Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2020 04:55 - ВИРУСИТЕ СА ПРОСТО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ТОКСИЧНИ КЛЕТКИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази статия е превод на представената от д-р по медицина Томас Коуен (Thomas Cowan) хипотеза за исторически повтарящия се модел, при който всяко повишаване на електромагнитните нива на Земята бива последвано от пандемия, и как това поставя необходимост от постоянно израстване на човечеството в духовен план.
Преводът по-долу представя най-важните/опорни/есенциални моменти от 10-минутното говорене на д-р Томас Коуен. Някои разширения или прескачания от основната линия са пропуснати с цел компактност, лесно четене и възприемане на основното послание.
Оригиналното представяне на хипотезата, можете да чуете във видеото, заснето по време на Health And Human Rights Summit в Тусон, Аризона, САЩ, на 12 март 2020 г.

Бележка:
Енергията понатежа и ще става по-тежко, но това сега е нищожно в сравнение с онова, което можеше да бъде и онова, което енергийно ще се развие в следващите месеци, а именно:
Прочистване на „токсините” на всички нива и във всички направления.
А когато едно тяло се детоксифицира, то преминава през треска, повръщане, главоболие и изчистване до пълно обезсилване, за да не остане нищо от досегашния „живот” в него.
Кодовете на Справедливостта и Божествената Необходимост, за които писах в предходната статия, ще задействат/задействаха нужното за всеки и всичко прочистване.
Ще бъде тежко (вече е) - отделящата се все повече нисковибрационна енергия, създава едно сгъстяване, което задушава.
Не се отчайвайте, вълна е.
Може да е дълга и тежка (3D няма да се пусне лесно и там, където е дълбоко-дълбоко вкоренено, ще боли от изтръгването му), но е вълна и ще отмине.
Поддържайте високите Реалности в себе си, дръжте фокус върху Висшите развития в момента, вършете вътрешната си работа и не се разсейвайте от външните обрати - те са само повърхностен слой, отвъд който е Кристална Чистота.
Текстът по-долу представя научната хипотеза за връзката между електромагнитните нива на Земята, вирусите и повдигането на съзнанието. Един процес, който Сега преживяваме на всички енергийни нива, от всяка плътност – от фини етерни, до най-плътни телесни.
Вземете онова, което кореспондира с вас и с вътрешното ви знание/усещане.
Когато отвън настъпят ограничения, е моментът, в който Свободата се ражда вътре.
Бъдете свободни!
Просто БЪДЕТЕ!
Анна

През 1918 г. след пандемията Испански грип, Щайнер е попитан: „За какво беше всичко това?” и той отговаря:
„Вирусите са просто изхвърляне на токсични клетки. Вирусите са части от ДНК или РНК с още няколко протеина, които се изхвърлят от клетките и това се случва, когато клетката е отровена. Вирусите не са причина за нищо.”

Първият начин, по който ви окуражавам да погледнете върху това, е чрез следния пример:
Да кажем, че вие сте известен изследовател на делфини и изследвате делфините в Арктическия кръг от стотици години или поне от много дълго време, и делфините са били здрави, но един ден ви се обаждат и ви казват:
„Фред, всички делфини или повечето от тях умират в Арктическия кръг, би ли дошъл да проучиш?”
И вие можете да зададете само един въпрос.

Колко от вас биха казали: „Искам да изследвам генетичния строеж на делфините.”? - Никой, защото е глупаво.
Колко от вас биха казали: „Искам да видя дали този делфин или онзи делфин има вирус, който е заразен и затова всички делфини се разболяват.”? - Един човек.
Колко от вас биха казали: „Някой е замърсил водата.”? - Някой? Всички. Защото това е, което се случва. Клетките се отравят и се опитват да се прочистят чрез отделяне на повредените от тях участъци, които ние наричаме вируси (в съвременната теория за вирусите, те се наричат екзозоми и са много комплексни).

Аз имам реален пример, от когато бях дете и отвън до нашата къща имаше мочурище, пълно с жаби, които ме държаха буден по цяла нощ. В един момент жабите изчезнаха.
Колко от вас мислят, че жабите получиха генетично заболяване?
Колко от вас мислят, че жабите хванаха вирус?
Колко от вас мислят, че някой сложи отрова във водата?
Защото точно това стана.

Болестите са отравяне.

