Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2020 01:01 - ОТРИЧАНЕТО НА ХОЛОКОСТА? ЗА СЕГА СЪДЯТ... УТРЕ МОЖЕ И ДА УБИВАТ.. ТЕ ОТДАВНА ГО МОГАТ!
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 670 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През 1633 г. Галилео Галилей е изправен пред съда на Инквизицията. Принуден да се отрече от това, което е казал! Принуден от скудоумни дебили, конформисти и пр. измет за своето време.
"И все пак тя се върти!" – казва той на излизане от съда на инквизицията, където са го накарали да се отрече от научната постановка, че Земята се върти.
Ама не може така, затвор трябва за такива, и камшик, а ако упорстват, защо не и смърт?
Потомците на онези дебили от средновековието са сред нас и защото по правило са конформисти, готови да се продадът за 40 сребърника, за това заемат висши държавни длъжности от където да могат да вършат разрушителната си дейност!
И те я вършат. За изследвания, потвърдени с факти са предвидили затвор и пр. репресии!
Наказания за отричане на Холокоста
Австрия - от 6 месеца до 20 години затвор!
Германия - от 1 месец до 5 години затвор!
Италия - от 3 до 4 години затвор!
Полша - от 3 месеца до 3 години затвор!
Словакия - от 1 месец да 3 години затвор!
Франция - от 1 месец до 5 години затвор!
Швейцария - от 12 до 15 месеца затвор!
Румъния от 6 месеца да 5 години затвор!
Унгария - до 3 години затвор!
Чехия - от 6 месеца до 2 години затвор!
Затвор, не за празни приказки, а за сериозни проучвания, подкрепени с факти!!!

А какво в същност е станало?
За да пуснат в действие механизма за еврейската емиграция нац. социалистите тясно сътрудничели с ционистки организации, заинтересувани от насочване на колкото се може повече евреи към Палестина. Тази съвместна национал-социалистическа-ционистка дейност е документирана във всичките си части и е публикувана от много автори. Тя, никога и с нищо не е оспорвана!
Англичаните се противопоставяли на преселването на евреите в Палестина и затова то се осъществявало твърде бавно. Много от немските евреи избирали други страни за емиграция. Те предпочитали да емигрират преди всичко в САЩ, въпреки, че по техния път постоянно възниквали препятствия.
Към 1941 г. мнозинството от немските и австрийските евреи са вече емигрирали. В същата година започва депортацията на евреите в трудови лагери, поради недостиг на работна сила, тъй като мнозинството от германските мъже са на фронта.
Но все още има мислещи хора, които намират кураж да се противопоставят на "МАЙСТОРИТЕ НА ЛЪЖАТА" Ето някой от тях:
Юрген Граф, заради активната си дейност по разобличаване на мита за Холокоста е подложен на репресии в родната си страна – Швейцария, където през 1998 г. е осъден от местен съд на 15 месеце затвор и огромна парична санкция!
Герман Рудолф е осъден на две години и шест месеца затвор и 21,000 € глоба!

