Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2018 14:20 - Доброволното чипиране и пълното заробване на човека
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1228 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Желанието на хората да се чипират е един страховит феномен, който обаче ясно показва как - изкушавайки се да използваме технологиите, за да направим живота си по-лесен и по-удобен, - можем лесно да поемем по пътя на пълното поробване. Разбираемо е, че хората искат да направят живота си по-лесен - чрез замяната на тежкия физически труд с машинен или чрез подмяната на по-тежките вещи от бита (като книги, ключове или портфейли) с по-леки електронни елементи. Но по-голямата част от хората изобщо не осъзнават огромната опасност, която представляват тези електронни елементи, след като ги допуснем да навлязат в живота ни, и в телата ни, и под кожата ни.

Твърде малко се говори за потресаващите последствия от имплантирането на хора с чипове за радиочестотна идентификация. Твърде рядко се набляга и на факта, че имплантирането може да увреди здравето ни, а освен това - понеже чиповете е възможно да бъдат дистанционно управлявани - могат да бъдат унищожени неприкосновеността на личния ни живот и свободната ви воля. Вместо това, навсякъде се говори за някои индивиди, които доброволно се редят на опашка, за да се чипират като животни, а това се превръща и в модна тенденция.

Наистина ли хората доброволно се чипират?
Ако смятате, че преувеличавам нещата, да ви питам: чували ли сте за биохакерите? Да вземем за пример биохакера Амал Граафстра, който гордо разказва в речта си за TED през 2013г. как по собствено желание си имплантирал RFID чип, за да може с едно движение на ръката да отваря врати, да се логва в компютър, да отключва сейф и да активира смартфона си: пак там той споменава, колко заинтересовани били хората и как се чипирали по цял свят - от Русия през Китай, та чак до Австралия..
Понастоящем съществуват много групи от биохакери, които по собствено желание се чипират, сред които е Нил Харбисъ - художникът далтонист, който през 2003г. се сдобива с ,,айборг", антената на който е имплантирана директно в черепа на Харбисън.

О да, точно така: доброволното чипиране не било заробване, а ,,усъвършенстване на тялото"
Разбира се, движението за трансхуманизъм е съпроводено от цял набор търговски похвати за реклама и специално подбран маркетингов език, който има за цел да продава технологичните джаджи и да ги прави да изглеждат привлекателни в очите на хората. По този начин тези, които доброволно се чипират (и убеждават и другите хора да го правят), гледат на имплантите като на вид ,,усъвършенстване на тялото", което ,,подобрява" телесните им функции. Но тези индивиди не могат да осъзнаят, че парчетата пластмаса и метал са чужди за човешкото тяло, и за това телесните им функции няма как да станат по-добри от инжектирането на синтетични силиконови и електронни устройства в организма.

Здравият разум би трябвало да им подскаже, че всеки имплантиран микрочип ще дразни тялото, ще изпраща изкуствена радиация в кръвоносната система, ще предизвиква различни възпаления, а може да доведе и до тежки и нелечими болести. Каквото и технологични подобрение да предлага чипът, нима си струва да жертвате здравето си заради него - дори да предположим, че няма да застраши вашите личен живот и свобода?

Това не е усъвършенстване, а деградация. Това е осакатяване на прекрасното човешко тяло. Да се опитваш да се сраснеш с машина и да станеш едно цяло с нея - това не е еволюция, а деволюция.
Доброволното чипиране се дължи на неосъзнаването на собственото си съвършенство
Бих могъл да предполага, от гледна точка на психологията, какво мотивира тези индивиди, които се чипират по собствено желание - те се опитват да запълнят някаква празнота в своя живот. А това се дължи на липсата им на любов към самите себе си. Естествено, на всички понякога ни се случва да не обичаме самите себе си достатъчно. Но като виждам хора, които сами увреждат телата си, имплантирайки си изкуствено създадени устройства, това ми намирисва на сериозна липса на любов към собствената им човешка същност. Тези хора явно не разбират съвършеното устройство на човешкото тяло и изобщо не могат да оценят какво невероятно чудо е неговата сложност. Те явно не разбират и че всички ние имаме скрити психически способности (телепатия, телекинеза и т.н.), които могат да бъдат активирани, за да постигнем пълния си потенциал, без да се нуждаем от външна технология.

Тази липса на разбиране и на любов към човешката ни същност, разбира се, идеално съвпада с плановете на черните братства, които умишлено разпространяват такива послания - за всяване на страх, невежество и чувство на малоценност - за да им е по-лесно да контролират масите.

Чипиране на цялата човешка популация: крайна цел на Новия световен ред
Много изследователи като Дейвид Айк (а също и Аарон Русо в това видео за разговора му с Ник Рокфелер) предупреждават, че чипирането на цялата човешка популация е една от крайните цели на елитарния заговор за установяване на Новия световен ред. Тези субекти, които управляват света, имат нечовешки манталитет и безсърдечен, бездуховен, студено-пресметлив ум. Нещо като расата на боргите от Star Trek - кибернетични същества с колективен интелект, които не могат да разберат любовта, не се справят с проявленията на индивидуалност и не могат да толерират събития и хора, които се проявяват и живеят извън техния контрол. От гледната точка на такъв манталитет, масовото микрочипиране е идеално решение за задоволяване на психопатичното и мегаломанско желание да се контролира и да се следи всичко - всеки човек да бъде подчинен.

Човечеството отчаяно се нуждае от осъзнаване и разбиране за реалната опасност - ако позволим да бъдем чипирани, няма да има връщане назад. Веднъж ако позволиш на микрочипът да проникне вътре в теб, значи вече си направил първата крачка по страшния и мрачен път на трансхуманизма - сливането на човешка с машината. Разбира се, първите чипове може и да не се чак толкова сложни, вероятно ням да могат да се управляват дистанционно например чрез GPS; но това е само въпрос на време. Можете да бъдете сигурни, че с напредването на технологиите чиповете ще стават все по-малки, все по-бързи и с все повече възможности, включително с възможността някой ден да изпращат мисли директно в мозъка ви. Това означава контрол на мисълта - а след като вече имате чип поставен вътре във вас, няма да можете да го изключите по никакъв начин.

Пазете се от изкушаващите технологии и от онези ,,полезните идиоти", които доброволно се чипират и по този начин неосъзнателно служат на тъмните сили. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912312
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930