Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2018 16:53 - Защо убиха Даяна: страшната истина за кралското семейство
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1662 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дейвид Айк: ,,Ето защо убиха Даяна. Страшната истина за кралското семейство – Кристин Фицджералд е брилянтна народна лечителка и езотерик. Тя е била може би най-близката приятелка и най-доверения човек на принцеса Даяна Спенсър. Сега Кристин проговори за страшните тайни, които е знаела принцеса Даяна, които в крайна сметка са и коствали живота. И сега се представят за пръв път на българските читатели смразяващите разкрития на Фицджералд.
Даяна беше ужасена от кралското семейство. Тя знаеше голямата тайна за техния генетичен произход – Уиндзорите, казано с прости думи, не са човешки същества. В техните вени тече кръвта на рептилиите — могъща раса, която управлява света от дълбока древност.
Даяна ги е наричала „гущерите“ и многократно е изтъквала пред Кристин – „Те не са хора!“
Истинският цвят на кожата на кралицата е доста странен! Тя е зелена!
Даяна е разбрала смразяващата истина през първите дни на месец юли, 1981 г., точно преди сватбата с Чарлз.
Тя е била принудена да участва в древен и зловещ ритуал, който е проведен в Клерънс Хаус – къщата на кралицата майка, която се намира в близост до Бъкингамския дворец.
Ритуалът се нарича „Пробуждане на булката“. Всички жени от 13 избрани човешки „кръвни рода“, които ще заемат високопоставени позиции като съпруги на всемогъщи рептилии са задължени да преминат през жестокия древен обичай.
На тайнствения ритуал са присъствали кралицата, кралицата майка, принц Филип, бащата на Даяна – Ърл Чарлз Спенсър и други високопоставени личности, включително и Калима Паркър Болс.
Даяна е носила бяла роба. Тя е била инжектирана с неизвестен наркотик от собствената си баба, Лейди Фърмой, която е близка приятелка на кралицата майка и реално е уредила брака.

След това й обяснили, че единствената й функция е да ражда наследници. Реалната половинка на Чарлз е била и винаги ще бъде Камила.
След това се е случило нещо изумително! Принц Филип и кралицата майка са показали истинските си лица – променили са се в рептилии, за да покажат на младата „булка“ кои са всъщност, и, че с тях шега не бива.
Принц Филип винаги е изглеждал „малко странно“
Филип й казал в прав текст:
„Това сме НИЕ! Ако изречеш дори и дума на някой, си МЪРТВА!“
Кралицата майка и споделила:
„Всички уши на света ще те слушат и всички очи на света ще те гледат за вечни времена!“
След това младата Даяна е съблечена и обладавана с цели часове с огромен златен фалос, който е символ на древноегипетския бог Озирис. Това символизирало „отварянето на утробата“. Гаврата с нея била толкова брутална, че тя започнала да кърви.
След зверския „ритуал“ й казали, че тя никога повече няма да има честта да присъства на техен „празник“.
След ужасяващата случка, Даяна развива страшни болести като булимия. Превръща се практически в наркоманка – нужни са и конски дози от успокоителни, за да може да притъпи болката.
Тя е разказала на Фицджералд:
Техният абсолютен господар е кралицата майка. Тя е много по-стара от колкото се смята, може би е на стотици години! Неин личен слуга е принц Филип, който координира нарежданията и към масонските ложи и другите тайни организации, които са под неин контрол.
Даяна е казвала неведнъж в прав текст, че кралицата майка е олицетворението на злото на този свят.
Когато Даяна започва връзка с милиардерския син Доди Ал Файед, играта загрубяват. Могъщата египетска фамилия имала ресурса да разтръби скандалната информация и реално да срине тяхната власт.
Точно за това на 31 август, 1997, принцеса Даяна и Доди Ал Файед са пометени от черно подразделение на британските тайни служби. Смъртта им се оповестява като нещастен случай, а като бонус, рептилският клан изкарва милиарди от трагедията.
Спомняте ли си песента Candle in the wind на Елтън Джон, която счупи всички рекорди по продажби!?
Точно те я пуснаха.
След като книгата беше издадена, аз бях уведомен от един от илюминатите, който заема висок пост, че “първата помощ”, оказана на Даяна в тунела е била пребиването й до смърт с кислородната бутилка." 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 915313
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930