Ернст Цюдел поставя под въпрос съществуването на Холокоста. За това той е осъден на 5 години затвор!
Съдът в Манхайм е осъдил на три години и половина затвор и пет години лишаване от право да практикува професията си адвокатката на горните двама - Силвия Шолц.
За сега съдят! Утре ще започнат да убиват, те си го могат.
Смята се че 6 милиона евреи биват избити през този период, това не е истина, първоначално се твърди че жертвите са 2 милиона, след това се качва на 6 точно поради фалшификации от страна на световните сили. Всъщност дори не се наблюдава спад в броя на евреите, ами техният брой се увеличава. Втората лъжа са Конц. Лагерите, в тях твърдят се ползва газ наречен „Циклон Б“, всъщност такива лагери има по затворите в цял свят по-онова време, като функцията им е обезпаразитяване, самият газ е способен да отрови човек но в изключително големи количества, при такива количества газа би се впил в стените и би останал там така че днес, да можем да намерим ясни доказателства – такива няма, не са били ползвани големи количества от този газ за убиване на евреи, всъщност те са се ползвали точно както и в останалите части на света – за обезпаразитяване и намаляване на епидемиите. Изследване което е поискано от червеният кръст, така че да може да увеличи максимално жертвите, установява че максималният брой жертви е 300 хиляди, като се включват и надзиратели. Простата причина за това са сифилиса, чумата, изключително лошите условия на живот. След изследването, то бива покрито тъй като не се харесва на червеният кръст като бройка.
Каква е мисията на Хитлер всъщност? Окончателно изселване на евреиската популация от Европа, открити са документи който твърдят това.
Никога не е намерена скица как действат тези машини за убиване, никога не е намерено точно описание от свидетел. Не е възможно крематориумите да са работили така както е описвано, да изгарят стотици хиляди трупове. Хиляди ревизионисти, хора който смеят да проучат холокоста и да заявят че той всъщност е една лъжа – биват убити, хвърлени зад решетките, биват им отнети всички човешки права или пък биват заключвани в психиатрични клиники до живот.

“Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало”

Наум Голдман, многогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в своята книга “Еврейският парадокс” пише:

“Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”

До 1992 г. Германия е изплатила на Израел и на различни еврейски организации /само по официална статистика и без да се смятат безплатните масови доставки на различни стоки/ 85,4 милиарда марки.

Парите, вечната еврейска цел. После дошли и другите облаги. Световното съчувствие към “пострадалия народ” /то вече е на изчерпване/, преследванията за проповядване на “антисемитизъм” /докато не се замислихме какво значи думата/ …

Някои от темите, които изследват ревизионистите:

– Броя на евреите в Европа по време на 2 св. война не намалявал, а се увеличавал. Цифрата 6 млн. набъбвала през времето. Самите еврейски организации говорили за 2 милиона чак до края на 50-те години. После станали изведнъж 6 млн.

– По цял свят има газови камери – по затвори и военнопленнически лагери. Имало ги е и още през І св. война в Щатите. Почти всички са служили за обезпаразитяване на затворници. В САЩ са били използвани също и за екзекуции на хора, но са били херметически затворени.
При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.

– В нито един от основните трудове от литературата върху Холокоста не се намира и една единствена скица от нацистка камера, в нито един от тях не се загатва дори как са функционирали тия ужасни машини за убийство. Ако се прочетат десет, двадесет или сто Холокост -„тухли”, ако се прочетат дузини или стотици „спомени на преживели”, никъде не се намира техническо описание на газовите камери!

Диетлиб Фелдерер – швед от австрийски произход (религиозен активист и учител по музика), започва да изучава германските концентрационни лагери, издирвайки сам, в качеството си на „свидетел на Йехова”, съдбата на своите 60 000 убити от нацистите едноверци. В продължение на многогодишното си изследване той установява, че нацистите не са убили 60 000 „свидетели на Йехова”, а точно 203. На терена на „лагерите за унищожение” той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и „газовите камери” на подробно изследване. Фелдерер идва до извода, че „газовите камери” никога не са могли да функционират, че „свидетелските показания” за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от безумия и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително. Като наказание за своите проучвания, той се озова зад решетките и бе принудително психиатрично изследван по съветско-комунистически маниер.

Американските газови камери

Французинът Роберт Форисон, професор по литература и текстуална критика, тръгва от убеждението, че всяко сериозно изследване върху проблема за газовите камери трябва да започне с изследване на техниката за умъртвяване с газ и на употребявания за масово убийство инсектицид Циклон-Б – „Исках да науча как в САЩ се извършват екзекуции с газ. Установих, че в почти всички случаи се използва циановодород.”

