Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2018 15:10 - Преразпределение на силите на Земята според Дейвид Айк
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Според Дейвид Айк ето как стоят нещата в глобален план на момента:
,,...Няма значение каква политическа позиция е заемала дадена страна в миналото, днес съюзите ще се формират без значение на религия, политически, икономически или други различия. Според вижданията на един съвременен прорицател, чието име не се споменава, режимите могат да бъдат тоталитарни или демократични в новите съюзи. Това вече няма да има значение. Понеже във всяка държава има смесица от рептили или хищници в населенията им, ще има безпокойство навсякъде...
На религиозно ниво вече покойният папа Йоан-Павел II знаеше, че има големи разногласия в Римо-католическата църква. Папата беше наясно и с промяната във властта на планетата, но той избра да не разкрива тази информация заради страха и паниката, която щеше да предизвика. Слабостта на Църквата стана напълно очевидна, когато няколко кардинали и други църковни лидери излязоха да подкрепят или отрекат книгата ,,Шифърът на Леонардо", излязла през 2003г. Случаят ще бъде по-ясен на онези, които имат езотеричното разбиране, че Църквата е инфилтрирана от рептилоидните анунаки, които имат и много хищници в редиците си. Поради здравословното състояние на папата, властта му беше открито заплашена от хищническото малцинство. В момента Църквата трудно се изказва единодушно.

Йоан-Павел II държеше до край властта, защото беше много притеснен, че следващият папа няма да бъде в състояние да поддържа Църквата единна. Всъщност сегашният папа ще причини много проблеми и хаос в католическата църква и по света.
За да спрем еуфорията около ,,Шифърът на Леонардо", трябва да се разбере, че кампанията бе спонсорирана от хищниците. Някои от църковните членове и лидери също са спонсорирани от хищниците и направиха крачка напред, подкрепяйки книгата, въпреки че сегашният папа беше против нея..."

По-нататък Д. Айк продължава:
,,...Отвъд хаоса, който се разпространява по цялото земно кълбо, ще изплува малка група от истински Светли същества от всякакви обществени прослойки, култури и вярвания. Програмираното знание ще остане настрана и отхвърлено. Тези истински Светли Същества имат една важна съвместна задача - ТЕ са верни на истинския Създадтел. ТЕ са били избрани да играят ролята на ,,радиопредаватели" под ръководството на Спасителите. А Светлите хора по Земята може и да са, може и все още да не са наясно на съзнателно ниво за техните роли и идентичност. Въпреки това, те ще се впишат на енергийно ниво като ,,Амаз-та-хас". Амаз-та-хасаите ще помогнат да излъчат облекчаващи и утешаващи сигнали, за да подпомогнат жизненоспособните същества в тяхната подготовка за завършването им у Дома. Времето наближава.
Победата на Светлината предстои да се развие тук на тази изстрадала планета!

Все още определени фракции от разузнавателното общество и от британското, и от американското правителство директно помагат на сивите и рептилите с техните планове по превземането на Земята. Сведенията сочат, че тъмните извънземни са обещали на тези хора известна власт, когато планът им сполучи, затова и името на тайната секретна група ,,Трилатерална комисия" е взето от Орионския флаг на сивите и рептилите, познат като три отличителни белега. Това само показва в каква беда все още се намира човешката раса.
Сега сред хората има апатия относно световните събития, която е смъртоносна и заразна. Особено вярно е за хората от почти целия свят, защото почти цялото човечество се е превърнало в апатично стадо от овце..."

Живата и будна човешка съвест като никога друг път призовава всички честни и доблестни хора по Земята да се разтърсят от апатията и да предизвикат правителствата да кажат истината. Крайно време е да бъде разклатена ръждясалата камбана на живата човешка съвест, за да бъде разбудена зомбираната и заспала човешка маса, живееща сляпо и безотговорно на нашата планета. Цялата тази покъртителна информация отчаяно има нужда да излезе пред широка публика, колкото се може по-бързо!
Има доста натиск върху правителствата от страна на немалко ключови хора във властта на големите държави да обявят публично извънземния сценарий, но също така има и доста голям натиск върху тях от елита да не го обявяват. Крайно време е цялото човечество да притисне правителствените официални лица да кажат истината за извънземния сценарий, а ако не го направят, властимащите трябва да бъдат дискредитирани...
Въпросът за извънземното присъствие бе обсъждан на 21- 25 януари 2004г. на закрита сесия на Световния икономически форум в Давос - Швейцария. Това съществено увеличава шанса човечеството да узнае нещо за тайните преговори с космическите нашественици.

