Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2021 01:45 - СВЕТЪТ Е БИЗНЕС. ТОЙ Е ТАКЪВ ОЩЕ ОТ МИГА, В КОЙТО ЧОВЕКЪТ Е ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ ТИНЯТА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове:
0



 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,Светът е съюз от корпорации, мотивирани от неумолимите закони на бизнеса.
Светът е бизнес. Той е такъв още от мига, в който човекът е изпълзял от тинята. Нашите деца, г-н Бийл, ще живеят, за да видят този перфектен свят, в който няма никакви войни или глад, потисничество или насилие. Една необятна и вселенска холдингова компания, в която всички хора ще работят заради общата полза, в която всички хора ще притежават свой дял, а всички необходими неща ще бъдат достъпни, всяко опасение и страх ще бъдат успокоени, всяка скука разсеяна.
И аз ви избрах, мистър Бийл, за да проповядвате това евангелие."

- ,,Network - 1976 г."

"Забравете за политиците. Те не са от значение. Политиците са сложени там, за да мислите, че имате свободата да избирате. Но нямате. Нямате избор. Имате собственици. Те ви притежават. Те притежават всичко. Ние знаем какво искат те. Те искат повече за себе си, и по-малко за всички останали. Но аз ще ви кажа какво те не искат. Те не искат народ, способен на критично мислене. Не искат добре информирани, добре образовани хора, способни да мислят самостоятелно. Това не им помага на тях. Това е против интересите им. Знаете ли какво искат? Те искат послушни работници. Хора, които са достатъчно умни, че да работят на машините и да вършат канцеларската работа, но достатъчно тъпи, за да приемат пасивно тези все по-кофти дейности с ниско заплащане, удължено време, ниско осигуряване, извънредна работа и пенсията, която изчезва в мига, в който си е потърсиш. Те искат парите за пенсиите ви. И ще ги получат. Ще ви вземат всичко рано или късно. Защото те притежават това шибано място. Това е голям клуб и вие не сте в него. Вие, както и аз не сме в големия клуб. Добри, честни, работни хора-бели, сини цвета на дрешката е без значение, продължават да избират тези богати педераси които нехаят за тях. Те изобщо не се интересуват от вас.
Знаете ли как ще опиша икономическата и социалната структура на тази страна? Горната класа държи всички пари, без да плаща данъци. Средната класа плаща всички пари и върши цялата работа. Бедните са там, просто за да плаши средната класа, карайки я да ходи на работа."

- Джордж Карлин

,,Кой ще наследи земята? Оръжейните търговци. Останалите са заети да се избиват. Частният трафик на оръжие процъфтява. Но най-големите доставчици на оръжие в света са Съединените щати, Великобритания, Русия, Франция и Китай. Това са и петте постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН."

- Lord of War (2005)

"Целта на властта е власт."

- Джордж Оруел


,,През следващия век нациите, каквито ги познаваме, ще изчезнат; всички държави ще признаят единствена, глобална власт."

- Строуб Талбът заместник-държавен съкретар на САЩ и преподавател в Йейлския университет.

„Държавата е институция за систематизирана кражба в особено големи размери. Данъците всъщност са система, в която политици и бюрократи крадат пари от техните граждани
за да ги пилеят най-безогледно."

- Годфри Блум

"Структурата на глобалния контрол - това са пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки - една кукла вътре в друга. Която и организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата.
Стоящите на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло. Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден без да знаят как това, което правят, се свързва с труда на другите и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част на върха знае истината.
По този начин малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди."

- Дейвид Айк

,,Суверенитетът на един интелектуален елит и на световните банкери, надхвърлящ рамките на националните интереси, със сигурност е за предпочитане пред
националното самоопределение, практикувано през
последните векове."

- Дейвид Рокфелер image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 903183
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031