Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2018 13:18 - Таен договор на САЩ с извънземната раса - Част 2 - Край
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Според анализаторите на предложенията на плеядинците фактът, че не били приети от американската администрация се дължи на периода, в който се случва събитието. Годината е 1954, т.е. самото начало на Студената война и на голямото противопоставяне между двата блока, затова американците предпочитат другия тип пришълци, макар че вече са предупредени да не влизат в контакт с тях. Освен това при анализа на първите преговори сред президентските съветници възникват разногласия по въпроса за недостатъчните усилия за постигане на компромисно решение...

Като се говори за добри и лоши пришълци, трябва да се отбележи, че през 50-те години ХХ век Франсис Суон, сътрудничка на ЦРУ и на президента Айзенахуер заради уникалните си сензитивни възможности получава информация, че само расата от т. нар. ,,скандинавски тип" (т.е. плеядинците) имат за цел да спасят Земята от ядрено унищожение. Но расата на сивите успяла да измести ,,скандинавския тип" от нашата планета. Вината е главно на администрацията на Айзенхауер, защото не се вслушва в съвета на плеядинците и влиза в споразумение с най-деградиралата и най-войнствена цивилизация на сивите, контролирани от другите не по-малко опасни - рептилоидите.

Да видим какво казва във връзка с договора бившият служител на военно-морското разузнаване Бил Купър:
,,... На 20 февруари 1954г. делегация от ,,човекоподобни" извънземни раси се срещат с администрацията на Айзенхауер в неуспешен опит да постигнат споразумение относно американската програма за термоядрени оръжия. Препъни камъкът е, че извънземните раси не са съгласни да доставят технологии, които да могат да бъдат използвани от военно-индустриалните интереси, доминиращо в администрацията на Айзенахуер, и определят тона за по-сетнешния диалог между хора и извънземни. Принципната опозиция на групата извънземни да си сътрудничи с развиващия се ВИИК, маркира важния индикатор за голяма група от ,,човекоподобни" извънземни раси, които стоят извън мрежата на пресичащи се интереси, изграждащи ВИИК в САЩ и навсякъде по планетата.
Втората категория извънземни раси е основно ,,човешка" и лесно може да се обедини с човешкото общество по начина описан от Робърт Дийн и други вещи хора по въпроса, че те могат да бъдат неразличими от останалото човечество. Твърди се, че расите идват от звездни системи като Лира, Вега, Плеядите, Сириус, Процион, Тау от Кит, Умо, Андромеда и Арктур.".

Според Алекс Кулиър - американският контактьор, сивите и плеядинците са въвлечени във военни схватки в Слънчевата система и други системи като Сириус Б например. Според Били Майер - швейцарски контактьор и плеядински мисионер, други ключови аспекти от плеядинската мисия са да подпомогнат повдигането на човешкото съзнание и да насърчават обединението на човешката религия. Важно е също, че Плеядинците са отхвърлили твърденията на много други контактьори като Джордж Адамски например и по този начин загатват за ексклузивност във връзка с истината и динамиката на извънземното присъствие. Интересно е, че Кулиър твърди, че някои плеядински групи като тези от Алцион, имат ,,тайни планове", докато от Тейгета (плеядинците на Майер) са описани като искрено подпомагащи човечеството... Въпреки вероятните ,,тайни планове" на някои плеядинци, повечето показания и свидетелства подсказват, че те по принцип имат позитивни контакти с хората и правят много, за да стимулират еволюцията на човешкото съзнание с цел да помогнат на хората да се освободят от влиянието на сивите и рептилите.

В заключение: главните дейности на плеядинците са насочени да помагат на човечеството, за да намери свобода от изградените деспотични структури на нашето общество под натиска на интервентите чрез образование и извисяване на съзнанието. Те реално могат да ни помагат в намирането на глобални решения като универсални човешки права, участия в демократични системи, еволюция на човешкото съзнание и глобалното образование, спасяването на планетата и т.н.

Уилям Купър - представителят на ЦРУ в Тихоокеанския флот с достъп до секретни материали, уточнява още, че след неуспешните февруарски преговори през 1954г. са организирани още две срещи с други извънземни раси, един от които са първоначално високите сиви,бели, а след това и ниските сиви. Преговорите се провели както беше споменато през април 1954г. във военно-въздушната база ,,Холоман", в Ню Мексико. Високите сиви извънземни над 2м. с дълги носове пристигнали с пет кораба тип ,,летящ диск". Те съобщили, че идват от червената звезда Бетелгейзе на съзвездие Орион, отдалечена от нашето Слънце на 37 светлинни години. Според обясненията, които дали, както вече се спомена, планетата им умира и затова те отдавна пътуват из Космоса, за да търсят друга, удобна за заселване планета за своя вид.

Според Купър на първата среща с високите сиви Айзенахуер не присъствал. Срещнал се с тях при втората им визита, което е записано на видео лента, а филмът се съхранява добре засекретен из американските архиви.

По-късно (не се споменава кога) пристигнали и малките сиви, високи 1.2-1.3м., с които е договорено и първото съвместно споразумение. Те твърдели, че посещават Земята от хиляди години и показали на американците фотографии от планетата ни отпреди 10 000 и повече години. Пришълците се опитали да убедят присъстващите от екипа на Айзенахуер, че контролират еволюцията на човечеството и, че са нанасяли различни корекции в нашето развитие през определени периоди от време. Например според тях през последните 150г. те са извършили общо 65 промени в човешките тела.

Въпреки драматичните кулминации през 1954г. са постигнати уговорки със сивите малки, независимо от отказа на Айзенахуер за по-тясно сътрудничество. Той е предпазлив, за което се съди от хора от екипа му, които заявили, че ,,това са противни същества за президента".
Неслучайно, когато Айзенхауер напуска президентския пост след изкарани два мандата като президент на САЩ по отношение на извънземните малки сиви заявява: ,,Те са коварни същества!"

Независимо от всичко споразумението поставя основите на дипломатически отношения с цел да ,,бъде избегнат конфликт със сивите", защото още при първите срещи те демонстрират надменност и агресивност.

На президента и екипа му извънземните представили свой представител (нещо като посланик) на име Крлл, когото американците наричали Крилл. Той имал кралска титла на планетата си, но земляните го именували ,,Оригиналният заложник Крилл".
Според свидетелството на Уилям Купър споразумението съдържало следните клаузи:

Хуманоидите няма да се месят в земните дела.
Хората (има се предвид САЩ) ще запазят в тайна присъствието на пришълците на Земята, както и пришълците нямат право да установяват контакти и да сключват договори с правителства на други държави.
Извънземните ще помагат само на САЩ с технологии, които ще бъдат обменяни в специално построени за целта подземни бази на териториите на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико, Ариозна и Невада. Средствата по построяване на базите осигурява правителството на САЩ от т. нар. ,,черен бюджет", а технологиите и техническите съоръжения са били предоставени от извънземните - грейовете по линия на проект ,,Редлайт".
Разрешава се отвличане на определен брой хора за провеждане на генетични изследвания с цел контрол на развитието на човешката раса.
Пришълците се задължават да върнат отвлечените, след като предварително изтрият спомените от съзнанието им.
Според бившия участник в строго секретните програми на САЩ и извънземните Ед Комарек още при първата среща на Айзенахуер с малките сиви на военно-въздушната база ,,Холоман" те поканили президента на един от летателните си апарати, който подаряват на правителството.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902038
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031