Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2021 01:20 - КАК КОМУНИСТИТЕ ВЪВЕДОХА ОБЩОТО ПОЛЗВАНЕ НА ЖЕНИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 2471 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageПрави ли ви впечатление, че другарите днес се изживяват като големи моралисти, защитници на християнските ценности и православното семейство? В "Манифест на комунистическата партия" на Маркс в параграфи: 100-102, 106-111, 188 се говори ясно за „отхвърляне на семейството”, защото то  е „буржоазна отживелица“. В истинската си форма съществувало само при буржоазията, но негово допълнение са несемейните пролетарии и проститутките. Следователно буржоазното семейство трябва естествено да престане да съществува и това ще стане заедно с изчезването на капитала.
Но нас, пишат Маркс и Енгелс, буржоазията ни обвинява като казва: Вие, комунистите искате да въведете общо ползване на жените? Буржоата естествено вижда в своята съпруга обикновен инструмент за производство. Той чува, че всички средства за производство ще се ползват съвместно и си въобразява, че и жените ще бъдат по подобен начин общо достояние. Но той не подозира, че само така ще се отмени и въпроса за положението на жената като средство за производство. Няма нищо по-смешно от изразявания от буржоазията високо морален ужас при обвиняването на комунистите в намерение да въведат публичност на жените.
Комунистите не е нужно да въвеждат общо ползване на жените – то е съществувало винаги. Буржоазният брак е най-голямата публичност на жените. Затова и нас КОМУНИСТИТЕ може да ни обвиняват единствено и само в ЖЕЛАНИЕТО вместо лицемерно скриваното ОБЩО ПОЛЗВАНЕ на жените да ВЪВЕДЕМ ОБЩО ПОЛЗВАНЕ ОФИЦИАЛНО И ЧАСТНО.“

Предполагам, че това ще събуди вашия интерес:
Указ Саратовском губернском Совнаркоме по отмене частной собственности женщин
Декрет на Саратовския губернски съвет на народните комисари от 1917 г., който се съхранява в архива на Орловска област в Русия:
"Законният брак до неотдавна несъмнено се явяваше продукт на социално неравенство, което трябва да бъде изтръгнато из корен в Съветската република. До днес законните бракове служеха като сериозно оръжие в ръцете на буржоазията в борбата с пролетариата, благодарение на к...оето всички красиви екземпляри на прекрасния пол бяха собственост на буржоата, империалистите и с тази собственост нямаше как да не бъде нарушено правилното продължаване на човешкия род. Поради това Саратовския губернски съвет на народните комисари с одобрението на Изпълкома на губернския съвет на работническите, войнишките и селските депутати постанови:
1. От 1 януари 1918 г. се отменя правото за постоянно владеене на жени на възраст от 17 до 30 години (Забележка: Възрастта на жените се определя според паспортите. Ако няма лични документи, кварталните комитети или дружинните го правят по външен вид и свидетелските показания).
2. Действието на настоящия декрет не се разпространява върху омъжени жени с 5 и повече деца.
3. Бившите собственици (мъжете) запазват правото на извънредно ползване на жена си (Забележка: В случай на противодействие от страна на бившия мъж за прилагане в живота на този декрет той се лишава от правата, предоставени му по този член).
4. Всички жени, които попадат под действието на този декрет, се изземват от частна собственост и се обявяват за достояние на целия трудов народ.
5. Разпределението на отчуждените жени се предоставя на Съветите на работническите, войнишките и селските депутати по губернии, райони и населени места.
6. Гражданите мъже имат право да се ползват от жената не по-често от четири пъти седмично и не повече от 3 часа при съблюдаване на указаните по-долу условия.
7. Всеки член на трудовия народ е задължен да внася 2% от заработеното във фонд за народно образование.
8. Всеки мъж, желаещ да се възползва от екземпляр от народната собственост, трябва да предостави на работническо-заводския комитет или на профсъюза удостоверение за принадлежност към своята трудова класа.
9. Мъжете, които не принадлежат към трудовата класа, имат право да се ползват от отчуждените жени при условието на месечна вноска от 1000 рубли във фонда, указан в т.7.
10. Всички жени, обявени с настоящия декрет за народно достояние, получават от фонда за народно поколение взаимопомощ в размер на 280 рубли на месец.
11. Забременелите жени се освобождават от преките си и държавните си задължения в течение на 4 месеца (3 месеца до и 1 след раждането).
12. Децата се дават след 1 месец в приют "Народни ясли", където се възпитават и получават образование до 17-годишна възраст.
13. При раждане на близнаци на родилката се дава награда от 200 рубли.
[…]
16. Виновните за разпространяване на венерически болести се преследват от закона според съда на революционното време."
Какво да коментирам повече? Другарите национализират и жените! Жените – общи, земята – обща, партията – една, вождът – един... Както се вижда от декрета, който е против тази "СВОБОДА", губи право да се нареди и за досегашната си жена! Ако на някой от вас му се стори, че това е садизъм, значи не е дорасъл да бъде свободен... image



