко от тях сериозно участваха в практикуването на черните изкуства? Излишно е да казвам, Блек Метъла беше и е, в повечето случаи нищо друго, освен просто още една повърхностна музикална мода. Следователно, Блек Метъла няма нищо общо с практиката на истинския Сатанизъм, без може би неговата образност в известна степен и 99 процента от групите не влагаха по-дълбоко значение в това. Разбира се, някои бяха и са сериозни с тяхната Сатанинска музика, но те принадлежат на последния един процент от сцената и са изключително редки. Следователно, ние не храним илюзии относно блек метъл средите и дори, въпреки членовете ни сред тях, можем да заявим, че Ордена ни няма нищо общо с Блек Метъл средите.

Tenebris, ти самият участваше в някои твърде успешни групи. Как стана така, че започна да се интересуваш повече от Сатанизма, отколкото от (Блек) Метъла? Колко важен е Метъла за теб тези дни?

Tenebris: - Музиката и Сатанизма са очевидно две напълно различни неща, но като пиша моите песни като Сатанист, това естествено оцветява музиката ми по необичайно мрачен начин. Аз виждам моята музика и текстове като начин да изразя едновременно моето съзнание и подсъзнание, възхвалявайки мрака. Така, писането на музика за мен е духовно изживяване. Нещо мрачно и свещено. Обаче, аз преживях огромната бездна между това, както лично аз правя и какво в действителност се случва около мен с потока на Блек Метъла, ставащ просто друга мода за човешките овце искащи нещо „екстремно“ или „вълнуващо“ на което да се отдадат. Беше ми писнало от тези така наречени „Блек-Метъл Сатанисти“, поставящи музиката на първо място и Сатанизма на второ, или трето или никакво място от всички. Когато се изправят пред него, много малко от тези момчета доказват, че имат истинска нужда или интерес да преживеят мрака като реалност (Сатанизъм, черна магия и окултизъм). Беше просто говорене, в най-добрия случай. Аз започнах да виждам през маските, които тези хора бяха сложили и прецених, че нямам много общо с всички тях. Разочарован, постепенно, се отдалечих от тази сцена, започвайки да култивирам дълбоки връзки със Сатанисти от по-сериозен вид, формирайки братство, посветено на искрено почитане на Луцифер и силите на Хаоса. Обаче, това не означава, че спрях да пиша или слушам музика. Разбира се, аз продължавам да се наслаждавам на това. По-скоро, това означава, че аз се съсредоточих върху моите магически учения/работи и моето пътуване по пътя на лявата ръка заедно с братята и сестрите ми, чиито черен пламък гори също както моя.

Много хора ли има, които са искали да се присъединят към вас и които сте ги избегнали?

Noxifer: - В ранните дни на MLO ние влязохме във връзка с някои недостойни хора, които претендираха да са нещо, което никога няма да бъдат. Когато тази измет, която в нашия Орден сега хумористично наричаме „живите мъртъвци“, бяха изложени на различни ситуации, които могат да са малко опасни, изискващи и наистина Сатанински, те обърнаха гърбовете си на Ордена, избягвайки на далече и говорейки прекалено много за активностите на нашия Орден на непосветени и в някои случаи дори свидетелствайки срещу някои членове на Ордена на различни разпити. Както и да е, тези немощни курви ни съобщиха, за големите изисквания за тези, които искат да се присъединят към нашия Орден. Учейки се от грешките си, ние ставаме по-силни. Тези недостойни предатели са, разбира се, потвърждение на факта, че има само едно възможно наказание за инфилтраторите, предателите и тези, които съзнателно застават на нашия път. Все пак, има по-важни неща, от това да мислим за тези недостойни свине. Тези „живи мъртъвци“, в течение на времето, със сигурност ще узнаят гнева на Аластор! „Бог“ може би прощава, но MLO не! Dies irae, dies illa, solvet saeclum in favilla! Vocamus te aeshma-diva!

Вече съществуват доста организации, наречени Сатанински, какво прави MLO различна?

