Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2020 04:47 - ВЪЗМОЖНА ЛИЕ ЛИ ПРОМЯНА? ОТГОВОРЪТ МИ Е КАТЕГОРИЧЕН: НЕ, НЕВЪЗМОЖНО Е
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И после ми плямпайте, че комунизмът си е отишъл. Чешете си езиците и пръстите с разни ваши фантасмагории за „честни комунисти“ и не до там почтени партийци. Другари идиоти, та като фон в предавания на основната телевизия – днешната Кошлуковизия, сега виждаме мутрите на дъртите водещи, Татовите любимци. И даже самия му зет – „Батето“, мъжът на „Каката“!
В някакъв „форум“ прочетох откровението на един такъв – от „умните и красивите“. Беше написал – цитирам дословно: „Загубихме шоуто на Слави.“ Повтарям – дословно. За този „интелигент“, може би даже „интелектуалец“, загубата е това – представлението на уйчиндолската курва и нейните ратаи. „Просветен“, „образован“, „схватлив“ и… с мнение. И с претенции да го изрази публично. На всяка цена.
Споменавам това, защото навън е зима. Развихрилата се вихрушка пред прозореца на помещението навява снежинките със сила сякаш е януари. Но не е. Пиша тези редове в Деня на журналистиката – 1 април. А ни очаква истинската пандемия – икономическата. Задава се глад. Следователно – мор. Тогава да му мислят старците…
През това време ще пробутат на слисаното население генно модифицираните храни. А може да се окаже, че пестицидите са полезни. Борят се с коронавируса. Да не се окаже, че нацистите са спасили еврочифутите?
Пропускаме прекрасния пролетен сезон. Хора с хронични заболявания
преждевременно ще си отидат от този свят поради обездвижване, липса на чист въздух и живителни слънчеви лъчи – най-сигурния враг на вирусите. Но стадото ще продължи да слуша и да се подчинява. И да обича комунистите си, вместо да ги помете барабар с преторианската им гвардия – милиционерите, военните… Даже, когато те – например Бойка Борисова – ругаят… комунистите. Самообиждат се. Няма значение, маха с копитце овцата, която не се разпознава като такава.
Даже времето негодува от това смляно и сдъвкано население от страхливи потурнаци. При съботната ми обиколка из пазарите зърнах многократно повече млади същества от ужким мъжки пол с всевъзможни маски на зурлите, отколкото жени. Спирам се на това, понеже двама посетители на „Диагноза“ ме попитаха дали може да се направи нещо? Възможна ли е промяна?
Отговорът ми е категоричен: Не, невъзможно е. Циганите, които срещнах по улиците и сергиите не носеха маски. Част от тях ме познават от години. Държим се съвсем дружелюбно едни към други. Само като ме видяха, две млади циганки ми рекоха, че не вярват на нищо от показваното и изговаряното по телевизиите. А аз им отвърнах, че са прекрасни. Те не вярват на старите снимки и видеозаписи от Италия, с отвратителните сюжети: редици от ковчези, пренасяне на ковчези и т.н. Още по-малко – съвсем – на колоните военни камиони, може би отиващи на учение. Но представяни като… разхождащи дървени пардесюта?! Повечето от тези фотографии и видео репортажи са отпреди години. Циганите се усмихват снизходително и си гледат живота така, както го разбират.
Не мога да река същото по адрес на овчето стадо, което има претенции да е съставено от някакви „мои сънародници“. Не, драги мои. Вие сте мангали. Вие, чалгарските боклуци, се оставяте да бъдете облъчвани с измами, тиражирани от пропагандата на официозите. И им вярвате. Поглъщате медийната отрова и продължавате да се заразявате с комунизъм. Че и коментирате, на всичко отгоре.
Погледнете броя на посетителите на разни предавания, сайтове и блогове. И ги сравнете с този на интересуващите се от „Диагноза“. След това – с изключение на стотина-двестата, за които често говоря – изобщо не смейте да се смятате за хора. Защото не сте. Вие сте нищожества. Долни твари. Покорни клозетници, готови да бъдат бѐсени от властниците и то с въженца, които сами си носите от къщи. Понеже, подобно на онази дрипа от русенско, която приемате за… „актьор“, смятате, че „има хора, които решават, и има хора, които се подчиняват в тая държава“. Иначе казано – каквото за всички, това и за гол Хасан. „Комисията казва, щабът казва, това е!“ – заявява пачаврата, наречена Камен Донев. Наистина досега не знаех за съществуването на този парцал.
