Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2020 01:09 - ХОРАТА НЯМА ДА ВЪСТАНАТ СРЕЩУ РОБСТВОТО СИ, АКО МИСЛЯТ, ЧЕ СА СВОБОДНИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
0



Има два типа затвори, или диктатури. Едни от тях са чистите диктатури – комунизъм, фашизъм и пр., другата, най-ефективната, е тайната диктатура, маскирана зад свободата.

Хората няма да въстанат срещу робството, ако мислят, че са свободни!

Илюминатите реализират внимателно планиран и координиран план за създаването на световно правителство, централна банка, армия и натъпкано с микрочипове население, включено към един компютър. Всеки, който може да мисли, може да види, че процесът на осъществяване в реалността на изброеното по-горе днес е бърз както никога по-рано.

С цел глобализиране на властта били създадени мощни обединения като Европейския съюз, роден на базата на ЕЕС – свободната търговска област, Американския съюз, произлязъл от NAFTA – американската свободна търговска област, и Тихоокеанският съюз, роден от АРЕК – азиатската свободна търговска област.

Предвижда се НАТО заедно с миротворческите сили на ООН да се превърне в световна армия и полиция, за да се разправя с държавите, които не желаят да отстъпят собствения си суверенитет на световното правителство на илюминатите, което според плановете им ще се образува на базата на ООН.

Структурата на световния контрол е пирамида в пирамидата, като руските матрьошки – една кукла вътре в друга. Каквато и организация да разгледате, ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Онези, които се намират на по-ниските степени на пирамидата, често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло. Те изпълняват своята работа и се връщат вкъщи всеки ден, без да знаят как се свързват с труда на другите, вследствие на което израства нещо зловещо. Малцина на върха са в курса. Така няколко души могат да управляват хиляди в организацията, за да реализират плана, за съществуването на който мнозина и не подозират. Това е глобална схема, с която се управляват милиарди хора.

“Частните” организации, банки, междунационални корпорации, медийните империи, НАТО, се вливат в големи пирамиди. На върха на глобалната банкова пирамида, от която се управляват другите банки, стоят едни и същи хора – илюминати.

Същото важи и за междунационалните корпорации, средствата за масова информация и пр. Има една глобална пирамида, която включва пирамидата на банковото дело, на бизнеса, СМИ, военните, политиците и други организации, които управляват планетата. На върха на тази пирамида стои елитът на илюминатите, която провежда политиката на глобализация чрез на пръв поглед несвързани помежду им организации.

С тези факти се обяснява все повече засилващата се централизация на световната власт във всички области на нашия живот. Всичко се извършва от едни и същи хора в съответствие с една и съща програма.

Илюминатите манипулират човечеството чрез емоциите и разума. Обикновените хора са повече от илюминатите, които не могат да управляват всички физически. Затова те ги управляват, манипулирайки чувствата и умовете на масите, така че ние живеем нашия живот и виждаме света така, както те искат."

- Дейвид Айк 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916596
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930