Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2018 14:43 - Американски равин, изповядващ Тора - Стария завет, разкрива кой притежава и управлява световните медии
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 688 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американски равин, изповядващ Тора - Стария завет, разкрива кой притежава и управлява световните медии
Интервюиращ: Една от темите, които биват повдигани, е, че ционистите са господарите на медиите. С други думи, те притежават повечето от интернационалните медийни средства. Бих желал да споделите как американските и е еврепейските медии се отнасят към вашето движение? Сблъсквате ли се с някакви ограничения? Дали медиите отразяват вашите действия или срещате дискриминация от тяхна страна?
Равин: Да, абсолотно! Твърде често ние участваме например в демонстрации в подкрепа на палестинците. И доста ентусиазирани репортери ни интервюират. Те записват подробно с касетофони нашата дейност. И ние си мислим: ,,Ето, виждате ли, много добри репортажи за нас ще излязат във вестниците." Или пък ни интервюират телевизионни репортери. И ние си казваме - ще видим хубави репортажи, но нищо такова не се случва. Липсват всякакви резултати. А това е така, защото медиите на Запад, особено в Съединените щати, или са под господство на ционистите, или много, ама много се страхуват да засегнат ционистите. Това е един от неразрешимите проблеми на съвременната политическа сцена - на световната политическа сцена - как медиите и хората, които се намират под контрол, отиват направо в управлението. И те толкова се плашат, да не уязвят ционистка власт. Често ме питат какво е обясненитео на всичко това? Защо е така?
Твърде трудно е за обяснение. Може би съществуват множество причини, но подсъзнателно ми се струва, че това е резултат от годините след Втората световна война. Поради гузната съвест на онези сили, които са на власт оттогава. Те се страхуват от факта, че в миналото, по време на Втората световна война, те не сториха достатъчно, за да помогнат на евреите. Но онова, което не разбират е, че ционизмът и юдаизмът са две напълно различни неща. И като помагат на ционистите, вършат злини на еврейския народ. Те не помагат на евреите.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901768
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031