Noxifer: - Изобщо не сме съгласни с това твърдение, но ние сме съгласни с фактът, че има много, които твърдят, че са „Сатанисти“ и членове на различни „Сатанински“ организации. Малкото сериозни Сатанински Ордени, които съществуват, са обикновено тайни, докато някой член не направи грешка и бъде арестуван за някое престъпление срещу човешките права. Първото, което става тогава, е тези групи, против волята им, да привлекат вниманието на Юдео-Християнската медия. Истински Сатанински Орден няма да направи това никога, заради естеството на Сатанинската работа, да се отвори към публичност и никога няма да бъде възможно да се присъедините към такъв Орден само чрез заплащане на членска такса. Всички хора са еднакво недостойни, докато не докажат противоположното. Това, което прави MLO различна от организациите, които се обявяват за Сатанински е, че MLO наистина е Сатанинска организация. Противно на цялата недостойна измет, ние практикуваме, това, което проповядваме и правим всичко, за да постигнем нашите Сатанински цели. Никоя цена не е прекалено висока и всички средства са позволени. MLO е Антикосмически Сатанизъм! Ние сме Сатанинския елит.

Много от Сатанинските култове отричат съществуването на Сатан като личност. Защо тези хора наричат себе си Сатанисти, когато те не вярват в това?

Noxifer: - MLO вижда Сатан, Луцифер, Сет, Апофис, Кингу, Тифон, Ахриман, Самаел, Черната светлина, Ангра Майню, Чорт, Локи, Диаболос и Шейтан като различни имена, разкриващи движещата сила на бушуващия Хаос, която обезсилва и се бори с демиурга и космическия ред. Когато първичния Хаос бе осквернен от съществуването на демиурга и реда и стагнацията бяха създадени, силата, която, между впрочем, е назована Сатан, бива първият антикосмически поток, произтичащ от посткосмическия бушуващ Хаос. Тази антикосмическа еманация, която е нашия отец Сатан, беше създаден от бушуващия Хаос като действие на антитезиса на демиурга и неговото създаване на форми от безформеното, светлина от мрака и ред от хаоса. Сатан/Луцифер е външния и вечен аспект на антикосмическите и злокобни импулси, които съставят най-дълбоката същност на нашия вътрешен черен пламък. В резултат на това, ние чрез вътрешните портали на черният хаос огън завинаги сме свързани и обединени с нашия господар Луцифер/Сатан. Чрез нас, части от силата, която е Сатан има достъп до космическия план, докато тази еманация която ние наричаме Сатан (първата извън единадесетте анти-космически еманации) сама по себе си се основава вън от бариерите на космоса и чрез него бушуващия мрак пречи на по-нататъшна експанзия на космоса. Ние сме живи портали на Сатан, който чрез нашите мисли, чувства и действия канализира енергиите си в космоса, като по този начин отравя и бавно убива световната душа. In nomine Satan, ob-umbro anima mundi! Така, Сатан е едновременно вътрешна и външна сила, чието съществуване е напълно независимо от човешката психика.
Имената, символите и митовете, които ние използваме, за да опишем първото потомство на бушуващия Хаос, са всички човешки изобретения, които се опитват да опишат неописуемото, за което ние можем да постигнем разбиране само чрез истински контакт. Но силата, която ние наричаме Сатан е по-стара от човешкото съзнание. Тези, които са били в духовен контакт с енергиите на нашият отец не могат да отрекат неговото съществуване, а тези които никога не са се насладили на бляскавата тъмнина и сила и нашия отец нямат никакво право да се нарекат Сатанисти. Слепите глупаци, които наричат себе си Сатанисти без да вярват в съществуването на Сатанинския поток, са заблудени овце, които ние, вълците на Сатан, ще разкъсаме. Ad majorem Luciferi gloriam! Денят на гнева скоро ще настъпи!

Защо Християнството е толкова голяма мишена?

Noxifer: - Християнството е еднакво голяма мишената, колкото са и всички други про-космически и кланящи се на демиурга космически системи. Хората, които с удоволствие предоставят себе си на поробването от робските религии, напълно са се смесили с космическите енергии и черният огън, горял в душите им, е отдавна угасен. Прокосмическите религии служат за целите на демиурга и тяхната функция е завинаги да отстранят всички черни хаос пламъци, които горят в космоса. Този противен свят, в който ние живеем днес е оформен от моралните ценности на робските религии и този факт сам по себе си трябва да накара всички, в които гори малко хаос огън да се борят срещу тези религии и да изгорят всички техни лъжливи домове до пепел.
Демиургът, който чрез прокосмическите религии и техните жреци беше наречен Атум-Ра, Мардук, Аллах, Ахура-Мазда, Зевс и така нататък, използва тези жреци по начин, подобен на този, по който Сатан използва нас. Затова е важно да преборваме тези немощни насекоми едновременно физически и духовно и в името на Сатан да ги мачкаме. Християнството е анти-еволюционна религия, чиято цел е да предотврати развитието на силните, дърпайки ги надолу на нивото на слабите. Християнството е противоположността на всичко, което усилва духа и убива единственото добро, което е красиво, благородно и почтено в този мръсен свят. Същото е с юдаизма и исляма. Затова, ние подкрепяме всички, които чрез конкретни действия, изразяват омразата си срещу гнусните робски религии. Изгорете техните църкви и убийте жреците им!

