Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 20:30 - Масоните в Русия и Украйна
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 390 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руският док. филм "Тайная закулиса" разкрива намесата на масонските ложи в управлението на Русия и Украйна. Оказва се, че масонските тайни символи са навсякъде върху държавните сгради в центъра на Москва, включително Кремъл, където има дори масонска ложа. Филмът представя редки кадри от ритуал на посвещение на малки деца в масонството, а така също ритуал на заклинание и черна магия, изпълняван от евреи-масони. Равините-кабалисти ясно заявяват, че повечето масонски ритуали са заимствани директно от ученията на Кабала. Това е и същността на масонството.
Изключително интересни са също и кадрите от замък, намиращ се в Украйна, който е главна квартира на елитно тайно общество на име ";Орден на замъка SAT" (от SATAN - Сатана), поддържащо връзки с други тайни общества като тамплиерите и масоните. По някакво странно съвпадение лидерът на ордена и собственик на замъка, който някога бил дори владение на рицарите Тамплиери, се казва Сатановски. Зрителят ще бъде разведен из тъмните подземни коридори и зали на замъка, където се извършват черните ритуали на висшето общество, лично от жрицата на ордена, облечена в черна роба и носеща голям кръст на врата, върху който са изписани инициалите на името SATAN.

Не по-малко вълнуващи са също и разкритията на една украинска монахиня за украинския клон на рицарите Тамплиери. Представяйки се за обществена и благотворителна организация, украинските тамплиери успели да убедят монасите на местен манастир да им предоставят ползването на сградата. Какво било обаче удивлението на монасите, когато един ден открили в манастира масонски и сатанински книги, а на пода била изобразена сатанинската пентаграма и ватиканският окултен символ "ХиРо" Нещо повече, монасите попаднали на голям брой документи, уличаващи украинските тамплиери в подривна държавна дейност! И не случайно, защото член на ордена бил не кой да е, а високопоставен украински офицер, отговарящ за ракетния комплекс на Украйна.

В края на този важен док. филм ще видите възпроизвеждане на масонски ритуал на посвещение в Русия, който завършва с произнасянето на масонската клетва за вярност към Великия Архитект на вселената, сиреч Луцифер или Сатана:
"Заклевам се в името на Великия архитект на Вселената никога и никому да не откривам без заповед от ложата тайните знакове, допирания, думи, доктрини и обичаи на франкмасонството и да пазя по тях вечно мълчание, обещавам и се кълна с нищо да не му изменям - ни с перо, ни със знак, нито с дума, нито с телодвижение, а също никому да не съобщавам за него, нито за разказ, нито за писмо, нито за печат или всяко друго изображение и никога да не разгласявам това, което сега ми е известно и което може да ми бъде поверено впоследствие. Ако аз не изпълня тази клетва, то да бъда подложен на следното наказание: да ми изгорят и изпепелят устата с нагорещено желязо, да ми отсекат ръката, да ми изтръгнат от устата езика, да ми прережат гърлото, да бъде обесен трупът ми по средата на ложата при посвещаването на нов брат, като предмет на проклятие и ужас, да изгорят трупа ми след това и да разсеят пепелта из въздуха, за да не остане на земята нито следа, нито помен за изменника.
Въпрос: Какво изучават българските ученици в часовете по литература в началните и средни държавни и частни училища?

Отговор: Масонска литература - произведенията и писанията на масони!

В България литературните произведения на "руския"поет и писател Александър С. Пушкин (1799 - 1837) са високо ценени и заемат "достойно" място в учебниците по литература. За съжаление, малцина българи и учители по литература знаят, че Пушкин е бил масон и евреин. Трагичната му участ е добре известна на историци и читатели, но тя явно е била предопределена от връзките му с тайното общество и неговите окултни кабалистични учения. Интересен е обаче фактът, че А. С. Пушкин е членувал в една и съща ложа в Кишинев, Молдова, с първия български масон, архимандрит Ефрем. Ложата се казвала "Овидий" и е била основана през май 1821 г. Тържествено е настанена на 7 юли 1821 г. Тук е важно да се отбележи, че гр. Кишинев е бил важно средище на българската емиграция, където се полагат основите на българското опълчение. Именно в този град руският княз Александър II обявява война на Турция, на 06.04.1877 г.

Макар че някои руски автори и изследователи твърдят, че Пушкин се е отказал от масонството няколко години по-късно, тази версия може да бъде оспорена със солидни аргументи. Защо, например, ако Пушкин се е отказал от масонството, неговите братя му издигат могила (надгробен паметник), белязана с множество масонски окултни символи? Нещо повече, след Втората световна война започва реставрация на паметника, при която работниците откриват два черепа, положени в специална камера. Това дава основание на някои изследователи да заявят, че става въпрос за специален масонски ритуал. Изглежда, че точно такъв е случаят. Двата кръстосани и обърнати надолу факела върху могилата на Пушкин, са символ на два угаснали живота. Освен това, оказва се, че Пушкин е бил не само масон, но и евреин по потекло! За тази деликатна подробност свидетелства, например, хексаграмата върху надгробния обелиск на поета.

След всички тези разкрития ореолът на великия Руски поет и писател започна бързо да избледнява в съзнанието на мнозина руснаци, изследователи на конспирацията. Но какво да кажем ние, българите, за това, че повечето български писатели и поети, чиито произведения се изучават в часовете по литература, са били също масони и... поклонници на Луцифер?!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913391
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930