Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2020 00:53 - ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Невиждано зло: преследването на Фалун Гонг.
Десетилетия на смъртоносно насилие и атеистично индоктриниране от китайската комунистическа партия се отразяват силно на моралния облик на обществото, принизявайки го далеч по-надолу от стандартите на боговете за човечеството. Дори мнозина, които все още вярват в боговете, са невежи какво е истинска вяра, тъй като са пленници на фалшиви религиозни организации, контролирани от ККП. Ако ситуацията продължава да се влошава, човечеството ще се изправи пред някаква форма на изчезване, както е предсказано в свещените текстове на всяка древна цивилизация.
В Китай, през пролетта на 1992 г., за да възстанови човешкия морал и да предостави път за спасение, г-н Ли Хонгджъ преподаде Фалун Гонг, също известен с името Фалун Дафа, духовна практика, основана на вярата в принципите истинност, състрадателност и толерантност.
Лесна за научаване, практиката Фалун Гонг се разпространява из Китай само за няколко броени години. Докато последователите (практикуващите), заедно със своите роднини и връстници, преживяват чудесата на подобрени здраве и характер, десетки милиони хора започват да практикуват в Китай и по света. С толкова много хора, практикуващи самоусъвършенстване (култивация) по Фалун Гонг и придържащи се към по-високи стандарти, обществото започва да преоткрива своите морални устои.
Но призракът на комунизма е решен да попречи на човека да бъде спасен от Създателя. По тази причина, той унищожава традиционните култури и покварява човешките морални ценности. Разбира се, в лицето на Фалун Гонг той вижда своя най-голям противник.
През юли 1999 г., тогавашният лидер на ККП, Дзян Дзъмин, еднолично нарежда системно преследване на Фалун Гонг и неговите последователи. В жестока кампания, която обхваща всяко кътче на Китай, ККП прилага всеки възможен метод в усилията си да изпълни заповедта на Дзян: "Убийте ги физически, докарайте ги до банкрут и унищожете репутацията им".
Партийните говорители подлагат китайския народ на постоянна пропаганда, изпълнена с омраза и клевети срещу практиката Фалун Гонг, отхвърляйки нейните принципи истинност, състрадателност и толерантност, в полза на лъжи, порочност и борба.
Злият призрак води обществото до нови падения в моралния упадък. В атмосфера на омраза и репресии, изваден от летаргия, китайският народ не обръща внимание на преследването, случващо се наоколо, предавайки Будите и боговете. Някои жертват своята съвест и участват в кампанията срещу Фалун Гонг, невежи за факта, че в този процес се самопогубват.
Призракът на комунизма не ограничава преследването до пределите на Китай. Той заглушава нации в свободния свят, докато китайският режим извършва необуздани лишаване от свобода, убийства и изтезания на последователи на Фалун Гонг. Заситен с икономически стимули, свободният свят прие лъжите на партията, давайки на преследвачите свобода да извършват най-тежките престъпления.
В преследването на Фалун Гонг, ККП извършва зло, невиждано досега: отнемане на органи от живи хора. Бидейки най-голямата група хора, лишени от свобода заради своите убеждения в Китай, последователите на Фалун Гонг са убивани по поръчка, подлагани на вивисекция на операционните маси в държавни и военни болници, а органите им продавани за десетки или стотици хиляди долара.
На 7 юли 2006 г., канадските адвокати Дейвид Матас и Дейвид Килгор (бивш канадски държавен секретар за Азиатско-тихоокеанския регион) публикуваха доклад със заглавие "Кървава реколта: убийствата на Фалун Гонг за органите им". Разглеждайки 18 типа доказателства, те хвърлиха светлина върху чудовищността на ККП, наричайки я "отвратителна форма на зло... невиждана на тази планета".
В сътрудничество с международни изследователи, Матас и Килгор публикуваха през юни 2016 г. актуализация на книгата "Клането" и доклада "Кървава реколта". С изложение от над 680 страници и над 2,400 препратки, актуализацията доказва без каквото и да било съмнение реалността и мащаба на отнемането на органи от живи хора, извършвано от китайския комунистически режим.
На 13 юни 2016 г., Камарата на представителите на САЩ прие единодушно Резолюция 343, която настоява ККП да прекрати незабавно насилственото отнемане на органи от последователи на Фалун Гонг и други затворници на съвестта.
Печелившият бизнес с трансплантации на органи подпомага устойчиво преследването на Фалун Гонг и привлича клиенти от Китай и останалата част от света, превръщайки ги в съучастници на масовите убийства на ККП.
Откакто първоначално завзема властта, ККП никога не разхлабва преследването на религиозните убеждения. Ще се върнем на тази тема в Шеста глава.
4. Износ на червен терор
Въведението на "Черната книга на комунизма" предоставя груба оценка на смъртните случаи, причинени от комунистическите режими по света. Книгата потвърждава цифрата 94 милиона, както следва:
20 милиона в Съветския съюз
65 милиона в Китай
1 милион във Виетнам
2 милиона в Северна Корея
2 милиона в Камбоджа
1 милион в Източна Европа
0,15 милиона в Латинска Америка (основно Куба)
1,7 милиона в Етиопия
1,5 милиона в Афганистан
10 000 заради това, че "международното комунистическо движение и комунистическите партии не са на власт"
Наред с Русия и Китай, по-малките комунистически режими демонстрират не по-малка склонност да се ангажират с абсолютно зло. Геноцидът в Камбоджа представлява най-драстичното масово кръвопролитие, извършвано от комунистическо правителство. По различни оценки, броят камбоджанци, убити от режима на Червените кхмери на Пол Пот варира между 1.4 и 2.2 милиона — до една трета от населението на Камбоджа по онова време.
Между 1948 г. и 1987 г., севернокорейски комунисти убиват над 1 милион свои сънародници чрез принудителен труд, екзекуции и задържане в концентрационни лагери. През 90-те години на 20-и век, от глад умират между 240 000 и 420 000 души. Общо, между 600 000 и 800 000 севернокорейци се смятат за загинали от неестествена смърт между 1993 г. и 2008 г. След като Ким Чен Ун дойде на власт, извърши още скандални убийства, чиито жертви включват високопоставени служители и негови собствени роднини. Ким също заплаши света с ядрена война.
В рамките само на един век след възникването на първия комунистически режим в Русия, призракът на комунизма е избил в държави под свое управление повече хора, отколкото са жертвите на двете световни войни, взети заедно. Историята на комунизма е история на убийства и всяка страница е изписана с кръвта на неговите жертви. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 903047
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031