Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2019 05:21 - Бог въздава според заслугите, обикновено го прави чрез децата, за да боли повече
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бог въздава според заслугите, обикновено го прави чрез децата, за да боли повече. 
Синът на тукашния комунистически сатрап Вълко Червенков, зет на Георги Димитров – Тарабата, се самоуби след пиянство до безпаметност.
Дъщерята на свалилия Червенков болшевишки диктатор Тодор Живков – Людмила, умря ненавършила 40 години. А бе любимото чедо на правешкия каскет, което той готвеше за своя наследница на трона на червения монархо-фашизъм. Синът му Владимир е провален получовек, алкохолик и дегенерат. Зетят – пияница и развратник.
Единият от наследниците на члена на Политбюро на ЦК на БКП, гологлавия като Фантомас Тано Цолов, застреля брат си. Двама от синовете на Гриша Филипов - съветският тъпанар, оглавявал Министерския съвет, си отидоха без време от този свят, единият по насилствен път. Внучката на този умишлено неизбавил се от своя руски акцент член на Политбюро пък съди своя чичо!
Внукът на убиеца на хумориста Райко Алексиев ─ Георги Боков, който носи името на своя садистичен дядо, пребиваше майка си и търка затворническите нарове заради кражби на автомобили. Неговата сестра, дъщерята на червения престъпник Филип Боков, който „поглъщаше вината с мезета“, се обеси. Досещате се, че тя бе племенница на Ирина Бокова – гаулайтерка на един от клоновете на световното правителство – ЮНЕСКО. На нейната съвест тежи убийство, останало неразкрито, поради принадлежността й към Интернационала.
Не по-приятна е съдбата и на някои от подставените лица на другарите. Например голямата дъщеря на Желю Желев си тегли въжето. Синът на Петър Стоянов – Стефан, бе заловен с наркотици и оръжия. Освен това крадял и не си плащал наема. Комунистическият хамелеон Велизар Енчев, офицер от Държавна сигурност, свикнал да обслужва който му плати повече – от тъмно червено, през синьо, до атакисткия трикольор, също бе застигнат от тежка участ. Синът му стана жертва на тежка карма. Освен по бащина линия, младежът бе обременен от престъпленията на дядо си по майчина. Дядо му Петко Неделчев Петков, баща на Енчевата съпруга Недялка Петкова Неделчева, е бил пръв помощник в престъпленията на един от главните главорези след 9 септември 1944 г. Лев Главинчев. Енчев е потомствен комунист, а неговият тъст-джелатин е бил партиен секретар в Строителни войски и на първична партийна организация в столичния район „Красно село“.
 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902545
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031