Вие сте плужеци като него. Роби на изроди и изверги. Още не мога да се излекувам от онази гледка на уродливи карнобатски михлюзи, протестиращи в защита на арестувания от своите техен господар Миньо Стайков. Този червен десарски екскрементен червей, който едва ли е завършил и средно образование. Което беше задължително някога, впрочем. Тоест, едва ли е постигнал минимума от изисквания за „хармонично развита личност на социализЪма“!
Не, това не са хора. Не са човешки същества. Тези са фекалии. Всички комунисти, земеделци, всякакви партийци, са зло. Постъпвайки в партиите, те са се съешили със сатаната – метафората за върховното зло. И то – като пасивни партньори в акта. Досега няма нито едно доказателство той – Луцифер – да се е променил. С други думи, всички партийци са прихванали злото. Разнасят и разпространяват заразата с него. Колкото по-бързо чифутският елит ги измете от лицето на земята, изхвърли ги в канализацията, толкова по-добре. Най-малкото – няма да задръстват чак толкова отходните тръби…
Във времена на всеобща измама изговарянето на истината
е революционно действие[16]
Някои от вас ми изпращат връзки към видеорепортажи и снимки, показващи как и западняците се тълпят в магазините и изпразват щандовете с тоалетна хартия. Обаче толкова долни твари, такива боклуци в човешки образ, колкото виждам тук, няма никъде по света. Даже на Островите Зелени нос или в Буркина Фасо. Вие, чалгарците, сте най-големите отрепки на този свят. И според мен – повтарям: според мен – нямате никакви основания да претендирате, че имате право да живеете. Защото само мърсите прекрасния свят, сътворен от Бог за хора, а не за гои – долни бъзливи добичета. Но Господ си знае работата…
Знам какво ще последва. Този пък кой е? За какъв се мисли?
Свикнал съм. “Trans penem mihi est” – „През оная ми работа е“, както рекъл Гай Юлий Цезар на римските сенатори.
Само за онези съвсем малко на брой посетители на „Диагноза“, които освен, че й вярват, изпитват и необходимост от нея, ще обясня. И не ме интересува кой за какъв ме смята. Изобщо. Погледнете няколко реда по-нагоре – към репликата на Цезар.
Вече споделих истината с вас. А тя е, че бих драл живи всички партийци от пролетта на 1944 година до този момент. На първо място – номенклатурните кадри на БКП, БЗНС и техните подразделения след 9 септември 1944 година и след 10 ноември 1989 година.
Освен това бих драл живи и пачаврите, които дават думата на всички тези фатмаци, доктори, на милиционерите, на бъзливците, увили своето шубе и мързел във военни униформи, на „професорите“ и „политолозите“, на „социолозите“. На цялата тази измет, издокарана в човешки вид. Да, да – пачаврите като Кошлуков и Любенов, например. И всички останали. Покажете ми само едно телевизионно предаване, радио-програма или печатно издание, което да не принадлежи на ЦК на БКП и да не е зависимо и контролирано от все още действащата и то още по-подмолно Държавна сигурност. Тези червени интернационалисти, завършени боклуци в привидно човешки образи, е възможно да виреят само в нужник, сред своите – клозетните червейчета. Защото са такива – клозетници. И ето – това е факт. Те са уважавани членове на клозетното общество. Те минават за… „съвършени“. Тях слушат, а не умните, подготвените, нормалните и честните хора. Те, свестните, остават затикани в кьошетата на това… „общество“.
Не е ли възможно да проумеете, че всички тези гнусавци, които ви командерят, трябва да бъдат изтрити от лицето на земята? Те не са просто безполезни твари. Те са изключително вредни и опасни. Изобщо не ги е еня нито за възрастните, както лъжеха първоначално, нито за младите. За никого. За тях важното е да пълнят гушите си и те да са добре. Комунисти.
Комунист не означава нищо друго, освен зъл, безмилостен, егоистичен и алчен нарцис. Готов и да убива в името на собственото си добруване. Задачата на всички тези – някои дори не могат да го осъзнаят – е да съсипят онези значителни части от световната икономика, които интернационалното комунистическо Братство, прочутият един процент свръхбогати, още не е докопал. На водещите се „доктори“ да обясня – може някой да им го предаде. Слава Богу, те ще бъдат сред първите жертви на изкуствения интелект. Най-късно до десетилетие – най-късно – вече няма да има потребност от тях. Ще ги заместят машини. По този начин световното правителство ще регулира още по-лесно количеството човешко население на планетата.
