Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2020 00:37 - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗЛЕКУВАНИЯТ ПАЦИЕНТ Е ИЗГУБЕН КЛИЕНТ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първоначално методът на Боб Бек се използва като електромедицинско лечение на СПИН, обаче има невероятен потенциал като успешно лечение при болни в напреднал стадий на рак.
През 1990 г. двама лекари, д-р Уилям Лаймън и д-р Стивън Кали, откриват, че слаб електрически ток може да направи микробите неспособни да се размножават, да станат инертни и безвредни. Това е едно от най-великите открития в историята на медицината, защото буквално всички болссти се причиняват или усложняват от микроби. Откритието е лекарство за почти всяка болест, позната на човечеството.
Обаче, въпреки че технологията е добре документирана, конвенционалната медицина не се интересува от гениалното откритие. Тя се инте-
ресува от различни видове лечения, а не от излекуване, зашото лекуването на един човек е по-доходно от излекуването му.
Д-р Бек, който умира през 2002 г., има докторска степен по физика и 30-годишни изследвания в областта на електромедицината. Той научава за откритието на Лаймън и Кали и открива неинвазивен начин да го използва.
Д-р Бек споделя:
„Прочетох статия в „Сайънс Нюз“, публикувана на 30 март 1991 г. На 207 страница се описваше „шокиращото” лечение на СПИН, предложено от Колежа по медицина „Алберт Айнщайн ” в Ню Йорк. Някой случайно открива начин напълно да излекува СПИН. Прегледах статията и открих, че на 14 март 1991 г. на Първия международен симпозиум по комплексна терапия пред Обединения конгрес на комбинирани терапии във Вашингтон е представена разработка за лечение на СПИН.
Когато се опитах да намеря копие от този материал, за да разбера съдържанието му, установих, че е изчезнал или може би е изключен от докладите на заседанията. Наех частен детектив, който получи копие от резюмето лично от един от присъстващите на конференцията. Направих справка и открих, че единственото друго споменаване на тази технология се намира в списание „Лонджевити появило се в изданието от декември 1992 г. Там се казва, че д-р Стивън Кали от Колежа по медицина „Алберт Айнщайн ” е открил начин да спре развитието на СПИН в кръвта, но че ще са необходими години на изпитания преди устройството за убиване на вируси с електричество да бъде готово за употреба. С други думи, първо са го открили, а след това веднага са се опитали да го унищожат.
Но се случва нещо странно. Две години по-късно неочаквано се появява патент. Патентният отдел на правителството на САЩ описва целия процес. Можете да разгледате Патент 5188738, в който същият д-р Кали описва процеса, който ще въздейства върху каквото и да е: бактерии или вируси (включително и причиняващия СПИН), паразити или всички гъбички, съдържащи се в кръвта, правейки ги неспособни да заразяват нормалната здрава човешка клетка. Това се намира в правителствен документ! И се случва през 1990 г.! Защо обществото не знае за това? Предполагам, че ако илш сполучливо лекарство за СПИН, всички трябва да разберем за него.
Когато прегледах работата на д-р Кали, реших да продължа напред и да я финансирам. Установих, че устройството действа при всички случаи. В продължение на две и половина години дадохме пълно признание за изобретението на д-р Кали, чието име носи патентът. Тогава открих, че тази технология има дълга история. Върнахме се по следите на тези патенти 107 години назад! Открихме Патент 4665898, датиращ от 19 май 1887 г., който лекува всички видове рак. Защо е скрит? Защо вашият лекар не ви е казал за това абсолютно доказано и проверено лечение на рака? Отговорът е, че лекарите получават по 375 000 долара на пациент за операция, химиотерапия, рентгеново облъчване, болничен престой, за участие в лечението на други специалисти и анестезиолози. Това е официалната статистика от търговското министерство на САЩ.
За съжаление излекуваният пациент е изгубен клиент ”.
Първите изследвания трябвало да бъдат извършени извън САЩ. Първият електромедицински апарат е наречен пречистващ кръвта апарат или електрификатор на кръвта. Електрификаторът създава слаб променлив електрически ток, който унищожава ключов ензим на повърхността на микроба и му пречи да се размножава. След това организмът безопасно изхвърля лишените от сила микроби.
Обаче д-р Бек открива, че в някои случаи вирусът на СПИН се възвръща отново. Той стига до извода, че някои вируси са в латентно състояние и затова не циркулират в кръвта. След това разработва втори електромедицински апарат - магнитен пулсатор, за да „извади от строя” и онези микроби, които не циркулират в кръвта.
Методът на д-р Бек включва също използване на колоидно сребро и наситена с озон вода. Тъй като този метод потенциално унищожава „полезната” чревна флора в храносмилателния тракт, трябва да се приемат пробиотици, за да се възстанови.
Най-малко един човек е хвърлен в затвора за това, че продава оборудване по метода на Боб Бек, а двама други умират мистериозно. Д-р Бек смята, че предложеното от него лечение, което очевидно премахва всеки микроб от организма, е ефикасен начин за възстановяване на имунната система. Той е убеден, че това е основателна причина лечението да има такъв голям успех при болни от рак.
ВНИМАНИЕ: Никой друг алтернативен или съвременен метод за лечение на рак не може да се използва съвместно с метода на Боб Бек. Всеки друг метод трябва да бъде ПРЕКРАТЕН най-малко два дни преди началото на лечението по метода на Боб Бек. Той трябва да бъде използван самостоятелно - без лекарства, без билки и т.н.
Ако решите да използвате метода на Боб Бек, моля, проверете следния уебсайт: www.cancertutor.com/Cancer02/BobBeck.html. Внимателно прегледайте списъка със забранени вещества и прочетете цялата статия.

- Тай Болинджър - ,,Ракът - да оцелееш извън матрицата." 



Гласувай:
1



1. bojil - Излекувания пациент е...
22.05.2020 01:06
Излекувания пациент е гаранция,че много неизлекувани ще поискат да дойдат при теб!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901432
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031