Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2021 00:28 - ПУТИН Е СЛУГА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1977 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,Представете си че Русия отхвърли долара като световна резервна валута, с която от 1971 г. насам освен паричните запаси на държавите се осъществяват и сделките с нефт и природен газ. Иран го стори и от доста дълго време плаща за смелата си проява на независимост.

Ако Русия прокара такова решение в рамките на БРИКС – организация, за която отдавна никой не обелва и дума, знаете ли какво ще стане с американската валута? Същото, което се е случило с германската марка след 1929 г. – използвали я за тапетна хартия.

Банката на Федералния резерв на Ню Йорк ще може да си печата зеленогърби банкноти на воля – колкото си иска. Но тяхната стойност ще бъде нищожна или даже още по-лошо – отрицателна – като макулатура, печатарски брак.

Един свят, една държава, един управляващ елит

Защо Владимир Путин и правителството на Русия не прибягва към подобна стъпка? Ами той е ратай на интернационалното Братство, което дърпа ушите на почти всички световни лидери. Затова. А играта, пиесата, е обща – глобална. За Владимир Владимирович напълно важи чудесната мисъл на Уилям Шекспир:

„Смятам света като такъв,… за сцена, върху която всеки трябва да изпълнява роля, а моята е тъжна.“

Разбирате ли, в чий гардероб е скелетът? И какво очаква Еврейските съветски американски щати, ако доларът престане да бъде резервна валута? Не се ли питате: Защо Путин не се вземе в ръце и не предложи това в рамките на БРИКС? Симо, припадащият в черкви, би ви обяснил: „Когато му дойде времето…“ Иначе казано, не са му наредили.
Някога масонът Роналд Рейгън – крипто комунист – нарече Съветския съюз „империя на злото“. Беше ли справедлив? Мисля, че да – напълно. Но през онези ужасни години на робство и тотален информационен мрак не знаехме доста неща. Сега е различно.

САЩ са империя на злото, на талмудския комунизъм. Още повече, че до неотдавна там то биваше умело прикривано зад привидна и недействителна „свобода“ и псевдо справедливост. От втората половина на двайсетте години на ХХ век САЩ са напълно съветска държава, в която милиони са избивани и репресирани. Точно така, както в Съветска Хазария.

Но тази империя на сатаната обхваща и териториите на Германия, Франция и Англия, където злото възкръсна от пепелта на забравата. За да бъде въздигнато до идеология, в доктрина, оформяща най-страшните политически теории и практики, познати в човешката история – на социализма, комунизма, фашизма и на тяхната съвършено порочна рожба – национал-социализма.“

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Прав е авторът
30.03.2021 05:35
Крива е истината, че Путин е ГЛАВНИЯ ВРАГ на държавата управлявана от ФРС начело с Ротшилд. Комуто, на Ротшилд, са ИЗГОДНИ писания като на нашия блогов антипут.
цитирай
2. loop1 - Другарю Антон Георгиев Кръстев ...
30.03.2021 09:44
Другарю Антон Георгиев Кръстев чупиш тъпомера с тези безмислени коментари.
Престани да висиш по - цял ден в блога и фейса.
Престани да мастурбираш ежедневно в тази реалност.
Осмисли безмисленият си живот.
Ти си в матричката.
Така хубаво ще ти проветря болният от шизофрения мозък,та чак свят ще ти се завърти от свеж въздух.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913469
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930