Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2020 00:39 - Д-Р ХЕНРИ МАКОУ - ХИТЛЕР БЕШЕ ЕДИН БОЖИ ДАР ЗА ИЗРАЕЛ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1070 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Броят на евреите, според книгата "Споразумението за прехвърляне" от циониста историк Едуин Блек, показват сюжети от историята.

(IMG:http://henrymakow.com/upload_images/transferagreement1.jpg)

През 1927 г. около 15,000 от общо 550,000 евреи в Германия смятат, че са ционисти. Това е по-малко от 2%.

По-голямата част от германските евреи "категорично отхвърля ционизма като враг отвътре". Те бяха германци. 80,000 са се били в окопите и 12,000 са загинали.

"Никъде опозицията на евреите [към ционизма] не беше толкова широко разпространена, принципна и жестока, както в Германия",

пише ционистът-историк. (Стр. 168)

Благодарение на Хитлер, 60,000 немски евреи емигрират в Израел между 1933 и 1941. Благодарение на едно "Споразумението за прехвърляне" между нацисти и ционисти, еврейска собственост, оценява на $ 100 милиона е прехвърлен в Израел (б.м. – бъдещия Израел) под формата на германски промишлен износ и използвани за изграждане на инфраструктура (б.м. – бъдеща) на Израел. "Споразумението за прехвърляне" се състои в даване на инструменти, суровини, тежки машини, уреди, оборудване за фермите, както и за финансиране на експанзията на труда и капитала. Много от големите индустрии на Израел, като текстилната и националните водопроводни съоръжения, са били по този начин основани. (Стр. 373 379.)

Това става в момент, когато бяха само 200,000 евреи в Палестина, включително и много анти-ционистки религиозни евреи. Дневната надница на един еврейски работник в Палестина е била $ 1 на ден. Имаше 800,000 палестинските араби.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХИТЛЕР

Благодарение на Хитлер, ядрото на германската еврейска общност се надигна и те се прехвърлят в Палестина заедно с имуществото си.

"Много от тези хора бяха оставени да прехвърли действителните копия от своите домове и фабрики -- наистина груби копия на самото им съществуване." (Стр. 379)

"През 1937 г., когато британците предложиха разделяне на Палестина на две държави, нацистите се чудеха дали те не са направили грешка, като създават "един еврейски Ватикан", посветен на смъртта на Германия. Но Хитлер отхвърля всички дисиденти и настоя Споразумението за прехвърляне да се продължи и дори да обхване и други страни. Италия, Румъния, Унгария и няколко други страни в рамките на фашистка влияние подписаха подобни споразумения. " (Стр. 378)

Хитлер е мразел евреите толкова много, че той им построи една държава за тях. Той би могъл да им вземе цялото имущество и да ги изрита, но това щеше да бъде антисемитско.

Какво излезе от това? Ами ционистите всъщност разшириха нацистката търговия от препродажбата германски стоки в целия Близък изток. Да, те не просто търгуваха с нацистите, те са действали като техни агенти. Нацистите също търгуваха много портокали от Яфа, но се отърваха от много други евреи-търговци.

Световният Еврейски Конгрес трябваше да действа доста обидено, защото те правиха световен бойкот на германските стоки. Но това беше мило само на сърцатите ционисти към нацистите. И даде на нацистите извинение да бойкотират и изгонят немските евреи.

Ционистко-нацистко СЪТРУДНИЧЕСТВО

Веднага след като нацистите дойдоха на власт през 1933 г., ционистите, придобиха защитен политически статус. След пожара на Райхстага, нацистите смачкаха почти всички от политическата опозиция и спряха 600 вестници. Но не ционистите, нито тяхната вестника, който се продавал от всеки ъгъл, и видя своето обръщение размножават пет пъти до 38,000. Ционизмът е "единствената отделна политическа философия несанкционирана от Третия райх." (Стр. 174)

Ционистката униформа беше единствената не-нацистка униформа разрешена в Германия. Същото е и с техния флаг. Иврит получи мандат в еврейските училища. И все пак, немските евреи искаха да останат в Германия:

"... дори и като граждани втора класа, дори и ругани и преследвани." (Стр. 175)

Но ционистите за презираните германските евреи казват, че заслужават да бъдат преследвани, за които искат да да бъдат асимилирани.

Ционистите поощряват нацисткото сравняване на техните расови идеологии като:

"Общата съдба и племенното съзнание трябва да бъде от решаващо значение в разработването на начин на живот за твърдите евреи." (Стр. 175)

Това е потвърждение
"на това, как диаспората от евреи винаги се опасяваха от ционизма, че ще се използва като правен и морален предлог за принуждаване на евреите да се отказват от европейското общество." (Стр. 177)

Той обяснява също защо Израел се държи като нацистка Германия. Те имат общо расистки родословие. Не само че, нацистите изграждат Израел, но и че Израел е построен от нацистка Германия чрез осигуряване на пазар за износ. Те са работили заедно. Много евреи не се получили всичките си пари, когато са пристигнали в Израел. По този начин, ционистите са участвали пряко в разграбването на европейските евреи, което се нарича "ариизация."

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

От все повече израелци и евреи по принцип осъзнават, че ционизмът е уловка, и че поведението на Израел носи рядката прилика с нацистка Германия. Например, израелският академик Йешаяху Лейбовиц казва, че всичко което Израел е направил през 1967 г. е "или зла глупост или глупаво зло." Той се позовава на израелската армия като "юдеско-нацистка".

Тук е мястото да се каже как Хитлер е една "пусната енергия" от англо-американската (т.е. Illuminati - еврейската ) финансова камарила, т.е., от същите хора, които създадоха комунизма и ционизма. 

- Д-р Хенри Maкоу 



Гласувай:
4



1. pando - PRIVET
08.06.2020 19:32
MNOGO INTERESNO!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901958
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031