Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 17:42 - ИСТИНАТА ЗА СТАЛИНОВИЯ ,,АНТИСЕМИТИЗЪМ"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageimageimageimageimageimageimageimage В Съветска Хазария даже убийството на каган-бека Йосиф Джугашвили, което ще рече – на Йосиф, сина на евреин, беше извършено според талмудския ритуал.

Между VІІ и Х век българо-хазарите приели юдаизма като официална религия. Отначало недостойният Айбат, синът на техния уж достопочтен хакан (каган) Калга, а всъщност голям българомразец, разбит от Бат-Боян (Бат-Баян) – най-големия син на кан Курбат (Кубрат), който бил батко на нашия кан Атилкъсъ (Аспарух), си взел за жена еврейка от Бухара, „истинско страшилище“. А делото му продължил неговият внук, четвъртевреинът Булан. И той заповядал да удушат баща му Барджил с копринено въженце.
Ако се позовем на еврейския комунист Аркадий Ваксберг, офицер от КГБ и главен редактор на „Литературная газета“, смъртта на вожда била неизбежна. Когато здравето на Сталин било в ръцете на Лаврентий Берия, той нямало как да завърши по друг начин, освен летално!

Измамата, позната от нейното повсеместно разпространение, гласи, че „Сталин бил подвластен на един позорен недостатък, който носи названието антисемитизъм“.

„Месец преди смъртта си Сталин започна да подготвя „доброволно-принудителното“ изселване на евреите от Москва“ – лъже без свян Анастас Микоян. – „Само смъртта на Сталин попречи за изпълнението на тази работа.“

Младите навярно не са чували за Микоян. По-възрастните са го забравили. Той бил един от най-близките и най-преданите на Джугашвили болшевики. След малко ще ви светне защо. Когато видели сметката на „бащицата“, почти всички тогавашнисъветски лидери взели да оправдават собствените си престъпления с него.

Действително ли „синът на евреин“, който бил достатъчно наясно, чия кръв тече във вените му, бил такъв „антисемит“? Глупости. Дотогава той вършел всичко възможно, само и само да пази евреите. Издигал ги. Още от двайсетте години чак до края на Втората световна война той почти изцяло бил обкръжен от тях.

„Защо като „антисемит“ Сталин имаше двама еврейски секретари – Лев Мехлис и Григорий Канер?“ – учудва сеАркадий Ваксберг.

И продължава със „особеностите“ на Сталиновия „антисемитизъм“. Например офицерът от КГБ подчертава, че „когато излизаше в отпуск, Лазар Каганович, евреин, ръководеше правителството“. Още по-странно – Йосиф Висарионович доверил своя живот на еврейски телохранител – Матиаш Ракоши. Когото след войната назначил за първи комунистически самодържец на Унгария – генерален секретар на партията от 1945 до юли 1956 г., и министър-председател през 1946 и 1947 г.Той бил роден в Сърбия с истинското фамилно име Розенфелд.

Едни от най-високопоставените ръководители на болшевишката партия през сталинизма билиженени за еврейки – Михаил Калинин, Николай Бухарин, Вячеслав Молотов, Климент Ворошилов,Александър Поскребишев, Алексей Риков… Собствената му дъщеря Светлана имала продължителна любовна връзка с еврейския писател Алексей Каплер и се омъжила за Григорий Морозов – същоевреин.

Повече от стотина генерали служели в Червената армия. Някои заемали най-високи командни длъжности. Например генерал Яков Смушкевич бил началник на Военновъздушните сили на Съветския съюз.

„Изглеждаше така, сякаш където и да погледнеше Сталин, навсякъде имаше евреи“ – признава еврейският автор Луис Рапопорт. – „Неговият верен „оловен войник“ маршал Ворошилов беше предан на своята еврейска съпруга Катерина. Маршал Булганин също беше щастливо женен за еврейка – Надежда. Членът на Политбюро Андрей Андреев, който през1950 г. изпадна в немилост, беше женен за Дора Казан. А евреинът Каганович беше женен за Мария от същото племе.Маленков, когото подозираха във юдеофилство, имаше еврейски зет. Както се твърдеше и за Хрушчов. Говореше се, че издигащият се Леонид Брежнев има еврейска съпруга.“

Няма какво да се лъжем. След смъртта на Алилуева, предполагаемо самоубийство, а според някои – убийство,Висарионович заживял с дъщерята на Лазар Мойсеевич – Роза Каганович.

Серго Берия, синът на Лаврентий Павлович, който е племенник на Лазар Мойсеевич, признава:

„Роза – сестрата или племенницата на Каганович,… не беше жена на Йосиф Висарионович, но Сталин имаше дете от нея. Тя беше много красива и доста умна жена. И доколкото зная, Сталин я харесваше. Тяхната близост стана непосредствената причина за самоубийството на Надежда Алилуева – жената на Йосиф Висарионович. Добре познавах детето, което растеше в семейството на Каганович. Момченцето се казваше Юри. Много приличаше на грузинец. Майка му замина занякъде, а то остана да живее в семейство Каганович.“

Тежък „антисемитизъм“! Няма що…

Миналото беше мъртво, а бъдещето – немислимо

Ще задържа вниманието ви още малко върху Сталиновия „антисемитизъм“. Според Аркадий Ваксберг, като назначавал евреи на отблъскващи длъжности, „бащата на народите“ искал да направи така, че те да изглеждат зле в очите на обществото. Предлагам факти, а съдът е на всеки от вас.

Единадесет от общо дванадесетте коменданти на концлагери в империята на ужаса ГУЛаг били…евреи! Во главе с техния общ началник Матвей Берман. Той лично наблюдавал труда на робите при строителството на Беломорско-балтийския плавателен канал, по-известен като Беломорканал.

„Това не би могло да е истинска случайност“ – възкликва кагебистът Ваксберг.

Явно забравил, че по-рано в същата своя книга е записал, че евреите били често срещани в органите на реда – ЧК имилицията.

„От самото начало съветската държава се облягаше върху военните, полицията и службите за сигурност, за да се запази“ – твърди еврейският изследовател Бенджамин Гинсбърг, – „а евреите бяха активни в тези агенции… Евреи…назначаваха и ръководеха тези репресивни инструменти, на които държавата разчиташе, за да контролира гражданите.“

И допълва, че един от онези, чието име само със споменаването му предизвиквало див страх у съветските граждани –Хенрих Ягода, „бил фармацевт. И се специализирал в приготовление на отрови, с които неговите агенти ликвидирали опонентите на Сталин.“

Другарят Аркадий Ваксберг не отрича, че:

„Ягода беше човекът, на когото Сталин се доверявал най-много в рамките на репресивния апарат, без който никой тоталитарен режим не може да съществува. Съветският вариант на диктатура и лично Сталиновият, нямаше да оцелеят, без „преданите стражеви кучета на революцията“ и на техните „мечове на наказанието“…

- https://diagnosa.net/Гласувай:
5Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 674353
Постинги: 953
Коментари: 346
Гласове: 706
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031