Има ли лесен начин да се опише вярата на MLO?

Noxifer: - Не ни е възможно да опишем убежденията по начин, по кратък, от този, който вече изказахме в това интервю, но възможно най-скоро тези, които се интересуват ще могат да надникнат в Антикосмическия Хаос Гностицизъм и черната магия на MLO, да поръчат наръчник в Анти-космическия Сатанизъм. Книгата се нарича „Liber Azerate – Книгата на Бушуващия Хаос“ и е написана от Grand Master-а на MLO, Frater Nemidial. Планира се за издаване на 31-ви Октомври 2002, за всички тези, които искат да влязат в пътя на черния дракон. За първи път „забранените обреди“ ще са достъпни, готови да събудят черния пламък на Хаос огъня в избраните, издигайки ги до троновете на мрака!

Коя е основната цел на MLO и колко реалистична е тази цел?

Noxifer: - Основната цел на MLO е анти-космическата еволюция. Също засилването и в някои случаи повторното събуждане, на черния пламък на Хаоса. Нашата цел е да обединим избраните, които съзнателно вървят по пътя на черния дракон (трансцеденталния Анти-космически Сатанизъм). За да концентрираме силите на вечния черен пламък и изгорим още черни дупки в световната душа (anima mundi) и колективното несъзнавано на човечеството, да отворим нови тъмни портали към Хаоса, по този начин да съдействаме за започването на безкрайния еон на мрака и инвазията в космоса на дисхармоничните и злокобни енергии. Също, една от най-важните цели на MLO е „Хаос гнозиса“ (мъдрост/разбиране на Хаоса). Единствено чрез обмена на мислите и идеите на еднакво мислещи хора в допълнение на изучаването на езотерични тъмни доктрини и канализирането на антикосмическите енергии в собствения дух, можем да постигнем мъдрост и да отворим очите на слепия дракон Танин‘ивер и да видим през всички космическите лъжи, слабости и илюзии и по този начин да превъзмогнем реда и да станем едно с хаоса. MLO служи на гнева на древните богове и ние се подготвяме, посредством духовна ни работа, за последната война, когато единадесетте накрая ще победят десетте. Когато вътрешния мрак е достатъчно силен, за да победи и вътрешната, и външната светлина, частиците божествените искри, които са затворени вътре в творението на демиурга ще бъдат освободени. MLO възнамерява, посредством нашата работа, да усили вътрешната тъмнина на своите членове, като по този начин помрачи световната душа. Тази цел е много реалистична! Както горе, така и долу!

Какви ритуали извършвате? Колко често се организират?

Noxifer: - MLO изпълнява едновременно церемониални и херметични ритуали, с целта да се извършат такива промени, с мрачните, злокобните и хаотичните енергии, които са генерирани, концентрирани и насочени, които съответстват на волята на нашия Орден и боговете на мрака. MLO използва силата на волята на антикосмическия поток, за да постигне едновременно духовна и световна сила и също, за да отстрани всички пречки, които силите на светлината могат да поставят на пътя ни. В основата си, повечето ритуали и церемонии на MLO идват от Шумерския Хаос гностицизъм, Драконианския Сетианизъм и Клифотичната черна магия.
Например ние практикуваме ритуали на инвокация за да бъдем обсебени от нашите демонични богове и вникнем в техните мъдрост и сила. Ние практикуваме ритуали на евокация, за да призовем навън и да проявим мрачните и антикосмически енергии на физически план. Ние практикуваме ритуали на пречистването, за да прогоним нежеланите и омаломощяващи енергии, с които светлината ни атакува. Ние практикуваме ритуали на инициацията, за да се инициираме в различни степени на горящия път и да се свържем с различни магически потоци. Ние практикуваме ритуали за сила, за да подсилим духовете си и да събудим черният дракон (черната кундалини). Ние практикуваме ритуали на проклятията, за да отслабваме, изтезаваме, подлудяваме, вампирстваме, наказваме и убиваме враговете си.
Според древната традиция, кървавите ритуали са също практикувани в Анти-космическия Сатанизъм. Огромна количество енергии (т.е. енергия на живота) може да бъде насочена за различни цели. Например, да усили специфичен поток или да задържи енергията в талисман. Предоставяйки енергията като дар на някой от тъмните богове, по този начин усилваме неговата проява на физически план, или използваме енергията, за да направим нови пукнатини в астралните бариери, да отворим нови мрачни портали. Кървавите ритуали също така служат и за много други цели. Например, подсилват характера и подсилват отъждествяването с мрачните сили на тези, които практикуват тези ритуали. Допускайки ги до истински контакт с тъмнината, по този начин допринасят за затъмнението на техните души и подсилването на техния хищнически ум. Този ум е това, което разделя човека от свръхчовека и ловеца от плячката. Дори, тогава, когато по-малко кървави ритуали се използват, но по-често, освободените енергии не са толкова силни.
Ние също искаме да заявим, че всички така наречени Сатанисти, които отричат кървавите ритуали като част от истинския Сатанизъм са фалшиви и невежи глупаци, които си нямат и понятие от това, за което говорят. Сатанизмът е преминаване на всички граници за превръщане в бог на тъмнината. За да е в състояние да достигне до това състояние, Сатанистът трябва да притежава способността да създава и разрушава.
MLO също практикува други видове ритуали и церемонии, в съгласие със Сатанинската воля и черния пламък, за да предизвика такива промени в света, които за напред да поддържат нашия Орден и антикосмическата еволюция в широк мащаб. Тези ритуали се провеждат толкова често, колкото е необходимо и бъдейки Антикосмически Сатанисти ние, например, не намираме за нужно да чакаме някой безсмислен езически празник, за да изпълним нашите черни обреди, но практикуваме нашето черно изкуство/наука, тогава, когато ние бихме искали. Si libet, liket!

