Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2018 17:25 - НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА КОНТРОЛ над съзнанието
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1343 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандални разкрития за контрол над съзнанието от определени правителства бяха оповестени, а с това и упротребата на нови извънземни технологии.

Журналистите са се добрали до секретни документи с давност тридесет и повече години.
През 1973 г. невропсихологът Дон Р. Юстесен, директор на лаборатории за експериментална невропсихология в болница в Канзас Сити, публикува статия в „American Psychologist“ за влиянието на микровълните върху поведението на живи същества.

Той цитира резултати от експеримент, описан от неговия колега Джоузеф Шарп, който е работил по проект „Пандора“ (засекретен проект на американския флот).

Дон Юстесен пише: „Разпространяващите микровълни (Шарп и Гроув), чрез които се моделира гласа, са лесни за слушане, идентифициране и разграничаване между 9 думи. Тяхното звучене не е по-различно от това на хора с изкуствени ларинкси“.

По-късно тази система е усъвършенствана. През 1997 г. се появяват документи в интернет страницата на Американската агенция за опазване на околната среда, които доказват това.

Службата за научни изследвания и развитие (представена от проекта „Communicating Via the Microwave Auditory Effect“) на Министерството на отбраната, съобщава:

„Една иновативна и революционна технология разполага с ниска вероятност на радиочестотни явления (RF).

Концепцията е създадена с помощта на ниско интензивна лабораторна система и RF предавател с висока мощност.

Съществуват многобройни военни приложения в областта на търсенето и спасяването, сигурността и специалните операции“.

Според вестник Вашингтон Поуст, през 2002 г. изследователската лаборатория “Air Force” патентова технология, чрез която се изпращат думи в нечия глава с помощта на микровълни.

Говорителят на Научната лаборатория за насочена енергия, Рич Гарсия, отказал да обсъди този патент и свързаните с него изследвания в областта, позовавайки се на политиката на лабораторията да не коментира работа, свързана с микровълните.

През октомври 1994 г. учените от „Air Force“ успели да предават фрази с пределна разбираемост в главите на хората.

Проучването продължило до 2002 г., когато изследователската лаборатория, позовавайки се на секретност, отказала да разкрива или обсъжда други материали.

Световните медии избягват публикуването на пълната скала за напредъка в областта на изследванията за дистанционното управление на човешката нервна система.

Експериментите чрез ултразвукови честоти са изпращали съобщения до човешкия мозък, които той възприема, но за които обектът не е наясно.

Източник: Глобал Рисърч 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899097
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031