Та, какво всъщност се случи през 1918 година?
Ще кажа, че при всяка пандемия през последните 150 години има квантов скок в електрифицирането на Земята.
През 1918-та, късната есен на 1917-та, бяха въведени радиовълните около света.
Когато и да изложиш една биологична система на ново електромагнитно поле, ти я отравяш.
След това започна Втората световна война със следващата пандемия, след като цялата Земя беше обгърната с радарни сигнали, на което човечеството беше изложено за първи път.
През 1968 г. беше Хонг-Конгският грип и това се случи, когато за първи път около Земята, в радиационния пояс на Ван Алън, който интегрира космическите излъчвания от Слънцето, Луната, Юпитер и т.н., и ги доставя до живите организми на Земята, ние поставихме сателити, излъчващи радиовълни и в рамките на 6 месеца имахме нова вирусна пандемия.

Защо вирусна? Защото хората биват отровени, те отделят токсини, което изглежда като зараза и хората мислят, че това е грипна епидемия.

При епидемията през 1918-та Бостънският Здравен Департамент решава да изследва заразността и вярвате или не, те събират стотици болни и вземат секрет от носовете им, който инжектират в здрави хора, и нито един от тях не се разболява. Повтарят опита отново и отново и така и не доказват заразност. Правят го и с коне, които са заразени с Испански грип. Слагат торби на главите им, в които болните коне дишат и след това слагат тези торби на главите на здрави коне и нито един от тях не се разболява.

Можете да прочетете за това в книгата „Невидимата дъга: История на електричеството и живота” от Артър Фърстенбърг („The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life” by Arthur Firstenberg), който документира всички стъпки в електрифицирането на Земята и как в рамките на 6 месеца се развива нова грипна пандемия около света.

И тук можете да се замислите върху този обикновен въпрос: Как вирусът се разпространява от Канзас до Южна Африка за две седмици и целият свят получава симптоми по едно и също време, въпреки факта, че през 1918-та транспортът е каруци и лодки? Няма обяснение и никой не знае как.

Но ако се замислите за радиовълните и излъчванията, които някои от вас имат в джоба си и на китката си, то вие можете да изпратите сигнал до Япония, който стига мигновено. Така че, онези от вас, които не вярват, че има електромагнитно поле, което комуникира глобално в рамките на секунди, просто не сте обърнали внимание на това.

И аз ще завърша с едно малко посочване – че в последните 6 месеца имаше драстичен, квантов скок в електромагнитното излъчване на Земята и съм сигурен, че голямата част от вас знаят за т.нар. 5G и това, че в момента има 20 хил. радиационно излъчващи сателита, също както радиационно излъчващите неща в джоба и на китките ви, които използвате постоянно. Това излъчване не е съвместимо със здравето. Съжалявам да го кажа, но не е съвместимо със здравето. Това е вибрация, която разрушава водата, а чувствителността/податливостта на тялото има връзка с това колко метал има в него и какво е качеството на водата в клетките. Така че, ако инжектирате хора с алуминий, те започват да абсорбират повече електромагнитни излъчвания и това е перфектният начин за увреждане на видовете, което сега преживяваме.

Някой може ли да предположи къде е първият напълно покрит с 5G град в света? (публиката отговаря)

Именно. Така че, когато започнем да мислим за тези неща, откриваме, че сме в екзистенциална криза, каквато човечеството не е преживявало никога досега. Това е нещо безпрецедентно - поставянето на стотици хиляди сателити в обвивката на земята.
И тук искам да сложа финал с едно последно нещо – цитат от Рудолф Щайнер от 1917 г.:
Във времената, когато нямаше електрически токове, когато въздухът не гъмжеше от електрически влияния, беше по-лесно да си човек… Поради тази причина, за да бъдем въобще хора в наши дни, е необходимо изявяването на много по-силни духовни способности, отколкото е било нужно преди един век.

Оставям ви с пожеланието да правите, каквото можете за повишаване на вашите духовни способности, защото е наистина трудно да бъдеш човешко същество в тези дни.

https://www.soulpotential.eu/2020/03/elmagnitni-niva-virusi-povdigane-na-syznanieto.html?fbclid=IwAR0gVxjUSpjlprg56a5Tww4VglYNfpOay0K-XbMRtIzX9MCOLlQi-Omf4T8



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913171
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930