Каква беше историята за MLO и The True Satanist Horde и каква беше връзката с тях тогава?

Tenebris: - The True Satanist Horde, нямаше, в противоречие с името си, нищо общо с истинския Сатанизъм и неговата практика. Те разбира се, претендираха да са Сатанисти, но простото свирене на блек метъл, носенето на corpse paint и обърнати кръстове не те прави, въпреки това, Сатанист. Така, че когато MLO беше формирана през ’95-та ние питахме тези момчета дали имат интерес към нещо истинско. Очевидно те нямаха!

Колко важна беше връзката с норвежкия Inner Circle?

Tenebris: - Лично аз, мога да кажа, че означаваше много, толкова дълго, колкото продължи. В онези времена, през 1991, всичко беше основно заангажирано с блек метъла и с идеологическия Сатанизъм (не толкова с практическия Сатанизъм, но както и да е… ) и ние всички изгаряхме за това! Като повечето естествени неща, Black Circle (или Inner Circle ако предпочитате), беше формиран и плановете бяха огромни! Той бързо се разрастна, за да стане нещо като блек метъл армия. Въпреки това, беше по-скоро зле организиран и се издигна и пропадна с Euronymous и неговия магазин. Затова, той изчезна с неговата смърт през ’93-та и всички арести през онова време. Как да е, тези години бяха нещо ослепително силно и аз мога да гледам назад към тях с усмивка на устните си. Много тъжно е, че много хора, участващо в тези времена предадоха техните идеали и загубиха интереса си, когато нещата пропаднаха. Сякаш всичко това беше просто фрагмент от времето с преходна природа.

Интересна е историята за IT (Abruptum/Ophthalamia), който беше от тогавашните водачи на The True Satanist Horde. Има много слухове, свързани с него. Че той напуска и бяга във Финландия. Знаете ли нещо за това?

Noxifer: - Животът е пълен с разочарования и ситуацията, за която питаш е едно от тях. Не кани дявола на танц, ако не си готов да танцуваш до смърт!

Има ли някакви организации, които MLO подкрепя или дори работи съвместно с тях?

Noxifer: - Една година след като някои членове на MLO свършиха в затвора, една незаконна организация и братство, наречено Werewolf Legion беше сформирано. WL, което се състои основно от не-Сатанисти, има близко сътрудничество с MLO и макар, че повечето му членове не са Сатанисти, те са войни, извън закона и мизантропи. F.T.L! Има също така планове, да се стартира WL в Норвегия и Холандия, тъй като в тези страни (освен в Швеция), MLO е установен. Единствената Сатанинска организация, която подкрепяме е O.N.A. и нейните подразделения. Ние също подкрепяме известния Американски „Орден на вампирите“, които в противоположност на всички наивни “ролеви-играещи-вампири“, практикува истински вампиризъм. Освен тези „окултни“ организации, ние също така подкрепяме всички истински незаконни организации. Hail MLO! Hail WL! Hail Satan! Източник: http://anticosmicbg.blogspot.com/2011/02/slayer-magazine-mlo.html?m=1



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912391
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930