Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2019 21:06 - ЦИОНИСТИТЕ НАПЪЛНО КОНТРОЛИРАТ АМЕРИКА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 764 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 2 декември 2010 г. в реч пред Осмата годишна конференция „Представи и схващания на арабо-американците“, проведена в Диърборн, родния град на Хенри Форд, Хелън Томас заяви: „Конгресът, Белият дом и Холивуд, „Уол Стрийт“ са притежание на ционистите. Моето мнение не подлежи на съмнение.“ След като я атакуваха, дни по-късно тя се защити: „Просто мисля, че хората трябва да бъдат осведомени за това кой определя възгледите в тази страна.“

Още на следващия ден американското еврейско Гестапо – Антиклеветническата лига, обвини възрастната журналистка, че „безпогрешно и ясно се е разкрила като вулгарна антисемитка“. А Държавният университет Уейн побърза да прекрати удостояването на изтъкнати студенти по журналистика с Наградата за разнообразие на медиите „Духа на Хелън Томас“. На което самата тя отговори: „Ще обърна към Антиклеветническата лига да си вземе думите назад. Те си мислят, че имат право да заплашват. Вече отнеха работата ми. Сега искат да ме лишат и от моите почетни звания.“

И добави: „… Ръководителите на Държавния университет Уейн се подиграха с Първата поправка [на Конституцията] и опозориха заложените в нея принципи на свобода на словото и печата“.

Дали не се предоверявам на госпожа Хелън Томас? Чак пък Холивуд… Излишно е да ви призовавам да обръщате повече внимание на имената, изписвани в началото и края на американските филми. Нека предоставим думата на покойния Марлон Брандо, смятан от мнозина непредубедени люде за най-велик киноактьор за всички времена. В предаването „На живо с Лари Кинг“ на телевизия CNN той заяви: „Евреи управляват Холивуд. Холивуд е собственост на евреи.“

Още през вече далечната 1979 година Марлон Брандо за първи път изрече своето горчиво заключение по отношение на Холивуд, изцяло завладян от евреите: „Виждали сте очернена всяка раса, но никога не сте виждали непривлекателен образ на чифут, защото евреите много внимават за това. Те никога не допуснаха подобно нещо да бъде показано на екрана.” Същото важи с пълна сила за всяка област на живота. Евреите винаги са Жертви, по всяко време и навсякъде са просто симпатяги – умни, красиви, възпитани, етични… И неотменно нанасят удари точно когато трябва.

Докато светът бе зашеметен от атентатите в няколко влака в Мадрид, израелската армия разстреля с ракети от въздуха духовния водач на Хамаз шейх Ахмат Ясин, ликвидира няколко десетки палестинци и разруши дузина къщи в сектора Газа. В интервю за водещия от BBC Тим Себастиян заместник министър председателят на Израел Йeхуд Олмерт оправда и защити този терористичен акт срещу един безпомощен старец на инвалидна количка. Разбира се, окупираното от ционистите правителство на Съвет­ските американски щати наложи вето върху проекторезолюцията на Съвета за сигурност на ООН, която осъждаше израелските действия. Евреите винаги са прави.

Еврейският музикален- и кинопродуцент Еърън Русо бе истински богат човек. Например той уреждаше концертите на прочутата британска рокгрупа “Led Zeppelin” в САЩ. Продуцираше нашумели филми с участието на известни режисьори и актьори. Сещам се например за комедията на Джон Ландис „Смяна на местата“ с Еди Мърфи, Дан Ейкройд, Ралф Белами и Джейми Лий Къртис, дъщерята на популярния артист и певец Бърнард Шуортз, познат ви като Тони Къртис.

През 1990 г. Русо послуша гласа на съвестта си, заряза ционистката върхушка, на която принадлежеше, и се впусна в документалистиката и политиката. Филмът му „Напълно луд“ представлява съкрушителна дисекция на Североамериканското споразумение за свободна търговия – НАФТА. Авторът пръв разкрива, че това е опит за ликвидиране на Канада, САЩ и Мексико и обединението им в една държава. Следващото му разследване─ „Война срещу наркотиците“, прави на пух и прах опитите за въвеждането на карти за самоличност в САЩ. Скоро ще разберете кои са „консултантите“ по тази програма, наети от… „консерватора“ Джордж Буш.

След поредица от опити в политиката, Русо обяви своя проект „Свободна държава“. През 2006 г. той създаде пълнометражния документален филм „Америка: От демокрация към фашизъм“. В него изобличава еврейската финансова система в родината си и преди всичко Федералния резерв. Русо убедително доказва, че данъкът върху доходите е противоконституционен. Месеци след появата на филма неговият автор напусна този свят, поразен от… свръхскоротечен рак. Малко преди смъртта си основа електронната медия „Възстановете републиката“ – RestoreTheRepublic.com.

