Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2021 00:31 - ЛИН ФОРЕСТЪР ДЕ РОТШИЛД - ЕДНА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ И ГОСПОДАРКИТЕ НА ГОИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1132 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageLYNN FORESTER DE ROTHSCHILD е основател и управляващ партньор на Inclusive Capital Partners, инвестиционен мениджър за Пролетния фонд в размер на 1,5 млрд. долара, който търси положително диференцирана възвръщаемост, като използва своите управленски умения и оценява инвестиционната дисциплина, за да подобри екологичните и обществени резултати на бизнеса, в който инвестира. До юли 2020 г. тя беше главен изпълнителен директор на EL Rothschild LLC, семеен офис с интереси в частни компании, публични пазари и недвижими имоти. Тя е и основател на Коалицията за приобщаващ капитализъм и Съвета за приобщаващ капитализъм с Ватикана, организации с нестопанска цел, които разработват новаторски инициативи с глобални изпълнителни директори и изявени лидери в правителството и гражданското общество за катализиране на действия, които трансформират капитализма и правят нашите икономики и общества по-приобщаващи, динамични,

От 2000 г. Лин е член на Съвета на директорите и Комитета за номиниране и управление на компаниите Estee Lauder. Работила е и в съветите на The Economist Group, Gulfstream, General Instruments, Bronfman-Rothschild и Weather Central. Като част от нейната благотворителна дейност тя е член на борда и Изпълнителния комитет на Института за международна икономика на Петерсън, Консултативния съвет за фокусиране на капитала в дългосрочен план („FCLT”), Института за международно лидерство на Маккейн и фондацията ERANDA Rothschild (фондация на семейство де Ротшилд) и е член на Съвета по външни отношения и Chatham House.

Преди това тя беше член на Националния консултативен комитет по информационна инфраструктура и секретар на енергийния консултативен съвет при президента Клинтън и като член на Консултативния комитет на ООН за приобщаващи финансови услуги (2006-2011 г.).

Лин често е гостуващ лектор на глобални форуми и корпоративни и университетски събития, включително в ООН, Световната банка, Форума на инвеститорите от Г-20, ОИСР, Swiss Re, Temasek, Bloomberg, Университета в Оксфорд, Университета Tsinghua и Университета в Пекин. Публикувала е също във The Financial Times, The Wall Street Journal, The New York Times и The Guardian. През 2007 г. Лин получи наградата Commendatore Ordine al Merito della Repubblica Italiana. Завършила е Magna cum Laude и Beta Kappa в колеж „Помона“ в Клермонт, Калифорния (1976) и в Юридическото училище в Колумбийския университет, Ню Йорк (1980) с доктор юрист с отличие (Harlen Fiske Stone Scholar).

- https://www.inclusivecapitalism.com/member/lady-lynn-forester-de-rothschild/

Линчето Форестер де Ротшилд - една от собствениците и господарките на гоите, ако можех щях да я натикам в някой затвор или концлагер - да чука камъни от сутрин до вечер, но не би, робите си обичат господарите, всеки му заслуженето. Ние ще продължаваме да бъдем роби, а те наши собственици. image



Гласувай:
1



1. dobrodan - И слонове, и слонове.....техните булки носят
07.06.2021 13:04
много на дармон сегиш :).
Като се умори от африканските, продължава с индийските.
Слоновете поне да са доволни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916811
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930