Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2021 00:57 - ИСТИНАТА ЗА ИВАН КОСТОВ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 779 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageСклонността постоянно да лъже, е само една от характерни черти на марксист-ленинеца Иван Костов. Пороците, комплексите и недостатъците, от които е изтъкана същността му; престъпленията, които извърши, са толкова много, че могат да бъдат обобщени само в едно изречение, валидно за поне три фигури от времената след 10 ноември 1989 г.:
„Иван Костов е най-голямото нещастие за България!“
Другите двама са Ахмед Доган и създателят на тези двамата – убитият Андрей Луканов.
Опасното при Костов е, че БКП, Държавна сигурност и тайните съветски служби успяха да оформят една напълно небивала легенда за неговите качества и за живота му. Накрая – да надянат фалшива демократична маска върху черния му болшевишки образ.
Вярно, хората прозряха истината и вече никой не харесва Костов, ако перифразираме нашумял сериал, за който ме подсети анонимник от форума. Но все още се намират кръгли идиоти, които не просто му вярват. Те са способни с Александър-Матросовска жертвоготовност отново да върнат това бедствие за българите на политическата сцена. Още по-неприятно би било неговото битие на кукловод зад кулисите, макар и водещ второстепенни марионетки.
Казано е: Господи, научи ме да се пазя от приятелите. От враговете си знам как да се пазя.
За мен явните комунисти представляват огромна заплаха. Но нормалният човек ги възприема като врагове и спазва горната максима. Казвал съм – между оригинала и копието на едно художествено произведение предпочитам първообраза.
Да не се заблуждаваме: БКП е майката и бащата на всички партии с влияние. Щом като тя е оригиналът, нека властва и трупа ненавист. Рано или късно, отрицателната енергия ги стига. По-добре ли е с ментетата й?
Пък когато западните „демократи“ дойдат, за да ни поучават, да сочим другарите и да питаме: Защо винаги сте били приятели и ортаци с тях, но никога не застанахте на страната на нас – коректните, свестните, безпартийните българи?
Освен това и е добре да се съобразяваме с правилата, родени от опита на човечеството. Древните са постановили: “Amici vitia si feras, facis tua” – „Ако търпиш пороците на приятеля си, правиш ги свои“.
Събота, 5 ноември 2011 г. Телевизия ТВ7, където партийният номад и агент Кошлуков се прави на „фактор“. Гостува му не кой да е, а една от неговите господарки – другарката Б.Б. Със своето присъствие пожарникар-премиерката въодушевява водещия. Той обещава небивало участие на майорката от Държавна сигурност, произведена в чин генералка лично от довереното лице на Братството, другаря Симо Мадридски.
Присмял се хърбел на щърбел
Преди да стигнат до темата за футбола и естествената за сексуалните предпочитания на двамата събеседници нова рубрика в предаването – „Пред банята“, пазарджишкият фелационист се прави на умряла лисица и начева следния диалог:
„Б.Б.: При г-н Костов е малко като при поповете.

Водещ: В какъв смисъл?

Бойко Борисов: Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря. Най-яростната критика срещу нас, ама безпардонно.

Водещ: Да, така е.

Б.Б.: … Я проведе Костов. А в същото време всички на предишните избори, помните плакатите – „Гласуваш за Борисов, получаваш Костов”.

Водещ: Това беше на БСП плакатът, да.

Б.Б.: Да. С една дума…

Водещ: Уж сте заедно в ЕНП…

Б.Б.: Костов си е комунист.

Водещ: Костов комунист ли е?

Б.Б.: Още като извадите „Работническо дело” и като видите статиите, които е писал, там много ясно си е казал, много ясно как трябва да се трансформира БКП в БСП, как трябва да работи срещу всички партии и движения, които ще се появят след това, за да не допусне властта на партията да излезе. Това го има в негова статия.

Водещ: Добре, а защо тогава се определя като крайно син, най-тъмносин, след като е такъв? Те твърдят, че са най-крайната десница.

Б.Б.: Какво пречи да се самоопределяш сам?

Водещ: Като какъвто искаш.

Б.Б.: В края на краищата хората разпознават кой какъв е. И ако ние бяхме оставили на г-н Костов да води битката с БСП, щяхме отново да имаме правителство на БСП. Нали така?“
Всичко това беше изречено от потомствена членка на БКП и офицерка от Държавна сигурност! Умът не побира подобна наглост. Другарите са оперирани от морал – по рождение.
Но въпреки всичко Б.Б. е права: „Костов си е комунист.“
Бил е приет в партията. Знаем кой и по каква причина е предотвратил връчването на партийния му билет. Дали ще дойде ден, когато истината ще лъсне в целия си позорен блясък?…

Коя е Б.Б. е известно. Трето поколение комунистка. Баща й и нейният дядо по същата линия са членували в БКП. Самата тя – от съвсем млада. Закъсняла е от по-големия Б.Б. – Богомил Бонев, с… две години. Приели Бонев в партията на 17, а Бойка Борисова на 19…
Да оставим Бонев, макар за известно време той да беше сред избраниците и доверениците на недоверчивия Гаргамел.
Вестник „Новинар“ публикува интервю с покойния генерален секретар на една от няколкото Български комунистически партии, активния борец против фашизма и капитализма Владимир Спасов. Предлагам многозначителен откъс:
„– Според вас СДС дело ли е на ДС?

– СДС е рожба на полицейската агентура и ДС. Така наречените клубове за гласност и демокрация, откъдето тръгва СДС, са създадени от Желю Желев, който е бил партиен член. И Иван Костов, че неговата майка ми беше ятачка, както и всички от нейната фамилия. Даже вуйчото на Иван Костов го изпрати във военно училище в СССР, където учи за пилот. Той не стана такъв, защото му предлагаха да лети в селскостопанската авиация, което го обиди.
– Какво мислите за новото управление на Бойко Борисов?
– За Борисов се въздържам да коментирам. Той е кадрови офицер и е участвал във възродителния процес. Той въпреки че е бил охранител на Тодор Живков и на Симеон Кобурггота, извърши революция. В каква насока ще се развие тя обаче не е ясно. Но знам, че не си е върнал партийния билет.“
Казват, че майчиният род на Костов е родствено свързан с този на съветския гражданин и комунистически терорист Станке Димитров–Марек.
Крушката си има опашка.
Дядото на Костов по майчина линия е бил първият комунистически кмет на родното си село. Неговият брат бил ятак на Желю Демиревски и на Роза Коритарова. Преди 9 септември 1944 г. майка му е членувала в РМС.
Комунистически
„антикомунизъм“.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901960
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031