Гласувай:
6



1. zaw12929 - ПРЕКРАСНО РАЗКАЗАНА ИСТОРИЯ- П...
06.07.2021 11:30
ПРЕКРАСНО РАЗКАЗАНА ИСТОРИЯ- ПРОПУСКАТЕ ДА ДОБАВИТЕ, КАК КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ МАСКИРАХА КАТО СИНИ ДЕМОКРАТИ ИЗПРАТИХА В ЕВРОПА 10 000 ЕЛИТНИ ПРОСТИТУТКИ- БЪЛГАРСКИ ДЕВОЙКИ, А НАЙ ОБРАЗОВАНИТЕ НИ МЛАДЕЖИ ДА МИЯТ ЧИНИИТЕ, КЛОЗЕТИТЕ И ГЪЗОВЕТЕ НА ДЪРТАЦИТЕ НА ЗАПАДА. КАКВА ГРИЖА, ЗА ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ РЕНТИРИ, КОИТО ЛИЧНО СА НЕСПОСОБНИ, КАТО ЗНАНИЯ И ПРАКТИЧЕСКИ УМЕНИЯ
цитирай
2. dobrodan - Ама нищо не пише дали педерастите са за общо ползване
06.07.2021 11:33
и кой има предимство?
:):):):):)!!!!
Постингът кърти мивки :), както обикновено!
Препоръчвам на другарите и другарките, чакащи новия социализъм и комунизъм.
Да се подмиват наред, че знае ли се :)!!!
цитирай
3. vladtepes - За жените и комунистите
06.07.2021 17:43
Сталин е прекратил всички тези практики, дори хомосексуализмът е криминализиран и обратните са попадали в лагерите в най-низшата каста т.н. опущенные.
цитирай
4. darktales - Ленин не е бил хомосексуалист. Не е ...
11.07.2021 02:34
Ленин не е бил хомосексуалист.
Не е бил и сифилистик.
Болшевиките никога не са толерирали сексуалната разпуснатост на централно ниво.
Анархистите са го правили. Те пък обаче са нямали централно ниво. Тия дивотии, декрети и пр., предизвикващи трепет у изтощените онанисти, са анархистки изцепки. Нормално - революция, местни самоуправления, всякаква паплач изплува и почва да сбъдва мечтата си - което богатите правеха с пари, ние пък да го правим с власт. Понеже в Русия на паручик Галицин и карнет Обаленски, както и в просветена Европа чак до ВСВ никакъв проблем не е било богат чичко да си поръпа толкова 12 годишни момиченца, за колкото може да си плати.
Сексуална разпуснатост се е поощрявала на централно ниво от немските фашаги. Впрочем на Вас и там нямаше да Ви бутнат. Обаче те не са преживели Epic Fail заради тoва.
Други подобни:
Хитлер е нямал еврейски, нито африкански произход. Не го докара на власт международният ционистки заговор, нито пък далечните планове на Сталин. Сам си го направи.
Американците наистина стъпиха на Луната.
Болшевиките с революцията си не заради пломбирани вагони и еврейски пари отвъд Океана. Други са причините.
Атентатите над Кулите близнаци си бяха атентати.
Елвис наистина е мъртъв.
Коронавирусна пандемия наистина има, и ваксините помагат.
"Протоколите на ционските мъдреци" са фейк.
И т.н.



цитирай
5. dobrodan - Мхм, болшевиките бяха ангели с по три крила.
12.07.2021 22:05
За пръв път виждам някой да пише противно на показаното на толкова места.
Брилянтният ленинов мозък е виел като вълк срещу Луната в последните месеци от живота си. Това също не е вярно, нали?
Аз още се чудя, например, защо, когато поисках тетрадките на Ленин в Московската държавна библотека, се появиха едни батковци с ушанки и пагони. Разбира се, любезни, все пак болгаринът беше брат тогава. Тетрадки не видях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 911418
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930