Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2021 01:31 - ДЕЙВИД ДЕ РОТШИЛД - ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ГОИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageБарон Дейвид Рене Джеймс де Ротшилд е френски банкер и член на френския клон на семейство Ротшилд.

Той е председател на Rothschild Continuation Holdings, швейцарска холдингова компания (за която се смята, че е контролирана от Concordia BV, друга холдингова компания, регистрирана в Холандия). Преди това е бил председател на De Beers.

През 2015 г. френското правителство повдигна обвинение срещу барон Дейвид Де Ротшилд за присвояване на големи суми пари от британски пенсионери от 2005 до 2008 г.

- https://wearethene.ws/notable/23656

Дейвид де Ротшилд, Ротшилд и Ко

"Патриархът" говори по-специално за Брекзит, банката и бившето си протеже Еманюел Макрон

Патриархът говори за годините на Еманюел Макрон в неговата банка, проект за сливане с Lehman Brothers - и защо е вдъхновен от Дидие Дешан, треньорът на сините

Anne-Sylvaine Chassany, FT

Може би именно испанската серенада на заден план или жегата в края на лятото ни прави малко сънливи, въпреки следобедния бриз. Но ето ни, ние с Дейвид де Ротшилд пием второто си еспресо, чудейки се за влюбените подвизи на Франсоа Оланд.

„Не знам дали е добър любовник, но жените го харесват“, каза моят 75-годишен гост за бившия президент, изненадан да остави „Елизе“ на скутер, за да се присъедини към любовницата си. Въздържам се да кажа: „На определени жени“.

За момент се чудя как в нашия разговор може да възникне любовният живот на Франсоа Оланд. Това е първият път, когато патриархът на френския клон на Ротшилдови наистина е подвел охраната си, след час и половина разгорещена, но контролирана дискусия. Оланд служи като контрапункт на наследника си Еманюел Макрон, бивш служител на банката Ротшилд. Бившият му работодател иска да подчертае качествата на 40-годишния президент, когато споменавам неговия авторитарен стил на управление и намаляващата му популярност. В либералните среди, в чужбина, Макрон все още е рок звезда, но у дома образът му на монарх започва да дразни.

Франсоа Оланд „е много интелигентен, той е култивиран човек, приятен е. Но основно, защо той е извън играта? Защото не можеше да се реши, защото все още се колебаеше. Той загуби доверието си в чужбина и стигна до заключението ... че няма да се кандидатира отново. Това е необикновено ... ”казва г-н де Ротшилд.
- https://wearethene.ws/notable/23656
Дейвид де Ротшилд е собственикът на Франция, а хора като Оланд и Макрон са просто неговите политически проститутки! image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 898999
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031