Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 01:09 - ИЗЯВЛЕНИЯ НА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ЗА НУЖДАТА ОТ МАКСИМАЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1291 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageПол Ерлих, професор от Станфордския университет: “Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол...  Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения.”  Жак Ив Кусто, изследовател и член на “филантропската” организация UNESCO: 
– “За да уравновесим световната популация, трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден. Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа.” 
Михаил Горбачов, съветски политик: 
– “Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията. Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми.” 

Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за “развитието” на световната политика за години напред: 
1) “Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.” 
2) “Властта е най-върховният афродизиак” 
3) “Старците са безполезни лапачи” 
4) “Световната популация трябва да се намали с 50%”  Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: 
1) “Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убием милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха - Ебола, защото е много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.” 
2) “Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.” 

Обединените нации – документ  ECO-92 EARTH CHARTER: 
“Прекомерната свръхпопулация в наши дни, е твърде отвъд капацитета на света, и не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.” 
Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, “филантроп” със следната “човеколюбива” изповед: 
– “Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация.” 
Дейвид Брауър, изпълнителен директор на “елитния” Sierra Club: 
– “Раждането на деца трябва да се счита за наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца). Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни химикали, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца.”  Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, в една от наскорошните му книги: 
– “На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар. Нов световен ред) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион. Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници.”  Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: 
– “Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е да създадат едно световно правителство, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и всичко да е под техен контрол… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че има такъв план, международен по обхват, разработван е от поколения и е изключително зъл като намерения.” image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901623
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031