Екзекуцията с газ е един твърде комплициран процес. Подготовката за екзекуция, самата тя, както и почистването на камерата на смъртта след нейната употреба, траят много часове. Например в затвора в Балтимор – щата Мериленд, целият „ритуал” обхваща ни повече, ни по-малко от 47 етапа, някои от които са твърде сложни.

Не е чудно, че все повече американски щати се отказват от този абсурдно скъп, сложен и опасен начин за екзекуция и го заместват с друг – смъртоносна инжекция.

Циклон-Б и германските дезинфекционни камери

Инсектицидът Циклон-Б се използва и до днес за дезинфекция на силози, кораби и т.н.

По време на Втората световна война той намира приложение в много концентрационни лагери, а също и в такива, за които никой историк не би твърдял, че там са съществували газови камери за екзекуция. Изчислено е, че дрехите на около 25 милиона души са били очистени от въшки с Циклон-Б. Това санитарно мероприятие несъмнено е спасило стотици хиляди от петнистия тиф, между които не малко концлагеристи-евреи.

Качествата на Циклон-Б правят свидетелските показания за умъртвяване на хора с него абсурдни…

Природните закони не са ли били в сила между 1941 и 1944 година?

В Биркенау на една табела е описано как са извършвани масовите убийства – до 2000 души били наблъскани в „газовата камера” и умъртвявани чрез хвърлян вътре Циклон-Б; след това труповете били прехвърляни в намиращия се над „газовата камера” крематориум и изгаряни.
– Никой нормален архитект не би построил крематориум, както и газова камера, в същата постройка, в която посредством експлозивен газ се извършва масово убийство. Наистина, експлозивността на Циклон-Б не е особено висока, но само заради латентната опасност от експлозия, която дори би произлязла от обгазените с Циклон-Б трупове, е свидетелство за само убийствена лудост.

– Съгласно Хес, специалният взвод влиза в камерите половин час, според Мюлер дори само няколко минути след масовото убийство, нахвърляйки се на труповете, за да им вземат пръстените (Хес), за да им събличат дрехите (Мюлер) и отрежат косите (Врба). Това би било само убийствена акция от най-чиста проба.

– „Газовите камери” в Освиенцим разполагат само с една примитивна вентилационна система, така че газовите маски не биха били достатъчни за хората от специалния взвод, още повече, че отровата по труповете на убитите, върху които специалният взвод започва да работи, действа също така смъртоносно, тъй като тя именно прониква и през кожата. При това, специалната команда не е носила противогазови маски; според Хес, те пушели, докато извършвали своето отвратително занимание.

Те пушели! В средата на експлозивен газ!

– Крематориум-П и Крематориум-Ш са имали по 15 пещи, останалите по-малко. Кремирането на един труп трае, също както и в повечето използвани днес крематориуми, около час и половина. През 1944 г. кремирането сигурно не е протичало по-бързо. Ако за шест часа в 15-те пещи са били изгорени 60 трупа, то още 1 940 убити лежали в помещението с „душовете” и следващите 2 000 обречени на смърт отдавна чакали нетърпеливо да им се разреши да влязат вътре!

– Като оставим настрана най-модерните днес използвани крематориуми, работещи 24 часа, и които могат да изгорят по един труп на час, според мнението на специалисти по кремация използваните тогава крематориуми са могли да кремират не повече от 5 трупа на ден. Обаче съгласно нашите „историци”, в Биркенау са били убити около един милион души (преди се говореше за три до четири милиона).

Къде са изгорени останалите трупове?

Съгласно защитниците на Холокоста – в ями! Тази история е още една физическа невъзможност, защото изгаряне в яма е единствено възможно при използването на безкрайно много време и гориво, поради недостатъчния приток на кислород. Преди построяването на крематориуми труповете на жертвите от епидемии биват изгаряни на клада. Измислените от екстремистите „ями за изгаряне” са просто глупост…

"И ВСЕ ПАК ТЯ СЕ ВЪРТИ" Галилео Галилей 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916784
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930