Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2018 14:56 - Климатичната измама
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Климатичната измама е плод на пропагандата, провеждана от съвременните военни водачи, следователно от една световна групировка, която впрочем вече познаваме. Затоплянето на климата с неговите ужасни последствие е измислица, известна на някои, но далеч не на всички! Болшинството смята мерките срещу заплашителното глобално затопляне за необходими и смислени, като е готово да внесе своята лепта и съответно да се примири с произтичащите от това житейски ограничения. Преживяваме същия феномен във всички форми за опазване на околната среда. И за това става въпрос.
По-рано господстващите откровено е безмилостно са принуждавали гражданите да харчат парите си. Днес изкусно използват страха, за да убедят хората към уж доброволен принос. Стигат дотам, че с насила наложени емисионни данъци успяват да лъжат и изнудват цели държави. В такива случаи е важно да имаш на своя страна общественото мнение. Докато Фридрих Велики казвал: ,,Моят народ не трябва да ме обича, а да се страхува от мен!", днес се опитват да подчинят населението, като предизвикат любов към властващите и разбиране на техните действия. Всъщност народът винаги трябва да бъде лъган и това означава, че като го натупаш по задника, той приема предизвиканата топлина като уюта на семейното огнище. Това е изкуството. Даже кралското изкуство, или както е казал Платон - да господстваш над хората по тяхно желание. Не трябва специално да споменаваме, че масонството също е наричано ,,Царското изкуство".

Те са много прагматични и гледат на случващото се в света, на политиката и на икономическите събития както самият Бог -творец. Защото той допуска тази неправда в света. За несправедливостта, престъпността и перверзността - за всички тези тъмни страни - има някаква необходимост - и така е с всичко, което се случва на Земята. Не бихме могли да интегрираме в мисленето си хора, които решават толкова хладнокръвно и прагматично, тъй като подобно хладнокръвие и прагматизъм са ни чужди. Да вземем следния пример: Един илюминат би могъл да каже: ,,Да, съществува насилие над деца, не го намирам за добро, но винаги го е имало и ще го има и в бъдеще. Затова нека се опитваме да го канализираме, защото не можем да му попречим - в световните събития, в предопределението за тези неща е залегнала определена необходимост - в кармата, в съдбата, в програмата. Тя важи и за насилието"

Дали тези хора познават програмата?

Програмата се развива сама, но човек трябва да открива как тя се променя. Никой не седя на бюрото, за да измисли нещо и да каже: ,,Ето какво искаме да направим сега". Сигурно и това се случва, но по-скоро като изключение. Има обаче хора, които са в състояние да възприемат духовни послания и да констатират: ,,Аха, сега ще се случи еди какво си; да се опитаме да направим най-доброто, да го канализираме и да го управляваме, за да има възможно най-голяма полза за хората".
И човек трябва да е готов да приеме всяка промяна в събитията; такава е програмата. Тя не е измислена, нито създадена от човешки мозък и след това осъществена. Тя е преоткрито от определени хора и може да бъде управлявано от други, подходяща за тази цел.  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 915924
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930