Какво ще правите след извънредното положение? При вече видимия скок на безработицата, при намалените доходи и увеличените цени? Колко от вас ще закъсат така, че живеейки на ръба на оцеляването да се разболеят от други, по-трудно изцерими страдания?
Истинската медицина не поставя пациентите на конвейер. Всеки организъм е специфичен и изисква специални, конкретни грижи. Холистичната медицина е посветена на това. Първо – на обучението как хората да ценят и пазят здравето си. Понеже това е задача на самите тях, а не на други. И второ – когато се налага – на откриване на причината за заболяването на конкретния човек. За да бъде премахната, заедно с произтичащите от това поражения на други органи. Което означава пациентът действително да бъде излекуван и върнат към нормалния за него начин на живот. Ако тези доктори с фуражки и каскети, до един текезесари, бяха холистици, щях да ги браня. Но те са прости, банални, примитивни комунисти. Отучили се да попържат. Което е единствената разлика между тях и бащите им.
Също така не мога да разбера каква сила кара преобладаващото мнозинство от туземни чалгарци да се мъчат да изразят мнение в разни „форуми“ и „социални мрежи“? Последните са ми непознати. Но съм жив и нямам проблем. И телефон нямам.
Обаче понякога срещам идиотите да обсъждат писмено и вербално – в кабеларките с отворени телефонни линии – всевъзможни теми. Тези низши твари, без значение дали са с някакви дипломи, официални занятия и длъжности – постове, „разбират“ от всичко. Нито за миг не са в състояние да допуснат, че съществуват хора, които са по-умни от тях. И са далеч по-ерудирани. Имам предвид шепата истински мъдри и образовани люде, а не снобите. Онези, които, щом им се повреди водопровод, викат водопроводчик. Ако се налага да иззидат или измажат стена, не запретват ръкави, а се договарят със зидари. Когато водят дела, не се защитават сами, а се доверяват на адвокати. И така нататък, ако схващате какво искам да кажа.
Всеки човек, ако е такъв, е ценен с нещо. В своя исторически опит човешкият род е стигнал до разделението на труда като многократно по-ефективната форма на производство и всякакви други дейности. Има хора, които от младини са се самоизграждали като политици, писатели, композитори. Не ми опонирайте с изродщините в интернет, препредавани и от долнопробни медии, в които момиченца от ТКЗС изпълняват прясно съчинена от тях имитация на народна песен с актуален текст за карантината. Нито опитите за хумор на случайници, които не познават граматиката, а се напъват да стъкмяват текстове, чието предназначение не само не е за обнародване. А е вредно и за изливане в нужниците. Пълно е с такива. И вие не сте изключение.
Вместо да зачитат качествата на можещите в областта на управлението,
анализирането и осмислянето на политиките, уменията за взимане на решения на знаещите и можещите това, всякакви чукундури изливат в публична среда помията, съдържаща се в техните малки мозъчета. Въобразяват си, че могат всичко – разбират от медицина, но и от физкултура. Смятат, че щом са сменили батерията на чешмата в кухнята си са квалифицирани водопроводчици. Познават миналото на човечеството от… читанките по история, писани от комунета и ченгета по специално зададена програма за затъпяване на населението. Същото се отнася и за останалите сфери. Достатъчно е да послушате малко „гениалния“ потомствен комунист Михаил Константинов – Главния малък мозък, и всичко ще придобие формата на фарс. Освен другото, той окачестви Корнелий Нинов от БКП-СДС-БСП като „хубава жена“.
Да пази Господ! Не е само от годините. Имаме работа с изграден манталитет на комунист. Невъзможно е комунистът да има схващане за естетика като хората, човеците. Той е дегенерат по дефиниция. Но, ако разпитам 1000 души, най-малко 990 ще определят Главния малък мозък на народната република Мишо Константинов като образец на ум и ерудиция. Плюх си в пазвата. Да не се окаже, че тримата фатмаци са прави да ни делят на млади и възрастни.
Та тези, които не могат да издържат на странния си вътрешен напън за намиране на изява, и показват рогата си публично, може би си въобразяват, че наистина знаят и могат всичко. Даже, да изкопаят гробовете си след като пукнат. Впрочем, защо ли горят труповете на починалите от каскетния вирус? За да не можем да узнаем дали са си отишли, благодарение на него? Понеже никой патоанатом не може да направи аутопсия на шепа пепел след кремацията. А сигурни ли сте, че броят на заразените и умрелите е верен? Какво ви дава основание да смятате, даже да вярвате, че жителите на земята наброяват 7,6 милиарда души? Може би фактът, че никога не са ви лъгали?