Дейвид Айк:
,,...Като се направи анализ на изминалите събития, може да се каже, че контактът на човечеството с представители на извънземния разум отдавна се е състоял, при това не както са мечтали хората, или както е описано от писателите фантасти. Изясни се, че малка група извънземни пристигат тук с други цели, настроени агресивно към човечеството. Изпълнението на контакта, режисиран от сивите се оказа дълбоко унизителен, болезнен и застрашителен акт, защото вече е факт опасността силно ерозиралата ни цивилизация да изчезне. Унищожаването или ,,самоунищожаването" на човечеството се извършва по съвместен сценарий на сивите и съюзниците им, продажниците от човешкия род, налагащи днес Новия световен ред на планетата..."

,,Ако приемем за начало на котакта Розуелския инцидент от 1947г., ще открием още един парадокс, а именно, че през същата година е съставен текстът на Всеобщата декларация за правата на човека, приета от Генералната асамблея на ООН на 10 декември 1948г. Документът и сега има почти свещен характер за човечеството. Обаче най-главните и важни права на човека от 60-те години на ХХ век насам безцеремонно са нарушавани от страна на извънземните сиви, наричани грейове. Чрез безмилостните си експерименти с хората, с което ги лишават от живот или психически и физически ги осакатяват недвусмислено се показва, че те използват човечеството за проучванията и експериментите си, както им хрумне..."

Известно е вече, че в процеса на еволюцията си т.нар. ,,дзети" са дошли на Земята от звездните системи Дзета Сети и Дзета Ретикули на съзвездие Орион. Малките сиви същества, миришещи на сяра, с отвратителни за човешката раса физиономични и телесни белези, са се приспособили да се хранят с човешка кръв, като я приемат чрез кожата си, откъдето изхвърлят и отпадъчните вещества. Освен това се консумират и жлези с вътрешна секреция от телата на отвлечените, полови органи, очни ябълки и други нежни части, както и подобните органи на домашните животни крави, биволи и др.
Покъртителен е случаят в САЩ - един от многото, на отвлечена майка с двете й деца. Когато след известно време тя разбира, че децата й ги няма, се отглежда и колабира, защото вижда главичките и обезобразените им тела в огромен съд, примесени с осакатени тела на домашни животни...

Случаи от подобни естество са безброй през последните 60-70 години. Както показват свръхсекретните анализи, правени от достойни хора и видели най-сетне бял свят, дзетите вече прекалено силно са се пристрастили към нас като към средство за консумация и изглежда не могат да съществуват без човешки материал. Затова ще продължават да отвличат хора и животни, с помощта на земни тайни организации, докато не променим нещо на планетата. Въпросът е кога човечеството ще се спомни, че е коварно изтъргувано от собствения си елит и брутално използвано от извънземните интервенти?

В днешно време, според статистиките изчезват над 2 милиона души годишно от територии по целия свят. И при тези безкрайно варварски и канибалски действия сивите твърдят, че имат право да ги вършат въз основа на договора, подписан с американското правителство при администрацията на Айзенахуер от 1945г. Територията на САЩ е тяхната мека и са решили да ,,дзетизират" населението на тази държава като активно заселват американския континент с хибриди, получени от генетичното смесване на двете раси.
Става ясно, че американския елит в стремежа си да получи извънземни технологии и оръжия в името на националната сигурност на САЩ и господството им в съвременния свят де-факто е заложил бомба със закъснител, криеща непредвидима разрушителна мощ както за американците, така и за цялото човечество. Различни статистики, правени в АНС, в ЦРУ и Пентагона показват, че контактите на САЩ с извънземните от Орион, осъществявани след 1947г. - след розуелския инцидент, са нанесли ущърб на националната сигурност на държавата, както и на авторитета на Американските щати пред целия свят - прецедент в цялата история на съвременната цивилизация.... Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 673928
Постинги: 953
Коментари: 346
Гласове: 706
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031