Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2018 04:18 - Откъси от известното интервю на Дейвид Айк за списание „Leading Edge“
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 2294 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В началото на 90-те години на Запад излезе книгата „Най-голямата тайна“. Авторът й Дейвид Айк твърди, че на Земята от много дълго време заедно с хората живее расата на човеко- рептилите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А последните няколко десетилетия, според Айк, „разумните гущери“ са близо до осъществяването на тази своя цел.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват, че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все още активна във физическия свят. Това е расата на рептилите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (от шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр. в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и днес, 4000 години по-късно, и се намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко, това кралско семейство има различни имена. Уиндзърите са една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с всяка от сега живеещите кралски фамилии в Европа, е поставен на трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията на президентите на Америка,  ще бъдете изумени. Всички президентски избори, като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!

Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж. Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярна.

Ако се върнете две поколения назад, според изследването, можем да видим:
Прескот Буш е бил член на Обществото на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитаван като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик в ООН и неофициален посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901290
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031