Същите тези „умни и красиви“ комунистически перекендета, които затлачват форумите с екскрементите, произвеждани от техните малки мозъчета, са изявени „бунтари“. Силни народни трибуни и „революционери“. Но готови само на „въстания“ в интернет. Не очаквайте от тях да предприемат някакви действия. Нито – да се присъединят към евентуален бунт. По правило те са тъкмо онези, които най-съвестно носят замърсените маски на мутрите си и стриктно спазват заповедите на тримата фатмаци, на всяка власт.
Те са представители на онези 8 милиона тукашни шушумиги, които винаги са били готови да си носят въженцата, ако властта им нареди това. За да не се охарчва като ги беси. Същите, които са минавали на поклонение пред покойния цар Борис ІІІ в синагогата „Александър Невски“. А сетне по три пъти се прекланяха пред лайнените останки на правешко-каскетната принцеса Людмила. И нямаха нищо против НДК да се нарича Народен дворец на културата „Людмила Живкова“.
Техните наследници са най-разцъфналите мимози на нагаждачеството. Боклуци, за които в нашата махала взаимно се учехме, че нямат място под слънцето. Впрочем, да подчертая, че ако имах власт, щях да върна Закона за софийското жителство. Той не е въведен от комунистите. През 1943 година столичният кмет инженер Иван Иванов внесъл предложението за този акт. И то било одобрено и въведено в действие с подписите на министър-председателя Богдан Филов и на цар Борис ІІІ. Искам да кажа: Кой, откъдето е. Марш от София на долната селенѝя. На този проклет текезесарски провинциализъм, който я превърна в клоака. В сметище на боклуци в човешки вид. Чиба!
Та споменатите колхозници, въобразяващи си, че имат някаква стойност, „бунтуващи се“ в интернет срещу нищо, защото нямат никаква кауза, са най-големите шубелии, избиващи комплексите си със своето неграмотно, долнопробно „творчество“. Те са като поповете, които никога няма да запретнат раса на народната нива. Говорят едно, а вършат друго. Христос ги е проклел. Но вие, червени отпадъци, не четете. Поне веднъж отворете „Евангелие от Матей“ и прегледайте неговата 23-та глава. Колкото и да е лош и не съвсем достоверен преводът, все може да схванете нещичко от истината. То е като при лотариите. Някой понякога печели…
Боклуци. Измет! Не ви бива за нищо. Не сте способни да вършите смислени, полезни неща. Да се трудите усърдно и упорито. Това не е за вас. Имате се за повече от другите. И макар зад гърба ви да няма нищо, освен празнота, смятате, че можете да поучавате хората. Повтарям: не клозетниците, подобни на вас, а човеците.
Вие сте интернетни мишоци, насрали се от страх още с пръкването си, заедно
с отвратителните ви майки. Не само преобладаващата част от това население, а почти цялото човечество е съставено от такива революционни интернетни мишоци. И отдавна съм се убедил, че онези, които разполагат с цялата власт над човешкия род, имат право да го прочистят. Друг въпрос е, че не Те трябва да са чистачите. Защото са по-долни, по-отвратителни, по-лоши и по-големи гадове и от интернетното „революционно“ мнозинство. Това са хазарите, духовните наследници на лабътците. На онези, които в древността нашите предци са прогонвали със силата на меча и копието, за да прочистят земите си от тази смрад в човешки образи. Същото вършили и римляните. Но и те сгрешили и проявили милост, за съжаление. Та заразата от тази духовна чума, епидемията от талмудският тиф да порази средновековните хазари, отделили се от българите. Явно Бог ги е разделил от нас, защото те са проказа, от която човечеството не може да се отърве. И затова сега ще плати с живота си.
Имам още за споделяне от собствения си карантинен опит, който започнах да трупам от шестгодишната си възраст. Обаче се отказвам. Ще помисля…

За да не кажете, че не съм полезен, ще предупредя: Който има селски имот, годен за обитаване, нека го пази. В рамките на около пет до седем години е възможно да се окаже убежище. Макар не за дълго. А сега, ако се вслушате в мен, ви препоръчвам: Всеки ден пийте по една чаша сребърна вода. Апаратчетата за нейното производство не са толкова скъпи.
Намират се още достъпни като цена средства за повишаване на имунната система и опазване от болести. Но не е моя работа да ви занимавам с тях. Имате си доктори, все пак, нали? Всекиму според вярата.

- https://diagnosa.net 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916469
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930