Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2018 14:18 - Земята се нуждае от Бунтовници
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Едно пътуване от хиляда мили започва с една стъпка и трансформацията на човешкото разбиране може да започне с една мисъл и един бунтовник. Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитвал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последствията. Тази личност е вътре във всеки от нас. Бунтът и желанието за положителна промяна е в основата на човешкия дух.

,,Всичко, което е необходимо, за да триумфира злото, е добрите да не предприемат нищо." - Едмънд Бърк

Но какво е бунт?
Смисълът на думата често е разбиран погрешно, Много от онези, които са ме апострофирали и са се присмивали, когато съм говорил на обществени места, са били с впечатлението, че са бунтовници. И при все това те са слуги на системата, вършещи точно онова, което са програмирани да правят - да разклащат устоите на всеки, които е подготвен да оспори нейния контрол. Бира и подгиравки не са бунт. Други виждат бунтовниците като хора, които повеждат война срещу Държавата. Сигурен съм, че онези в Северна Ирландия, които всеки ден убиват и осакатавят, се мислят за бунтовници. Но отново те са просто марионетки на Луциферното съзнание и Братството, действащи и от двете страни. Бунтът, за който говоря, не включва въоръжени въстания или каквото и да е насилие. Това е бунт срещу индоктринирането и контрола над ума; отказ да бъдем програмирани и минута повече от ,,ценностите", наложени ни от други поколения и от свръхроботите в политиката, икономиката, науката, религията и мрежите на Братството.

Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е бунт.

От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Тозин б унт ще се прояви през периода на прехода в отказа да се сътрудничи на системата и на елита на Братството. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта от нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, защото ще знаят, че Бунтът на роботите не може да бъде спрян. Не е моя работа да казвам на хората какво да правят. Нямам нито желание, нито охота за това. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира скорост по целия свят. Вярвам, че тя ще продължи да се разраства и че някои от нейните проявления биха могли да са:
Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се, че хората ще изтеглят парите си от тези банки и дори ще откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиопни да го направят по едно и също време.
Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени ад облагодетелстват хората и планетата.
Отказ да се сътрудничи на училища, университети и правителствени министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна, и за цялото налично познание.
Постоянни седящи демонстрации, мирно окупиране и масови протести пред правителствените управления във всяка страна, особено при ключовите играчи като САЩ, Русия, Великобритания, Австралия, Япония, Европейската общност и Обединените нации.
Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и затваряне чрез масови седящи демонстрации на пътищата и входовете към парламентарните сгради.
Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако се сблъскат с такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат.
Бойкотиране на всички съдебни дела, които могат и програмите с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.
Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат пудели на Братството и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.
Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските и други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван за манипулирането на света.
Отказ да се гласува или да се подкрепя всеки политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Отказ да се подкрепя всеки политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Братсатвото от рода на Съвета за международни отношения. Тристранната комисия или в Лондон - свързан с Кралския институт по международни въпроси.
Трите най-важни думи тук са мирен, решителен и непрекъснат. Онези, които служат съзнателно или по-често несъзнателно, на силите, които ни контролират, не заслужават нашата омраза. Те се нуждаят от нашата любов и ние трябва да протестираме със смях и веселие. Те не знаят какво правят и също са затворници. Винаги ми е тъжно, когато някой протестира срещу действията на крайно десните групи с агресия и омраза в сърцето си - същите емоции, които мотивират крайно десните. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е енергията, която искаме да разпрострем из света. Но нашата любов не трябва да бъде сляпа, тя трябва да бъде мъдра. Ние трябва да помним, че в света на Братството черното е бяло, а бялото е черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорността и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията. Братството знае каква заплаха са за техните амбиции личности, които мислят самостоятелно и откликват с действия:

,,(Ние искаме да) обезкуражим всяка лична инициатива, която би могла да попречи на нашите дела. Няма нищо по-опасно от личната инициатива; ако зад нея стои гений, такава инициатива може да постигне повече, отколкото биха постигнали милиони хора, сред които сме посели раздор." (Протокол 5)

Един индивид може да промени нещата. Ние не сме безпомощни, а манипулацията не е непобедима, нито пък злините по света - непребдолими. Зависи от вашето душевно състояние. Проблемите могат да се превърнар в решенения с промяна на мисълта.

Ако ще връщаме свободата на Земята, трябва сериозно да изтормозим системата, за да разбере, че роботите вече няма да й сътрудничат. Няма да бъдем лъгани и манипулирани. Ние сме милиарди, а онези, които управляват тайното световно правителство, са шеп хора. Те не могат да наложат волята си на нас, освен ако ние не им позволим. Робот ли ще бъдете, или бунтовник? Това е вашият избор, защото няма да има средно положение.

Източник: Дейвид Айк - ,,Бунтът на Роботите"Гласувай:
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 673783
Постинги: 953
Коментари: 346
Гласове: 706
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031