Да потърсим още свидетелства. В своята книга „Оръдието и маслинената клонка: Корените на насилието в Близкия изток“ британският журналист от еврейски произход Дейвид Хърст цитира израелския музикант Гилад Ацмон да прогнозира, че Америка „е на път да изгуби своята независимост… и да стане далечна колония на една очевидно по-велика страна, еврейската държава“.

През 2003 г. преподавателите (професорите) по политически науки Джон Миършаймър от Чикагския университет, и Стивън Уолт от Факултета по държавно управление „Джон Кенеди“ при Харвардския университет, публикуваха пространно изследване на влиянието на израелското лоби върху вътрешната и външната политика на САЩ. Фактите в него, както и изводите на двамата учени, са поразителни.

Според авторите „една от причините за успеха на еврейското лоби в Конгреса на Съединените щати е, че някои ключови депутати са християни ционисти, какъвто е например Дик Арми. През септември 2002 г. той заяви: „Моят приоритет № 1 във външната политика е да защитаваме Израел.“ На човек му се струва, че приоритет номер едно на всеки конгресмен би следвало да бъде „да защитава Америка“, но не това изрече Арми. Освен него има доста еврейски сенатори и конгресмени, които действат за това политиката на САЩ да подкрепя интересите на Израел.“

В Съединените щати действа могъщо произраелско лоби, скрито зад фасадата на организацията Комитет за американо-израелски обществени работи ─КАИОР, на английски AIPAC „Влиянието на AIPAC на Капитолийския хълм се простира дори още по-далеч. Според Дъглас Блуумфийлд, бивш член на ръководното тяло на AIPAC, „за членовете на Конгреса и техните сътрудници е обичайно, когато се нуждаят от информация, първо да се обръщат към AIPAC, преди да се насочат към Библиотеката на Конгреса, към Службата за проучвания на Конгреса, към служителите на комисиите или към експертите при администрацията.“ Още по-важно е, че „често се обръщат към AIPAC за написване на речите им, при работа по законодателството, за съвети по тактиките, за извършване на проучвания, за набиране на спонсори и за уреждане на гласувания.“

А като теглим чертата се оказва, че AIPAC ─ de facto агент на едно чуждо правителство, притежава решаващата сила в Конгреса на САЩ. В него никога не се провежда отворен дебат относно политиката на Съединените щати спрямо Израел, дори когато тази политика води до сериозни последствия за целия свят. По този начин едната от трите основни власти в управлението на САЩ е твърдо посветена на подкрепата на Израел. Както отбеляза бившият сенатор Ърнест Холингс (демократ от Южна Каролина) при изтичането на неговия мандат: „Не можете да провеждате политика спрямо Израел, която да е различна от онази, която AIPAC ви задава.“ Не е чудно онова, което израелският министър-председател Ариел Шарон веднъж заяви пред американска публика: „Когато хората ме питат как могат да помогнат на Израел, им отговарям – помагайте на AIPAC.“ Шарон не е единственият, който възхвалява могъществото на AIPAC. Лидерът на малцинството в Сената Хари Рийд твърди: „Не мога да си представя по-добре организирана и уважавана политическа сила от AIPAC.” А бившият говорител на долната Камара Нют Гингрич нарече AIPAC „най-ефикасната групировка от всеобщ интерес… по цялата планета“. Бившият президент Бил Клинтън описа AIPAC като „поразително ефективен“ и „лобиращ по-добре от всеки друг в този град“. “

Да не би професорите Джон Миършаймър и Стивън Уолт да са „антисемити“, които преиначават или пресилват нещата?Преди време, когато бе начело на правителството на ционистката държава, Ариел Шарон се обърна към тогавашния външен министър и настоящ президент Шимон Перес: „Искам съвсем ясно да ти обясня нещо. Не се тревожи от американски натиск над Израел, защото ние, еврейският народ, управляваме Америка. И американците го знаят.” Признанието на израелския министър-председател се отнася до останалата единствена свръх сила на планетата. Истината е, че с изключение на периода между 1947 и началото на 1953 година, когато тяхното момче Сталин се взе прекалено насериозно и се възпротиви на Братството, те ръководеха и СССР. 



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Май "секи дома" ще е девизът на СПАСЕНИЕТО.
23.04.2019 14:11
Секи дома, everyone to go home.
Може да не е лесно, но друго вече става НЕВЪЗМОЖНО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901623
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031